Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1 hafta sadece mandalina yiyebilirim bizimkiler yazlıktaki bahçeden toplayıp getirmişler hormonsuz ilaçsız. acaba 1 hafta 3 öğün mandalina detoksu mu yapsam ne renkleri de tam olmuş
Canm sen masallah az yiyerek durabikiosun bu kilolar nasi geldi sana

Canm sen masallah az yiyerek durabikiosun bu kilolar nasi geldi sana
iradem bazen yerinde oluyor bazen olmuyor cnm :) çok hamur işi yapıyorum ben kurabiye poğaça pasta kek vs. birde gece yemelerim çoktu benm mesela gece acıkıp babamla gidip kokoreç yediğimiz oluyordu.

iradem bazen yerinde oluyor bazen olmuyor cnm :) çok hamur işi yapıyorum ben kurabiye poğaça pasta kek vs. birde gece yemelerim çoktu benm mesela gece acıkıp babamla gidip kokoreç yediğimiz oluyordu.
Hmm anladim cnm benim de esim cok seviia pasta kurabiye cok uzmanlastm bu alanda ama artik yapmiorum o da abur cubur alio

Arada odullendir kendini bence bir parça çikolata ile sonuçta çoğu diyetin bir kaçamak hakkı var

1 hafta sadece mandalina yiyebilirim bizimkiler yazlıktaki bahçeden toplayıp getirmişler hormonsuz ilaçsız. acaba 1 hafta 3 öğün mandalina detoksu mu yapsam ne renkleri de tam olmuş
Sen baya moda girmissin canım şu detoksu olsa onu da yapacam herhalde gözün korkmuyor hic

Bende son kilolarimi bu gece yemek yüzünden aldım yazin yatili misafirim vardi cok istahliydi gece saat 10 11 de cay isterdi yapardim kahvaltilik varsa yanina kek falan yerdi bende ona ayak uydurdum sabahta akşamdan kalan tavuklu pilav yada sebze yemekleri varsa onu yerdi

bende çok yiyordum gece babamda var akşam 11 olur acıktım tost yap falan der ona ayak uydurayım derken oluyordu yine yazın yazlıktaydım ne kadr geç yesek de çıkıp dolaşıyorduk o yüzden ne aldım ne verdim yazın

mesmeser yok artık canım hiç aç bırakacağını sanmıyorum mesela bak ben kk da ki yarışma için dün tatlı kurabiye ve tuzlu kurabiye yaptım tuzludan sadece 1 tane yedim oda bilyeden biraz büyük

mesmeser birde düşün cnm ben kendi limonatasını dondurmasını bile evde yapan biriyim nasıl kg almayayım her 15 günde bir bizim evde yaş pasta tiramissu alman pastası vs olurdu

kardeşim makarna delisi 2 günde 1 makarna pişer bizde ama makarna yememe bile sınır getirdim

Bende evde yapılabilecek herşeyi kendim yapıyorum ve mutfağa çok meraklıyım cocuklarinda yemesi fena değil yapmayı yemeyi geçirmeyi çok seviyorum ama 5 kilo fazlam var

Canm o nasi bi misafirmis ole yakinin miydi cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…