Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün hastalığım daha da ilerledi güya evde doktor var ama adam kesinlikle ilaç vermiyor nerede hafif ilaçlar var onlardan veriyor onlarda geçirmiyo tabi ben de çaresiz bol bol çay içmeye çalışıyorum.
Bu sabah kahvaltıda sadece peynir ve ekmek yedim öğlen eşim beni yeni açılan bir yere götürdü orada köfte ekmek yedim.
ara yemek hiçbir şey yemedim akşamda sadece şehriye çorbası içeceğim.

Eklentiler

• IMG_7979.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_7978.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 33
Kizlar bende 5 km yuruyus cepte oldum bittim geberdim smdi naneli ayranimi da ictim cok sukur

Kızlar yuruyuslerinizi nerde yapıyorsunuz dışarıda mi koşu bandında mi
Ben dışarıda yürüyorum canım
Ahhh canım dr lar da kendilerine göre haklı ama bazı bünyeler de ilaçsız toparlamıyor..ben mesela kendimi bildim bileli tonsillit olurum..Hemde kriptik tonsillit vee antibiyotiksiz asla geçmez..Faranjitle başlar ve Dr tabii hemen antibiyotik vermez ama ben sonunu bilirim ve maalesef yanılmam..1 hafta faranjitle sürünür sonra kriptike dönüşür ve mahfolurum yıllardır..Gerçi 4-5 yıldır aylık antibiyotik iğnesiyle çözümü buldum(kbb dr umun tavsiyesiyle) ..Kış aylarına girmeden aylık vuruluyorum(2-3 ay), hatta 2 yılda bir Allaha şükür 2 yıl rahat ediyorum..
Ocak'ın 5'inde istediğim kiloya ulaşacakmışm telefonum öyle söylüyor hadi bakalım
Hadi bakalım

Canım bizim evde bir öğretmen var ama nedense çocukların dersinde hiç hayri olmaz ahh ahh atalar nur içinde yatalar boşuna dememişler terzi söküğünü dikemez diye

Günaydın canlar...
kızımı ben götürdüm servise kadar bugün gene donduk donduk..-5 dereceArabanın buzu zor çözüldü..
sonrasında uyku tutmadı tabii..
kahvaltım

salçalı pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
yarım muz
2 ceviz

şimdi de çayy keyfi

Insan kendi bünyesini daha iyi bilir benim esimde de faranjit var okulda çok bagirmaktan ve tozdan kaynaklanıyor hasta oldu mu birden kötü oluyor bir haftadır ilaç kullanıyor ama hep bu akıntısı var acaba oda mi kullansa dr la pek arası gitmeyi hiç sevmez eczaneden ilaç alıp kullaniyor

Canım ben faranjit için değil sık olan kriptik tonsillit için kullanıyorum..Kbb dr umun tavsiyesiyle..Faranjit maalesef tozlu ortamın kaçınılmazı..o da ben de kronik sıvı alarak bol karanfille,adaçayıyla gargara yaparak idare ediyorum..Bu tip ilaçlar dr a sorarak kullanılır aman diyeyim..Allerji riski var...

Gripti soğuk algınlığı gibi hastalıkları bende dr a gitmeden eczaneden kendim ilaç alarak veya doğal yollardan halletmeye çalışırım..Eee tabii eşimin de benim de sağlıkçı olmamın da etkisi var..Ben de sevmem dr a gitmeyi..

sersum burasi da cok soguk cnm ya dodum sabah cikamiorum okuldan guya 4 saat dersim var bugun yani hala burdayim sabah kan vermeye gittim gecen gittigimde gec olmustu verememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…