Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Kahvaltım:

Çok az peynir
1 dilim tb ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 tane domates
2 tane kuru kayısı

Öğlen:

2 ceviz
1 mandalina

Akşam:

Taze yeşil fasulye susuz 3 kaşık
1 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran

Ocak'ın 5'inde istediğim kiloya ulaşacakmışm telefonum öyle söylüyor hadi bakalım
hahah. hadi bakalım. görelim seni.
benim ortanca oğlanın doğum günü 5 ocak 2011 .
o gün hatırlatacağım sana nasip olursa bak . ulaştın mı diye

geçmiş olsun bu arada iyi olmamışsın hala.
senin yaşadığın yerde kış mevsimi olmaması lazım demi. nasıl hasta oldun üşüttün.

ben de ilaç kullanmam. çok şükür öyle ağır hasta da olmuyorum yıllardır .
sirke ile gargara yapıyorum . çok rahat edemez isem çocukların şurubundan bi fırt çekerim . o da nadir olur ya.

çocuklara da ilaç kullanmıyorum şükür .
doğal yöntemlerle hasta etmemeye çalışıyorum . salgın olup da okuldan bi şey gelirse zor oluyor tabi. o zaman pedituus . coorsall gibi ilaçlar kullanıyorum

benim kahvaltım. 2 yumurta
koştururken peynir . 4-5 zeytin

öğlen 2 paket etii forum.
1 kib. kut .peynir
15 zeytin
sonra yeşil çay
öğlen 3 gibi 2 mandalina
şimdi çanım yine bi şeyler istiyor da yememeye gayret gösteriyorum

Selam kızlar.....karın ağrım yok çok şükür..Zorlamadan yürümeyi planlıyorum..
akşam 1 kase çorba içecektim kızım yemedi onunkini de içtim..Yaa ben bu kıza mercimek çorbası dışında hiçbir çorbayı yediremiyorum yaa
Halbuki ne kadar sağlıklı yumurtalı yoğurt çorbası yaptım mis gibi..salak bu kız
Domates soslu köfte yapmıştım ona akşama ve ben yokken yarın yesin diye 2 tane de ondan yedim..

ellerine sağlık çok güzel görünüyor

Gunaydin kizlar bugun biraz nefes alabiliyorumya cok mutluyum. Allah kimseye saglik sorunu yasatmasin insanin hic keyfi kalmiyor.
Sabah klasik kahvaltimi yaptim zaten calistigim icin sabah mumkun mertebe pratik biseyler yiyorum. oda genelde 1 bardak balli cayla 1 dilim kaymakli tost ekmek ve azicik tulum peyniri. Bizim cocuklar pankek seviyorlar. esim her sabah onlar icin yapiyor nutellaya banip yiyorlar. ben nedense hic sevemedim. zaten tatliyla hic aram yok. haftasonu onlara kurabiye yaptim 1 tane bile yemedim. diyetteyim diye degil canim istemiyor oyle seyleri. ben bol yumurtali az sekerli kek severim ama yapmaya useniyorum.

Insallah bugun spora basliycam, ofise hazirlikli geldim sporda giydigim kiyafetlerimi falan getirdim. en azindan 1 saat spor yapmak istiyorum.

Oglen esimin is arkadasi bizi yemege cikaracakmis nereye gidiyoruz ne yeriz bilmiyorum. ama aksam menum belli. dunden kalan kemik suyuna arpa sehriye corbasi, 1-2 demet yag marulu. sirkeye batirip yiyorum.

Bu kahvalti menusu cok guzel. afiyet bal olsun. burda Turk marketinde pastirma var ama cok kotu bi defa aldim yiyemedim.

burda kis hic olmuyor ama heryerde klimalar son surat calisiyor. insanlar hasta oluyorlar sonrada esime hastalarindan bulasiyor, cocuklara okul arkadaslarindan bulasiyor derken bana bulasiyor. yilin 12 ayi surekli hasta oluyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…