canım ben karatay dukan karışımı yaptığım için yağ bana(tereyağ,zeytinyağı )serbest..karatayın en çok bu yönünü seviyorumben salçayı yağsız soteledim canım pulbiber ve karabiber attım azıcık su ile açarak salçayı :) üstüne 1 tane de aferin içtim 1 de mandalina yedim yarına kadr kendime gelirim sanırım şimdi gireceğim sıcak sıcak birde duş alacağım
Valla o kadar karışık yazmışsın ki herkes başka anladısersum 8 bukle değil canım bir adetin yarısı
canım ben karatay dukan karışımı yaptığım için yağ bana(tereyağ,zeytinyağı )serbest..karatayın en çok bu yönünü seviyorum
Lezzetten vazgeçemem..
duş bence de iyi gelir rahatlarsın
Valla o kadar karışık yazmışsın ki herkes başka anladıyediğini çekip koysaydın daha kolay olcekti
Ayy çekmişsin sonra zaten sonradan gördüm bunu..
Alma canım haklısın alınca yiyoruzIkindide 8 10 civari badem yedim yanina da sutlu kahve
Aksam da
Sebzeli kiymali guvec vermistim nefis olmus yanina yogurt bir dilim ekmek esim de dunden kalan lahmacunlari yicekmis en azindan ona ayri yemek yapmam evdeki herseyi de kaldirdim marketten sadece kendi yiyebilecegim sebze yumurta yogurt vs alcam bu ay baska bisey alip eve koymayi dusunmuorum ins
menülerde harika yürüyüş deSlm kızlar,bugün yoğundum yeni yazabiliyorum..
Kahvaltım:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurtanın sarısı
5 zeytin
Salatalık
Ara:
1 elma
1 avuç leblebi
Öğle:
4 kaşık kuru fasülye
Brokoli
1 bardak ayran
Ara:
3 gün kurusu kayısı
Yarım paket çubuk kraker
Akşam:
2 köfte
Haşlanmış karnabahar
Salata
1 bardak ayran
Ara:
2 mandalina
2 tane light mısır patlağı
Veee 1 saat yürüyüş.....
Bazılarına tereyağı kokar canım haklısın..Ah izmirin o gerçek nefis zeytinyağları..Özledim valla..Biz de orada otururken eşimin arkadaşı getirirdi bize..kendileri yapıyordutereyağ tüketmiyorum cnm pişmiş olarak nedense eridiği zaman yediğimde çiğsi bir koku geliyor ama zeytinyağı tüketiyorum çnkü evdekiler gerçek zeytinyağ alıyor marketlerdekilerden değil o yüzden bir zarar görmüyorum
Bulamayacağın bir yere saklasaydınsersum o yüzden sorun yok benim açımdan tadımlık nefsimi doyurmak için yedim ama kalanı duruyor :) sakladım
Ayy çekmişsin sonra zaten sonradan gördüm bunu..ben de bu kadar yiyiyorum kahve yanında bitter..
Alma canım haklısın alınca yiyoruz
menülerde harika yürüyüş de
regl bugün yarın gelir..kasıklarım ağrıyor..serbest günüm bugün ama biraz fazla serbest oldu kızım pizza istedi..en ince hamurdan aldık(şu lahmacun gibi olandan) 2 lahmacun kadar yedim..şimdi yürümek ve yürümemek arası gidip geliyorum..yarına kahvaltılık bişeyler de lazım aslında..olmadı azcık da olsa yürüyeyim..sonrasında da alışveriş yapıp gelirim..regl olunca zaten yürüyemiyorum
dolabım çikolata doluBulamayacağın bir yere saklasaydın
Yok kıs o kadardan ne olcek..Ben hemen hergün yiyorum kahve yanında ama bu metabolizmayla bile veriyorum..Tabii onu da yemesem iyi ama o da nazarı olsun
bizde yazlıktaki birinden alıyoruz canım hakiki zeytinyağı kg ile alıyoruz o yüzden güzel oluyor :) halam genelde domatese döküyor kahvaltıda birde nane serpiyor tam ekmek banıp yemelikBazılarına tereyağı kokar canım haklısın..Ah izmirin o gerçek nefis zeytinyağları..Özledim valla..Biz de orada otururken eşimin arkadaşı getirirdi bize..kendileri yapıyordu
Ayy bizimkiler de hic tereyagi tuketmezdi zeytinyaginiz has tabiki ne zaman dguya goreve geldim o zaman yemege basladimtereyağ tüketmiyorum cnm pişmiş olarak nedense eridiği zaman yediğimde çiğsi bir koku geliyor ama zeytinyağı tüketiyorum çnkü evdekiler gerçek zeytinyağ alıyor marketlerdekilerden değil o yüzden bir zarar görmüyorum
o tereyağı eritip de yediğim zaman sanki süt kokusu tenime siniyor ve sevmiyorum o kokuyu cnm anck çiğ olrk seviyorum ekmeğin üzerine sürüp şuan da diyette olduğum için imkanı olmayınca zeytinyağ tüketiyorum bendeAyy bizimkiler de hic tereyagi tuketmezdi zeytinyaginiz has tabiki ne zaman dguya goreve geldim o zaman yemege basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?