Aferin cnm bole devam abur cuburu kes ciss olar sanasabah omlet . sosisli yalnız . hoşlanmayarak yedim. çocuklara yapmıştım. mecbur aldım içinden . hiç sevmem ama.
az börek yedim.
şimdi yeşil çay ve çubuk kraker yiyorum ama çubuk gitmiyo r. sanıyorum yiyemiycem .
öğlen için kurufasülye yemeği. sabah pişirdim.
ve 2 mandalina. saat 3 gibi yerim inşallah
sabah 7.30 arabasına biniyorum. karanlıkta geliyorum işe. normalde 8 e doğru açardı hava. bugün hala karanlık. çok kapalı şu an havamız .
Canım sen burası için kendi tartini kullan diyetisyene karıştırma bence bizimde kafamız karışır kisssersum cnm gunaydin bisey sormak istiorum sana smdi ben kilomu kendi tartuma gore yaziodum zayifladgimi saniodum ama gecen hafta diyetisyene gdince farkettim ki 4 kilo su ve kas kaybetmisim vucudumda 11 kg yag vardi smdi ben artik kilomu bilemicem bna sadece su kadar yag verdin dicek 11 kg yag uzerinden degerle dircek bni kilo solemek yasak smdi ben diorum ki nasi gireyim listeye hedef yag kagbi haftalik yag kaybimj yazsam o sekilde olur mu yoksam giremicek miyim
evet yemedim bi kaç gündür . kendiimi tebrik ediyorum.A aaadddaaa yeme canım o saatte valla leptin kaçıyor
Seylanin Gunlugu canım ben normalde anca 5 km yürüyorum sen hasta hasta nasıl yürüdün . .Yorma o kadar kendini bence. @demirleke gofretleri yemiyosun artık bravos
Evde kesinlikle tartilmiorum cnm yasak bna o zaman ben listeye girmim ama liste yaparim sizin icin siram geldginde :) hergun de menmu yazarimCanım sen burası için kendi tartini kullan diyetisyene karıştırma bence bizimde kafamız karışır kisssen yine diyetisyenı de arada bize bildir..
daha da vereceğiz inşallah canımoooovvvvvvvvv
çokmuşsun canım benim yaa. oy oy . iyi vermişsin yalnız . azimli arkadaşım
harikasın. hadi bakalım devamı da gelsin şekerim
ay salatan harika resmen renk cümbüşü. kontrast renkler cezbetti beni
kelle paça yapamıyorum. hazırını da hiç yemedim. cesaret edemiyorum. ya yiyenlere de hayranım.
basenler erimeli canımcım. lütfen.
sağol cnmValla baya fark ediyor o zaman supersin masallah sana
sabah
çeyrek muzla ilacımı aldım
buda öğle yemeğim
1 kase salata
1 kase sütlü domates çorbası
1 yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?