Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun canım diyet yaparken insan güçten düşebiliyor iyileşme süreci belki ondan geç oluyor

Şu çılbiri yemek bu kismet olmadi
çok doyurucu cnm suyu kaynat azıcık tuz at kır yumurtayı sarımsaklı yoğurt yap önce azıcık tabağn altına koy ardından pişen yumurtayı suyunu süzdürerek al yoğurdun üzerine koy kalan yoğurdu dök :)istersen yağda pul biber yak istrsen benm gibi yağsız olck şekilde azıcık salçayı su ile seyrelt pişir pul biber karabiber ekle

tırnağımı kırdım baş parmağmn uzun tırnaklarım bazanın altını açtım kışlıklarımn bir kısmnı çıkartayım dedm düşmesni engelleyen koruyucusunu taktığım yerden çıkartmadm bazanın kalemle iktireym derken tırnağm da kırıldı off sinir oluyorum şu uzama süresine sevmiyorum kısa tırnak

Sarmisakli yoğurdu çok severim ama yumurtayla nasıl olur ki

ficans 2 parça değil cnm 1 parçanın yarısı :) mesela bu resimde 4 sıra var ya dört sıradakinin 1 adedinin de yarısı :)
Yni 8 tane buklecik..olsun canımm okaaa salatadan sonra
Sersumum nöbet nasıl gidiyor canım
Çok fena değildi canım. eşim gelene kadar kaldı 2 nöbet 1 mesai
Ayy çok gıcık biriii

Biz de dogal beslenmeciyiz ama soyle bi problemim var esim kilo akmaya calisio o yuzden surekli yiyo daha dgrusu zorla yiyo ben de zayiflamaya calisiorum her gunum iskence resmen
Off çok zor Allah yardım etsin
Çok yakınım değildi ama kendini fazlaca yakın hisseden rahat biriydi

Canım bazen aksine gündüz çok yemekten gece krizleri oluyor bende..Bünyesel herkesde farklı demek..Gündüz çok yediysem gece genelde acıkıyorum
öğle yemeği

sarımsaklı yoğurtlupulbiberli salçalı çılbır(1 yumurtadan)
bol ekşili zeytinyağlı karnıbahar haşlaması
Maşallah bütün antibiyotikli gıdaları almışsın..Kesin toparlarsın..Ben de bayılırım çılbıra
Şu çılbiri yemek bu kismet olmadi

Sarmisakli yoğurdu çok severim ama yumurtayla nasıl olur ki
Kızlar bu da benim tarifim...Karatay çılbırı tereyağlı..

çılbır

malzemeler
istenildiği kadar yumurta
kaynamış sirkeli su
sarımsaklı yoğurt
tereyağ salça baharatlar
Yapılışı
tencerede su kaynatılır içine 2 çorba kaşığı kadar sirke de konur
kaynayan suya ne kadar yenilecekse yumurtalar sarısı dağıtılmadan kırılır
en fazla 1.5-2 dak.pişirilir
delikli kepçeyle süzülerek alınır(sarıları tam pişmemeli..daha güzel oluyor)
üstüne sarımsaklı yoğurt ve tereyağında sotelenmiş salça
baharat dökülüp servis yapılır.. afiyet olsun..

Son düzenleme:

Gündüz iyi yediğimi düşünüyorum ,öğün de atlamam ,aile hekimi de alışkanlık olduğunu söylemişti, sabah resmen tok uyanıyorum hiç iyi bişey değil

Geçmiş olsun

Bu akşam yemelerinin maalesef zararı cok

Çok hem de kilo olarak dönüyor

Resim olunca daha iyi anladım en kısa zamanda deneyeceğim
Bizim buralarda çılbiri daha farklı yapıyorlar normal sulu yemek gibi yapıp içine bulgur koyup öyle yumurta kiriyorlar o şekil yiyorlar yemedim ama böyle anlatiyorlar

Selam canlarım...Nöbetten geldim duş kahvaltı ve uyku 2 gibi kalktım..
uyandıktan sonra kızımın elinden Türk kahvem ve 1 minik ekler
kahvaltım

2 parça kıymalı börek
omlet
sucuk pastırma
roka dereotu

Sizinki yöresel bir yemek sanırım..eminim o da güzeldir..Bu klasik çılbır canım..Nete yaz aşağı yukarı aynı tarifler çıkar..ama lezzetlidir tavsiye ederim

ben salçayı yağsız soteledim canım pulbiber ve karabiber attım azıcık su ile açarak salçayı :) üstüne 1 tane de aferin içtim 1 de mandalina yedim yarına kadr kendime gelirim sanırım şimdi gireceğim sıcak sıcak birde duş alacağım

yazarhanim35 tirnaklarin icin gecmis olsun cnm:) bizimkiler de cok yapar cilbiri ben yogurdu da yumrtayi da cok severim ama asla o sekilde tuketemem nedense

yazarhanim35 tirnaklarin icin gecmis olsun cnm:) bizimkiler de cok yapar cilbiri ben yogurdu da yumrtayi da cok severim ama asla o sekilde tuketemem nedense
Teşekkür ederm cnm benimde annem çok yapardı ondan geçti alışkanlık :) diyette olmadıgm zaman bol yağ yakıyorm ama smdi diyette yim diye salçayı sulandirdim yağsız

Ikindide 8 10 civari badem yedim yanina da sutlu kahve
Aksam da
Sebzeli kiymali guvec vermistim nefis olmus yanina yogurt bir dilim ekmek esim de dunden kalan lahmacunlari yicekmis en azindan ona ayri yemek yapmam evdeki herseyi de kaldirdim marketten sadece kendi yiyebilecegim sebze yumurta yogurt vs alcam bu ay baska bisey alip eve koymayi dusunmuorum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…