- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
BEN KARAR VERDIM GELIP SIZIN EVDE YASIYCAM HER ZAMAN COK GUZEL YEMEKLER VAR.Akşam yemeğim
Sarmanin 3 u kıymalı 2 si zeytinyağlı
Karışık salata
Zeytinyağlı dolma
Yoğurt
1 yemek kasigi Kıymalı taze fasulye
Eki Görüntüle 1921836
Diğer fotoğrafinla fark baya var canım. Inşallah gidecek hepsi.
BEN KARAR VERDIM GELIP SIZIN EVDE YASIYCAM HER ZAMAN COK GUZEL YEMEKLER VAR.
Aynen canım en kısa süredeCanım ayarlayalım buluşalım inşallah
Eski ve yeni arası baya fark var canım..buda bayramın 2. günü çekilmiştim canım
Düzelir canım bazen sapıtıyoruz öyle..Hiç değilse yürümüşsün çoğu erimiştirdün ve bugün 6 şar km yürüyüş menü kaçamaklı geceli gündüzlü
Bu hafta gene bana olanlar oldu cumadan beri düzenim şaştı iştah patlaması yaşıyorum resmen tek iyi olan şey yaptığım yürüyüşler ama bu sefer o da kurtaramaz
oohh afiyet olsun soguk havada en guzel icecek.Biz de kızımla 1 sahlepi yarıya bölüp içtik..40 kal
sağol canım..Sana da afiyet olsun..Anlattığına göre nefismişşoohh afiyet olsun soguk havada en guzel icecek.
Peru restaurant kapaliydi arkadas bizi cok guzel bir burger yerine goturdu ben kuzu kofteli burger birde papates kizartmasi yerine salata yedim. limonlu su ictim. normal hamburger gibi degil bildiginiz kofteyi zeytin dilimleri, domates, biber,sogan, tursu, bol marul ve beyaz peynirle iki dilim ekmek arasina koymuslardi cok nefisti.
Afiyet olsun cnmYarım şişe dha soda içiyorum onun dışında gün bitti zaten bana
Valla baya fark ediyor o zaman supersin masallah sanabuda bayramın 2. günü çekilmiştim canım
harikasın. hadi bakalım devamı da gelsin şekerim
ay salatan harika resmen renk cümbüşü. kontrast renkler cezbetti beniAkşam yemeğim
Sarmanin 3 u kıymalı 2 si zeytinyağlı
Karışık salata
Zeytinyağlı dolma
Yoğurt
1 yemek kasigi Kıymalı taze fasulye
Eki Görüntüle 1921836
kelle paça yapamıyorum. hazırını da hiç yemedim. cesaret edemiyorum. ya yiyenlere de hayranım.Ben nadiren cnm çekerse kelle paça oda bir iki kaşık anck canım :)
kendini neden yoruyorsun arkadaşım.tam iyileşmeden , yat dinlen şekerim yaaaAkşam 2 saat elektrikler kesildi mum ışığında yemek yaptık çok eğlenceliydi
Bugün 5 km anca yürüdüm. Tam olarak iyileşememişim anlaşılan çok zor geldi.
Yarın inşallah daha iyi olur.
basenler erimeli canımcım. lütfen.çok aşırı kilolu değilim zaten cnm basenlerim var ama diyetle eriyor onlar da :)
oooovvvvvvvvvbuda bayramın 2. günü çekilmiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?