Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Biz de dogal beslenmeciyiz ama soyle bi problemim var esim kilo akmaya calisio o yuzden surekli yiyo daha dgrusu zorla yiyo ben de zayiflamaya calisiorum her gunum iskence resmen
Ayy çok kötü yaa benimki de bu saatte bisküvi kraker cerez yiyor cay yapıyorum ona

Biz de dogal beslenmeciyiz ama soyle bi problemim var esim kilo akmaya calisio o yuzden surekli yiyo daha dgrusu zorla yiyo ben de zayiflamaya calisiorum her gunum iskence resmen

Hahahahahaha aynen biz
Benim eşim zayıf olduğu için almaya çalışıyor ben vermeye.

Sizler verip ben böyle kalınca moralim bozuluyor
Biz de hep vermiyoruz canım üzülme

Afiyet olsun kuzum..
Sagol canım

üzülme cicim o kadar şişsin sonuçta haftaya gider

Selam kızlar

Sabah 6 km yürüyüş

Kahvaltım evde değildim fasülye kavurması salata peynir zeytin çeyrek gözleme yarım dilim börek yarım tiramisu

Kilo bildirimim

rumuz ficans

başlangıç kilo 71.7 kg

geçen hafta 71.7kg

bu hafta 70.1kg

fark 1600 gr

hedef 65

% 2.231
canım süpersin

Ellerine sağlık canım..Gerçi ben o yüzdeyle 6. olcakmışım amasen bana torpil yapıp 4. yapmışın

ficans cnmmm tebrikker ins daha daha vermeyi nasib eder rabbim hem sana hem bize iyi bi baslangic oldu senin icin

Teşekkür ederim canım:)

iradem bazen yerinde oluyor bazen olmuyor cnm :) çok hamur işi yapıyorum ben kurabiye poğaça pasta kek vs. birde gece yemelerim çoktu benm mesela gece acıkıp babamla gidip kokoreç yediğimiz oluyordu.

Bu gece yemesi bende de var kızlar 1 hafta yemedim ta ki dün akşama kadar gece uykudan kalkıp yedim gene bişeyler

Sağol canım

Günaydın

Kahvaltım pastırmalı yumurta peynir zeytin salata kaymak gün kurusu kayısı ceviz ve çay

Bugün oğlumun okulunda geçecek toplantısı var

Hepinize iyi tatiller
Sagol cnm gece yemelrin acaba gun icinde yetersiz veya yanlis beslenmeden kaynaklaniyor olabilir mi o bende de vardi cnku inanilmaz derecede ama sanirim bir yildir yapmiorum bide gece lavoboya uyandgimda ac oluorum ama tutuorm kendimi sabaha ne kaldi diorum

Boy 1.68 canım ama ince kemikliyim o yüzden 52 kilo olmak istiyorum.
Canim su an ideal kilondasin zaten ne guzel.

şu 4 lü sıra gibi duranın 1 sıranın yarısını yedim yani bir paket çikolatanın yarısı bile değil

Benimde kakaoya alerjim var, kucuklugumden beri beyaz cikolata yerim. Cok kucukken beyaz cikolata yoktu babacigim findik ezmesi alirdi.

Sana da afiyet olsun canim.

Canim su an ideal kilondasin zaten ne guzel.

Benimde kakaoya alerjim var, kucuklugumden beri beyaz cikolata yerim. Cok kucukken beyaz cikolata yoktu babacigim findik ezmesi alirdi.

Sana da afiyet olsun canim.
en azından çikolata vs yememe konusunda şanslısın benimde domatese zeytine ve tarçına alerjim var

Önceleri önce çocukların karnını doyururdum sonra kendim yerdim ben başlayana kadar yemek ya az kalırdı ya doğurdu ben de bu tat alamaz yemeği birakirdim sonra herkesin ikazı! Ile önce kendi karnimi doyuriyorum basklarini dinlemek hiç de iyi bir iş degilmis

Sabah kahvaltimi gayet az yaptım az şekerli üç cay ictim oglende dünden kalan bulgur kofteli nohut yemegim vardı iki bardak ayran bir bardak ta şalgam suyu ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…