Çok yakınım değildi ama kendini fazlaca yakın hisseden rahat biriydiCanm o nasi bi misafirmis ole yakinin miydi cok
Ayy çok kötü yaa benimki de bu saatte bisküvi kraker cerez yiyor cay yapıyorum onaBiz de dogal beslenmeciyiz ama soyle bi problemim var esim kilo akmaya calisio o yuzden surekli yiyo daha dgrusu zorla yiyo ben de zayiflamaya calisiorum her gunum iskence resmen
Bu ayarla gidersem benimki de artacak durum kritik suratıma baksan ne kadar zayıf dersin ama aşağısı öooosenin 5 kg benim 9 kg-10 :)
bnde de basenler varBu ayarla gidersem benimki de artacak durum kritik suratıma baksan ne kadar zayıf dersin ama aşağısı öooo
Biz de dogal beslenmeciyiz ama soyle bi problemim var esim kilo akmaya calisio o yuzden surekli yiyo daha dgrusu zorla yiyo ben de zayiflamaya calisiorum her gunum iskence resmen
Bende zaten istemediğin şey burnunun dibinden gitmezmis yamesmeser ayy cok gicik olurum ole tiplere canm ya
Biz de hep vermiyoruz canım üzülmeSizler verip ben böyle kalınca moralim bozuluyor
Sagol canım
Afiyet olsun kuzum..
üzülme cicim o kadar şişsin sonuçta haftaya giderfiliztoprak
b. kilo= 74.5
g.hafta=73.9
bu hafta=74.5
fark=600 gr
haftalık yüzde= % o811
hedef=65
bu kadar şişkinliğie sonuç bu
yazdıklarınıza göz attım kızlar ama işlerim vardı katılamadım
hemen hemen herkez vermiş
mesmeser sende üzülme canım fazla almamışsın önümüzdeki maçlara bakalım
Selam kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım evde değildim fasülye kavurması salata peynir zeytin çeyrek gözleme yarım dilim börek yarım tiramisu
Kilo bildirimim
rumuz ficans
başlangıç kilo 71.7 kg
geçen hafta 71.7kg
bu hafta 70.1kg
fark 1600 gr
hedef 65
% 2.231
Ellerine sağlık canımHaftamızın birincisini tebrik ediyorum. Maşallah. Benden kendisine 5 nazar boncuğu.
1) rumuz ficans
geçen hafta 71.7kg
bu hafta 70.1kg
fark:-1600 gr
Yüzde:% 2.231
İkincimizde çok üstün bir başarı sergilemiş tebrikler. 4 nazar boncuğuda sana gelsin.
2)rumuz:sabahvesen
geçen hafta:70.500 kg
bu hafta:69 kg
fark:-1500
yüzde:%1.98
Veeee haftamızın üçüncüsüne üç nazar boncuğu.
3)Rumuz : ozlemm1990
Gecen hafta: 80.8
Bu hafta: 79.8
Fark: -1000
Yüzde:% : 1.237
Siz ikinizde fena değilsiniz tebrikler maşallah.
4)rumuz:sersum
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:81.1 kg
fark:-500
yüzde:%0.612
5)Rumuz:sarfansari
Gecen hafta 57
Bu hafta 56.5
Fark:-500
Yüzde: %0.8
Hadi banada bir nazar boncuğu gelsin. Maşallah emin adımlarla hedefime ilerliyorum.
6)Rumuz:Seylanın gunlugu
Geçen hafta: 55.092
Bu hafta : 54.742
Fark: 350
Yüzde:0.639
Canım seninkini tamamlayamadım kusura bakma.
7)Rmuz aaadddaaa
Gecen hafta 62.2
Bu Hafta:?
Sizide çok seviyoruz şakın vazgeçmeyin.
8)Rumuz :Mesmeser
Başlangıç kilo:73
Bu hafta 73.200
Fark: +200
9)Rumuz:filiztoprak
g.hafta=73.9
bu hafta=74.5
fark=+600 gr
yüzde= % o811
Umarım çok kötü olmamıştır. Eksik yada yanlış varsa bildirin.
ficans cnmmm tebrikker ins daha daha vermeyi nasib eder rabbim hem sana hem bize iyi bi baslangic oldu senin icin
iradem bazen yerinde oluyor bazen olmuyor cnm :) çok hamur işi yapıyorum ben kurabiye poğaça pasta kek vs. birde gece yemelerim çoktu benm mesela gece acıkıp babamla gidip kokoreç yediğimiz oluyordu.
Bende son kilolarimi bu gece yemek yüzünden aldım yazin yatili misafirim vardi cok istahliydi gece saat 10 11 de cay isterdi yapardim kahvaltilik varsa yanina kek falan yerdi bende ona ayak uydurdum sabahta akşamdan kalan tavuklu pilav yada sebze yemekleri varsa onu yerdi
Biz de hep vermiyoruz canım üzülme
Sagol canım
üzülme cicim o kadar şişsin sonuçta haftaya gider
canım süpersin
Ellerine sağlık canım..Gerçi ben o yüzdeyle 6. olcakmışım ama sen bana torpil yapıp 4. yapmışın
Sagol cnm gece yemelrin acaba gun icinde yetersiz veya yanlis beslenmeden kaynaklaniyor olabilir mi o bende de vardi cnku inanilmaz derecede ama sanirim bir yildir yapmiorum bide gece lavoboya uyandgimda ac oluorum ama tutuorm kendimi sabaha ne kaldi diorumGünaydın
Kahvaltım pastırmalı yumurta peynir zeytin salata kaymak gün kurusu kayısı ceviz ve çay
Bugün oğlumun okulunda geçecek toplantısı var
Hepinize iyi tatiller
Canim su an ideal kilondasin zaten ne guzel.Boy 1.68 canım ama ince kemikliyim o yüzden 52 kilo olmak istiyorum.
şu 4 lü sıra gibi duranın 1 sıranın yarısını yedim yani bir paket çikolatanın yarısı bile değil
en azından çikolata vs yememe konusunda şanslısın benimde domatese zeytine ve tarçına alerjim varCanim su an ideal kilondasin zaten ne guzel.
Benimde kakaoya alerjim var, kucuklugumden beri beyaz cikolata yerim. Cok kucukken beyaz cikolata yoktu babacigim findik ezmesi alirdi.
Sana da afiyet olsun canim.
Bu akşam yemelerinin maalesef zararı cok
Şu çılbiri yemek bu kismet olmadiöğle yemeği
sarımsaklı yoğurtlupulbiberli salçalı çılbır(1 yumurtadan)
bol ekşili zeytinyağlı karnıbahar haşlaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?