- 30 Ocak 2013
- 29.445
- 43.943
- 798
Canm sen masallah az yiyerek durabikiosun bu kilolar nasi geldi sana1 hafta sadece mandalina yiyebilirim bizimkiler yazlıktaki bahçeden toplayıp getirmişler hormonsuz ilaçsız. acaba 1 hafta 3 öğün mandalina detoksu mu yapsam ne renkleri de tam olmuş
iradem bazen yerinde oluyor bazen olmuyor cnm :) çok hamur işi yapıyorum ben kurabiye poğaça pasta kek vs. birde gece yemelerim çoktu benm mesela gece acıkıp babamla gidip kokoreç yediğimiz oluyordu.Canm sen masallah az yiyerek durabikiosun bu kilolar nasi geldi sana
Hmm anladim cnm benim de esim cok seviia pasta kurabiye cok uzmanlastm bu alanda ama artik yapmiorum o da abur cubur alioiradem bazen yerinde oluyor bazen olmuyor cnm :) çok hamur işi yapıyorum ben kurabiye poğaça pasta kek vs. birde gece yemelerim çoktu benm mesela gece acıkıp babamla gidip kokoreç yediğimiz oluyordu.
bnde yapmıyordum ta ki geçen gün babaannem sen diyetteysen bizde mi diyetteyiz diyene kadrHmm anladim cnm benim de esim cok seviia pasta kurabiye cok uzmanlastm bu alanda ama artik yapmiorum o da abur cubur alio
Arada odullendir kendini bence bir parça çikolata ile sonuçta çoğu diyetin bir kaçamak hakkı varAfiyet olsun, ben bitter seviyorum ama diyete başladığımdan beri hiç yemedim, kendimi o kadar kaptırdım ki diyete yememem gereken şeylere karşı hiç ilgim kalmadı. Ama diyeti başarıyla tamamlayayım kutlamayı çikolatayla yapmayı planlıyorum
Sen baya moda girmissin canım şu detoksu olsa onu da yapacam herhalde gözün korkmuyor hic1 hafta sadece mandalina yiyebilirim bizimkiler yazlıktaki bahçeden toplayıp getirmişler hormonsuz ilaçsız. acaba 1 hafta 3 öğün mandalina detoksu mu yapsam ne renkleri de tam olmuş
Bende son kilolarimi bu gece yemek yüzünden aldım yazin yatili misafirim vardi cok istahliydi gece saat 10 11 de cay isterdi yapardim kahvaltilik varsa yanina kek falan yerdi bende ona ayak uydurdum sabahta akşamdan kalan tavuklu pilav yada sebze yemekleri varsa onu yerdiiradem bazen yerinde oluyor bazen olmuyor cnm :) çok hamur işi yapıyorum ben kurabiye poğaça pasta kek vs. birde gece yemelerim çoktu benm mesela gece acıkıp babamla gidip kokoreç yediğimiz oluyordu.
biraz kendi sağlığım birazda bir konuda inat yaptım cnm o yüzden :)Sen baya moda girmissin canım şu detoksu olsa onu da yapacam herhalde gözün korkmuyor hic
bende çok yiyordum gece babamda var akşam 11 olur acıktım tost yap falan der ona ayak uydurayım derken oluyordu yine yazın yazlıktaydım ne kadr geç yesek de çıkıp dolaşıyorduk o yüzden ne aldım ne verdim yazınBende son kilolarimi bu gece yemek yüzünden aldım yazin yatili misafirim vardi cok istahliydi gece saat 10 11 de cay isterdi yapardim kahvaltilik varsa yanina kek falan yerdi bende ona ayak uydurdum sabahta akşamdan kalan tavuklu pilav yada sebze yemekleri varsa onu yerdi
bnde yapmıyordum ta ki geçen gün babaannem sen diyetteysen bizde mi diyetteyiz diyene kadr[/QUOT
Anaokuluna giden kızım var onun için haftalık kek ve pogaca tarzı şeyler yapıyorum bende çocuklar küçükken yapmazdım eşim de kızardı benim günahım ne derdi bende ona benim günahım ne derdim ideal kiloma ulaşana kadar yapmazdım şimdi de sen Allah bilir çocukları da ac birakiyorsundur diyor
Bende evde yapılabilecek herşeyi kendim yapıyorum ve mutfağa çok meraklıyım cocuklarinda yemesi fena değil yapmayı yemeyi geçirmeyi çok seviyorum ama 5 kilo fazlam varmesmeser birde düşün cnm ben kendi limonatasını dondurmasını bile evde yapan biriyim nasıl kg almayayım her 15 günde bir bizim evde yaş pasta tiramissu alman pastası vs olurdu
kardeşim makarna delisi 2 günde 1 makarna pişer bizde ama makarna yememe bile sınır getirdim
senin 5 kg benim 9 kg-10 :)Bende evde yapılabilecek herşeyi kendim yapıyorum ve mutfağa çok meraklıyım cocuklarinda yemesi fena değil yapmayı yemeyi geçirmeyi çok seviyorum ama 5 kilo fazlam var
Canm o nasi bi misafirmis ole yakinin miydi cokBende son kilolarimi bu gece yemek yüzünden aldım yazin yatili misafirim vardi cok istahliydi gece saat 10 11 de cay isterdi yapardim kahvaltilik varsa yanina kek falan yerdi bende ona ayak uydurdum sabahta akşamdan kalan tavuklu pilav yada sebze yemekleri varsa onu yerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?