Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Slm kızlar,bugün yoğundum yeni yazabiliyorum..
Kahvaltım:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurtanın sarısı
5 zeytin
Salatalık

Ara:
1 elma
1 avuç leblebi

Öğle:
4 kaşık kuru fasülye
Brokoli
1 bardak ayran

Ara:
3 gün kurusu kayısı
Yarım paket çubuk kraker

Akşam:
2 köfte
Haşlanmış karnabahar
Salata
1 bardak ayran

Ara:
2 mandalina
2 tane light mısır patlağı

Veee 1 saat yürüyüş.....

canım ben karatay dukan karışımı yaptığım için yağ bana(tereyağ,zeytinyağı )serbest..karatayın en çok bu yönünü seviyorum
Lezzetten vazgeçemem..
duş bence de iyi gelir rahatlarsın

canım ben karatay dukan karışımı yaptığım için yağ bana(tereyağ,zeytinyağı )serbest..karatayın en çok bu yönünü seviyorum
Lezzetten vazgeçemem..
duş bence de iyi gelir rahatlarsın

tereyağ tüketmiyorum cnm pişmiş olarak nedense eridiği zaman yediğimde çiğsi bir koku geliyor ama zeytinyağı tüketiyorum çnkü evdekiler gerçek zeytinyağ alıyor marketlerdekilerden değil o yüzden bir zarar görmüyorum

Ayy çekmişsin sonra zaten sonradan gördüm bunu.. ben de bu kadar yiyiyorum kahve yanında bitter..

Alma canım haklısın alınca yiyoruz
menülerde harika yürüyüş de

Bazılarına tereyağı kokar canım haklısın..Ah izmirin o gerçek nefis zeytinyağları..Özledim valla..Biz de orada otururken eşimin arkadaşı getirirdi bize..kendileri yapıyordu

sersum o yüzden sorun yok benim açımdan tadımlık nefsimi doyurmak için yedim ama kalanı duruyor :) sakladım
Bulamayacağın bir yere saklasaydın
Yok kıs o kadardan ne olcek..Ben hemen hergün yiyorum kahve yanında ama bu metabolizmayla bile veriyorum..Tabii onu da yemesem iyi ama o da nazarı olsun

regl bugün yarın gelir..kasıklarım ağrıyor..serbest günüm bugün ama biraz fazla serbest oldu kızım pizza istedi..en ince hamurdan aldık(şu lahmacun gibi olandan) 2 lahmacun kadar yedim..şimdi yürümek ve yürümemek arası gidip geliyorum..yarına kahvaltılık bişeyler de lazım aslında..olmadı azcık da olsa yürüyeyim..sonrasında da alışveriş yapıp gelirim..regl olunca zaten yürüyemiyorum

Benim de dün geldi regl.ben de önce bi yürümeyeyim dedim ama,sonra aldım bi ağrı kesici,attım kendimi dışarı:))çok üşeniyorum ağrım varken yürümeye

Bazılarına tereyağı kokar canım haklısın..Ah izmirin o gerçek nefis zeytinyağları..Özledim valla..Biz de orada otururken eşimin arkadaşı getirirdi bize..kendileri yapıyordu
bizde yazlıktaki birinden alıyoruz canım hakiki zeytinyağı kg ile alıyoruz o yüzden güzel oluyor :) halam genelde domatese döküyor kahvaltıda birde nane serpiyor tam ekmek banıp yemelik

Ayy bizimkiler de hic tereyagi tuketmezdi zeytinyaginiz has tabiki ne zaman dguya goreve geldim o zaman yemege basladim

Bnde az once yuruyusumu yaotm kizlar tam 5 km smdi mac izlioruz esimle bi saat snra naneli ayranimi icicem benm de regl yakindir ole oluncs kolumu kaldircak halim olmuo demek sizin de ole

Ayy bizimkiler de hic tereyagi tuketmezdi zeytinyaginiz has tabiki ne zaman dguya goreve geldim o zaman yemege basladim
o tereyağı eritip de yediğim zaman sanki süt kokusu tenime siniyor ve sevmiyorum o kokuyu cnm anck çiğ olrk seviyorum ekmeğin üzerine sürüp şuan da diyette olduğum için imkanı olmayınca zeytinyağ tüketiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…