Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen cnm bizimkiler de nefret eder kokusundan bnde izmirdeyken hic agzima vurmuodum ama smdi seviorum

Tereyağını erir erimez değilde hafif kavurursan tadi daha güzel olur ve enfes bide sicak ekmege surunce tadi çıkıyor zaten acıktım akşam akşam

öğle yemeği

sarımsaklı yoğurtlupulbiberli salçalı çılbır(1 yumurtadan)
bol ekşili zeytinyağlı karnıbahar haşlaması

Cok gecmis olsun canim
Nar ye bagisiklik sistemini guclendirir.

Benim de merak ettigim bir tatdi ama yaomadim daha once. Yarin sabah yaoacagim tarif cok iyi.oldu kizlar.

Sarimsakli yogurdu herseyde severim, bakalim.yumurtaya da yakistirabilecek miyim

Tereyağını erir erimez değilde hafif kavurursan tadi daha güzel olur ve enfes bide sicak ekmege surunce tadi çıkıyor zaten acıktım akşam akşam

Ya unan o tereyaginin yanik kokusu burnuma geldi su an, cok severim.

Bende hafif yakarim, hatta tereyagin hakikiligi yaninca altina biriken tortudan belli olurmus.

Bugun menum

Sabah
Yumurta peynir zeytin, 2 dilim ekmek

Ara turk kahveai

Oglen carsiya gidecektim kizi uyutup, axele ettim ve torkunun tam bugday buskuvisini yedim 1 paketten 2 tane eksik

Aksam

Bamya yemegi etli, 4-5 kasik pilav, mercimek corba. Ekmek yemedim iyiki yememisim, komsum harika bir kek o gonderdi, onu yedim bir dilim.

Ben kendim yapıyorum teyagini gönül rahatlığı ile yiyorum

Muhtemelen hepiniz gitmişsinizdir orda gece oldu.
Kahvaltıda iki dilim tost ekmek peynirli yumurta birazda ev sucuğu yedim,
Sonra 8 km yürüdüm.
Alışverişe gidip geldikten sonra öğlen sushi yedim.
Akşama çorba yicem inşallah.
Ara öğün yemiyorum son günlerde hasta olduğum için iştahım yok.

Yemek. Com dan balık çorbası tarifiyle çorba yaptım şahane oldu. Ben sarımsağını ve acısını bol koydum hastayım diye. Herşeye mırın kırın eden Çocuklar bile çok severek yediler. Balık seviyorsanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Yaninda salata 2 kaşık pilav ve minik bir parça ızgara balık (normalde diyetteyim diye pilav yemiyorum ama eşim yaptığı için mecburen yedim üzülür yemeyince)
Şimdi İstanbuldayken Mısır çarşısından aldığım kış çayını içiyorum müthiş lezzetli. Ama sadece 300 gramlık 1 paket almışım. Keşke 5-10 paket alsaydım

Masallah canim. Nasil yapiyorsun el kuvvetiyle mi ?

Bizde kis geldi geleli ihlamur iciyoruz aksamlari, zaten aramiz yok pek turk cayiyla.

Canim kis cayi cok.guzel oluyor, icindeki malzemeler belli, sen alip evde karisimini yap istersen.

Ahh canım o sıcak ekmeğe sürüp üzerine de azcık tuzlu toz kırmızı biber serpicen..yeme de yanında yat
Canım biz sarımsaklı olduğu için genelde öğlen yada akşam yemeği olarak yiyoruz..Tabii senin tercihin..Sabah için bira ağır olur..

Bayılırım bamyaya ama kızım ve eşim yemiyor..Ben de iş yerimde ve annemde yiyorum mecbur

Maşallah ne lezzetli olur..

Ben çocukken 1 kere yedim balık çorbasını ..Eşim zaten balık yemez..Annemler hep balığı balık olarak tüketir..Bi ara kendime deniyeceğim..belki çaktırmadan eşime de kakalarımtadı çok anlaşılmıyorsa yiyebilir..
Kış çayı çok güzel oluyor içince çeşit çeşit meyveler ve çeşitli bitkiler..Afiyet şifa olsun..

Ben balığın ızgara ve kızartması dışında pek sevmem çorbaya da hiç icemem herhalde

Ooo sen baya beceriksin cnm oyleyse masallah
Tesekkur ederim canım aslında ihtiyactanda kaynaklanıyor hazır gıdaların durumu malum ben salcami pulbiberimi turşu ekmek ne bileyim kuru naneme çokelek hosaflik kuru meyvelere kadar kendim yaparım bilmedigimi de bildigim temiz yerlere yaptiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…