- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Ben nadiren cnm çekerse kelle paça oda bir iki kaşık anck canım :)Ben sakatat corbalarinida cok seviyorum. Iskembe favorim mesela
Akşam yemeğim
Sarmanin 3 u kıymalı 2 si zeytinyağlı
Karışık salata
Zeytinyağlı dolma
Yoğurt
1 yemek kasigi Kıymalı taze fasulye
Eki Görüntüle 1921836
Sağol cnm :) kaçamak yapmadan hafif bir menü oturtmaya çalışıyorm kendime işte :)çok güzel menü afiyet olsun canım.
inşallah canım :)
Eski halini bilmem ama durumun kritik görünmüyor canimBen nadiren cnm çekerse kelle paça oda bir iki kaşık anck canım :)
çok aşırı kilolu değilim zaten cnm basenlerim var ama diyetle eriyor onlar da :)Eski halini bilmem ama durumun kritik görünmüyor canim
sağol canım..ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Sağol canım..Çok kötü senin açındanBu kahvalti menusu cok guzel. afiyet bal olsun. burda Turk marketinde pastirma var ama cok kotu bi defa aldim yiyemedim.
burda kis hic olmuyor ama heryerde klimalar son surat calisiyor. insanlar hasta oluyorlar sonrada esime hastalarindan bulasiyor, cocuklara okul arkadaslarindan bulasiyor derken bana bulasiyor. yilin 12 ayi surekli hasta oluyoruz malesef.
Ben de bayılırım sakatatlara da@Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım
sersum çorba sevmeyenleri anlayamıyorum nedense. Sakatat çorbaları dışında hepsine bayılırım yazın bile çorba içen biriyim :)
ben de ben deBen sakatat corbalarinida cok seviyorum. Iskembe favorim mesela
Off çok güzel..canım sarma istedi nöbetten sonra yapayım bariiAkşam yemeğim
Sarmanin 3 u kıymalı 2 si zeytinyağlı
Karışık salata
Zeytinyağlı dolma
Yoğurt
1 yemek kasigi Kıymalı taze fasulye
Eki Görüntüle 1921836
Gidecek o basenler de üzülmeçok aşırı kilolu değilim zaten cnm basenlerim var ama diyetle eriyor onlar da :)
O zaman kesin beğenirsiniz canım. 1 tane de patates doğra küp küp en fes oluyor..suyunu da cektiriyorum ben iyice
ah keşke beraberce ne keyifli olurdu . .ficans la birgun buluşacağız inşallah .
Kızlar yuruyuslerinizi nerde yapıyorsunuz dışarıda mi koşu bandında mi
Sanırım yeme düzenimi oturttum aç geziyorsun diyordunuz ya kızlar :)
Bakalm bana cuma gnu tartı ne diyecek bu düzenle :)
Ara Öğün
1 fincan sade Türk kahvesi
Bir küçük muzun yarısı
buda bayramın 2. günü çekilmiştim canımEski halini bilmem ama durumun kritik görünmüyor canim
Bnde hergun deli gbi yuruorum cnm resmen manyak bi istah oatlamasi var adet oldum olcam o yuzden ins yagdan gitmistir odm olsun o sorun degildün ve bugün 6 şar km yürüyüş menü kaçamaklı geceli gündüzlü
Bu hafta gene bana olanlar oldu cumadan beri düzenim şaştı iştah patlaması yaşıyorum resmen tek iyi olan şey yaptığım yürüyüşler ama bu sefer o da kurtaramaz
Diğer fotoğrafinla fark baya var canım. Inşallah gidecek hepsi.buda bayramın 2. günü çekilmiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?