Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim su an ideal kilondasin zaten ne guzel.

Benimde kakaoya alerjim var, kucuklugumden beri beyaz cikolata yerim. Cok kucukken beyaz cikolata yoktu babacigim findik ezmesi alirdi.

Sana da afiyet olsun canim.
benimde en şifalı şeylere alerjim var malesef pekmez,zencefil,bazı haplara çok zor oluyor yediklerime dikkat ediyorum

Sarmisakli yoğurdu çok severim ama yumurtayla nasıl olur ki
canım ben sarımsaklı yapmıyorum yoğurdu sade pul biber tereyağı nane
tercih meselesi 2 türlüde denersin hangisi hoşuna giderse canım ama doyurucu gerçekten

Selam canlarım...Nöbetten geldim duş kahvaltı ve uyku 2 gibi kalktım..
uyandıktan sonra kızımın elinden Türk kahvem ve 1 minik ekler
kahvaltım

2 parça kıymalı börek
omlet
sucuk pastırma
roka dereotu
rahatlığa alışmıştın sersumcum zor geliyordurama kızının elinden kahveni içmişsin acıkmassın artık
eşinin gelmesine ne kadar kaldı kuzum

en iyisi evde olunca sakıncalı

dolabım çikolata dolu

maşallah canım bol bol kkalsiyumm
bende yeni yaptım yoğurdumu
bende 5 kilo alıyorum kızım malesef yemiyor süzme yoğurt yer pazardan allıyorum ona eşimde ayırdığım süt ile sahlep içer bize yetiyor

yediklerimi yazamadım 2 gündür
dünde kızım rahatsızdı mide bullantısı çok zor geçti bütün gün onla uğraştım
bügünü yazayım
kahvaltı=biraz sucuk+1 dilim ekmek+peynir+çay
öğlen=1 kup kakaolu puding
akşam=haşşlama tavuk turşu falan olur heralde

Bende oyle dusundum sabah elim gitmedi sarimsakli yogurt hazirlamaya

Bir gun igle yemegi olarak tuketirim mutlaka

Masallah becerikli hatunsun.
Bende yigurdu kendim yapiyorum evlendim evleneli, tum konserve kurutmaliklarimi, tarhanami da yapiyorum. Ama tereyag hic denemedim henuz.
h

Cok gecmis olsun. Bugun iyidir insallah

Aynen canımcım..Ne zor geldi ama napalım sabır..3-4 yıl daha sabredicez
Eşimin normalde 8 aralıkta gelmesi lazımdı ertelendi canım..Bir aksilik olmazsa 21-22 Aralıkta inşallah burada olacak

Benim kız da yemiyor ev yoğurdu..Gerçi normalde de çok yemiyor ama..sadece süt içiyor süt ürünlerinden

geçmiş olsun canım..Mide bulantısı çok fenadır

Bende yigurdu kendim yapiyorum evlendim evleneli, tum konserve kurutmaliklarimi, tarhanami da yapiyorum. Ama tereyag hic denemedim henuz.
Masaallah sen iyiymissin insan anne olunca becerileri nasıl da ortaya çıkıyor ama tereyağını da denemeni tavsiye ederim senin mutfak robotun var mi ayran surahisi olan

Kahvaltı sonrası kızımla evi sildik süpürdük..Biraz surat çektim ama yine de yardım aldım
Sonrasında Türk kahvemle dinlenmece

Özellikle yogurdun kaymağını koy yeteri kadar yoğurt koy biraz ılık su yani yaranın oda sıcaklığında olacak fazla sıcak da olmasın soğuk da olmasın sonra robotun çalıştır zannedersem 15 20 dk yeter roberta denemesinin için tam süre veremem zaten durdur üstten bak yağ bulgur tanesi gibi üstten belli oluyor sonra tulbentte veya düzelten geçir yağı soğuk suya koy elinle toparla afiyet olsun ayranı da icersin

Tarif için sağol canım en kısa sürede deniyeceğim

Masaallah sen iyiymissin insan anne olunca becerileri nasıl da ortaya çıkıyor ama tereyağını da denemeni tavsiye ederim senin mutfak robotun var mi ayran surahisi olan
Mutfak robotum karistici olandan var ama surahili olandan gorumcem hediye almis, yazin elime ulasacak. Bu aparattan diyorsun degil mi ?

Yuruyusumu yaotim aksam yemegi de tamam cok yoruldum kizlar sohbetiniz cok hos hepsini okudum masallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…