- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
sonuçların iyi çıkar inşallah canımsersum burasi da cok soguk cnm ya dodum sabah cikamiorum okuldan guya 4 saat dersim var bugun yani hala burdayim sabah kan vermeye gittim gecen gittigimde gec olmustu verememistim
hahah. hadi bakalım. görelim seni.Ocak'ın 5'inde istediğim kiloya ulaşacakmışm telefonum öyle söylüyor hadi bakalım
Insan kendi bünyesini daha iyi bilir benim esimde de faranjit var okulda çok bagirmaktan ve tozdan kaynaklanıyor hasta oldu mu birden kötü oluyor bir haftadır ilaç kullanıyor ama hep bu akıntısı var acaba oda mi kullansa dr la pek arası gitmeyi hiç sevmez eczaneden ilaç alıp kullaniyor
oy mamalara bak . evde mi yaptın bunları2. öğünüm
Eki Görüntüle 1921685 Eki Görüntüle 1921686
yoğurt çorbası
mantar sote
bulgurlu kabak yemeği
salatana bayıldım yaaa. çok güzelllltünaydın kızlar
sabah 1 tane mandalina yedim ilacımı almak için
buda öğle yemeğim
ayyyyyyyyyyyy canım çektiiii.@demirleke renk cümbüşü dimi :) iceberg marul kırmızı soğan ve cherry domates :) limonsuyu ve hakiki zeytinyağlı
Basit cnm yapımı :) çok doyurucu oluyor salata diye seviyorum ben birde soğan varsa içinde bayılıyorum soğana :) ama ince kıyım olxk :)ayyyyyyyyyyyy canım çektiiii.
ne güzel anlatmışsın .
Ben yaptım canım..oy mamalara bak . evde mi yaptın bunları
l
Hadi bakalımSanırım yeme düzenimi oturttum aç geziyorsun diyordunuz ya kızlar :)
Bakalm bana cuma gnu tartı ne diyecek bu düzenle :)
Ara Öğün
1 fincan sade Türk kahvesi
Bir küçük muzun yarısı
ellerine sağlık çok güzel görünüyorSelam kızlar.....karın ağrım yok çok şükür..Zorlamadan yürümeyi planlıyorum..
akşam 1 kase çorba içecektim kızım yemedi onunkini de içtim..Yaa ben bu kıza mercimek çorbası dışında hiçbir çorbayı yediremiyorum yaa
Halbuki ne kadar sağlıklı yumurtalı yoğurt çorbası yaptım mis gibi..salak bu kız
Domates soslu köfte yapmıştım ona akşama ve ben yokken yarın yesin diye 2 tane de ondan yedim..
Eki Görüntüle 1921824
Günaydın canlar...
kızımı ben götürdüm servise kadar bugün gene donduk donduk..-5 dereceArabanın buzu zor çözüldü..
sonrasında uyku tutmadı tabii..
kahvaltım
salçalı pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
yarım muz
2 ceviz
şimdi de çayy keyfi
hahah. hadi bakalım. görelim seni.
benim ortanca oğlanın doğum günü 5 ocak 2011 .
o gün hatırlatacağım sana nasip olursa bak . ulaştın mı diye
geçmiş olsun bu arada iyi olmamışsın hala.
senin yaşadığın yerde kış mevsimi olmaması lazım demi. nasıl hasta oldun üşüttün.
ben de ilaç kullanmam. çok şükür öyle ağır hasta da olmuyorum yıllardır .
sirke ile gargara yapıyorum . çok rahat edemez isem çocukların şurubundan bi fırt çekerim . o da nadir olur ya.
çocuklara da ilaç kullanmıyorum şükür .
doğal yöntemlerle hasta etmemeye çalışıyorum . salgın olup da okuldan bi şey gelirse zor oluyor tabi. o zaman pedituus . coorsall gibi ilaçlar kullanıyorum
Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım
sersum çorba sevmeyenleri anlayamıyorum nedense. Sakatat çorbaları dışında hepsine bayılırım yazın bile çorba içen biriyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?