Ayy çok severim tursuyla falan ohh afiyet olsunBen dun menumu eklememistim
Sabah
Peynir zeytin yumurta 2 dilim ekmek
Oglen
Bir inceki gunden kalan baligi yedim ekmeksiz yesillikle
Aksam
Mercimekli kofte yaptim 9-10 tane yedim ekmeksiz.
benimde en şifalı şeylere alerjim var malesef pekmez,zencefil,bazı haplara çok zor oluyor yediklerime dikkat ediyorumCanim su an ideal kilondasin zaten ne guzel.
Benimde kakaoya alerjim var, kucuklugumden beri beyaz cikolata yerim. Cok kucukken beyaz cikolata yoktu babacigim findik ezmesi alirdi.
Sana da afiyet olsun canim.
canım ben sarımsaklı yapmıyorum yoğurdu sade pul biber tereyağı naneSarmisakli yoğurdu çok severim ama yumurtayla nasıl olur ki
rahatlığa alışmıştın sersumcum zor geliyordurSelam canlarım...Nöbetten geldim duş kahvaltı ve uyku 2 gibi kalktım..
uyandıktan sonra kızımın elinden Türk kahvem ve 1 minik ekler
kahvaltım
2 parça kıymalı börek
omlet
sucuk pastırma
roka dereotu
en iyisi evde olunca sakıncalıIkindide 8 10 civari badem yedim yanina da sutlu kahve
Aksam da
Sebzeli kiymali guvec vermistim nefis olmus yanina yogurt bir dilim ekmek esim de dunden kalan lahmacunlari yicekmis en azindan ona ayri yemek yapmam evdeki herseyi de kaldirdim marketten sadece kendi yiyebilecegim sebze yumurta yogurt vs alcam bu ay baska bisey alip eve koymayi dusunmuorum ins
dolabım çikolata dolu
maşallah canım bol bol kkalsiyummAyran yayma makinem var caanim ailecek ayran ve yogurda çok duskunuz haftalık 10 kilo süt alıyorum yarısını yoğurt yapıyorum yarısını ayran bu arada tereyagimizi da yiyoruz kahvaltıda bazı yemeklere de kullaniyorum
Ahh canım o sıcak ekmeğe sürüp üzerine de azcık tuzlu toz kırmızı biber serpicen..yeme de yanında yat
Canım biz sarımsaklı olduğu için genelde öğlen yada akşam yemeği olarak yiyoruz..Tabii senin tercihin..Sabah için bira ağır olur..
Bayılırım bamyaya ama kızım ve eşim yemiyor..Ben de iş yerimde ve annemde yiyorum mecbur
Maşallah ne lezzetli olur..
Ben çocukken 1 kere yedim balık çorbasını ..Eşim zaten balık yemez..Annemler hep balığı balık olarak tüketir..Bi ara kendime deniyeceğim..belki çaktırmadan eşime de kakalarımtadı çok anlaşılmıyorsa yiyebilir..
Kış çayı çok güzel oluyor içince çeşit çeşit meyveler ve çeşitli bitkiler..Afiyet şifa olsun..
Masallah becerikli hatunsun.Ayran yayma makinem var caanim ailecek ayran ve yogurda çok duskunuz haftalık 10 kilo süt alıyorum yarısını yoğurt yapıyorum yarısını ayran bu arada tereyagimizi da yiyoruz kahvaltıda bazı yemeklere de kullaniyorum
hyediklerimi yazamadım 2 gündür
dünde kızım rahatsızdı mide bullantısı çok zor geçti bütün gün onla uğraştım
bügünü yazayım
kahvaltı=biraz sucuk+1 dilim ekmek+peynir+çay
öğlen=1 kup kakaolu puding
akşam=haşşlama tavuk turşu falan olur heralde
Aynen canımcım..Ne zor geldi ama napalım sabır..3-4 yıl daha sabredicezbenimde en şifalı şeylere alerjim var malesef pekmez,zencefil,bazı haplara çok zor oluyor yediklerime dikkat ediyorum
canım ben sarımsaklı yapmıyorum yoğurdu sade pul biber tereyağı nane
tercih meselesi 2 türlüde denersin hangisi hoşuna giderse canım ama doyurucu gerçekten
rahatlığa alışmıştın sersumcum zor geliyordurama kızının elinden kahveni içmişsin acıkmassın artık
eşinin gelmesine ne kadar kaldı kuzum
en iyisi evde olunca sakıncalı
maşallah canım bol bol kkalsiyumm
bende yeni yaptım yoğurdumu
bende 5 kilo alıyorum kızım malesef yemiyor süzme yoğurt yer pazardan allıyorum ona eşimde ayırdığım süt ile sahlep içer bize yetiyor
geçmiş olsun canım..Mide bulantısı çok fenadıryediklerimi yazamadım 2 gündür
dünde kızım rahatsızdı mide bullantısı çok zor geçti bütün gün onla uğraştım
bügünü yazayım
kahvaltı=biraz sucuk+1 dilim ekmek+peynir+çay
öğlen=1 kup kakaolu puding
akşam=haşşlama tavuk turşu falan olur heralde
Masaallah sen iyiymissin insan anne olunca becerileri nasıl da ortaya çıkıyor ama tereyağını da denemeni tavsiye ederim senin mutfak robotun var mi ayran surahisi olanBende yigurdu kendim yapiyorum evlendim evleneli, tum konserve kurutmaliklarimi, tarhanami da yapiyorum. Ama tereyag hic denemedim henuz.
Bende var canım nasıl yapıyorsun onunla bana da tarif verir misinMasaallah sen iyiymissin insan anne olunca becerileri nasıl da ortaya çıkıyor ama tereyağını da denemeni tavsiye ederim senin mutfak robotun var mi ayran surahisi olan
Tarif için sağol canım en kısa sürede deniyeceğimÖzellikle yogurdun kaymağını koy yeteri kadar yoğurt koy biraz ılık su yani yaranın oda sıcaklığında olacak fazla sıcak da olmasın soğuk da olmasın sonra robotun çalıştır zannedersem 15 20 dk yeter roberta denemesinin için tam süre veremem zaten durdur üstten bak yağ bulgur tanesi gibi üstten belli oluyor sonra tulbentte veya düzelten geçir yağı soğuk suya koy elinle toparla afiyet olsun ayranı da icersin
Hiç pişman olamazsın canimTarif için sağol canım en kısa sürede deniyeceğim
EminimHiç pişman olamazsın canim
Mutfak robotum karistici olandan var ama surahili olandan gorumcem hediye almis, yazin elime ulasacak. Bu aparattan diyorsun degil mi ?Masaallah sen iyiymissin insan anne olunca becerileri nasıl da ortaya çıkıyor ama tereyağını da denemeni tavsiye ederim senin mutfak robotun var mi ayran surahisi olan
Evet aynen onu diyorum robotun keskin bıçağı değilde bazılarında plastik karıştırıcı oluyor belki onunlada olurMutfak robotum karistici olandan var ama surahili olandan gorumcem hediye almis, yazin elime ulasacak. Bu aparattan diyorsun degil mi ?Eki Görüntüle 1920808
Bak bna izmiri ozlettiriosun cikip gelicem yani:) annemler gelemio ben gelcem sanirimmerhaba kızlar ben geldim bugün serbest gnümdü saat 10.30'dan 5.30 a kadar avm avm gezdim :) ayaklarım koptu yarın tam gaz devam diyete
Afiyet olsun cnmSelam canlar...
Akşam yemeğim
Eki Görüntüle 1920807 Eki Görüntüle 1920809 2 kaşık ıspanak
mantar sote
kabak yemeği
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?