Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah omlet . sosisli yalnız . hoşlanmayarak yedim. çocuklara yapmıştım. mecbur aldım içinden . hiç sevmem ama.
az börek yedim.
şimdi yeşil çay ve çubuk kraker yiyorum ama çubuk gitmiyo r. sanıyorum yiyemiycem .
öğlen için kurufasülye yemeği. sabah pişirdim.
ve 2 mandalina. saat 3 gibi yerim inşallah
sabah 7.30 arabasına biniyorum. karanlıkta geliyorum işe. normalde 8 e doğru açardı hava. bugün hala karanlık. çok kapalı şu an havamız .

Aferin cnm bole devam abur cuburu kes ciss olar sana

sersum cnm gunaydin bisey sormak istiorum sana smdi ben kilomu kendi tartuma gore yaziodum zayifladgimi saniodum ama gecen hafta diyetisyene gdince farkettim ki 4 kilo su ve kas kaybetmisim vucudumda 11 kg yag vardi smdi ben artik kilomu bilemicem bna sadece su kadar yag verdin dicek 11 kg yag uzerinden degerle dircek bni kilo solemek yasak smdi ben diorum ki nasi gireyim listeye hedef yag kagbi haftalik yag kaybimj yazsam o sekilde olur mu yoksam giremicek miyim

Canım sen burası için kendi tartini kullan diyetisyene karıştırma bence bizimde kafamız karışır kiss sen yine diyetisyenı de arada bize bildir..

Canım sen burası için kendi tartini kullan diyetisyene karıştırma bence bizimde kafamız karışır kiss sen yine diyetisyenı de arada bize bildir..
Evde kesinlikle tartilmiorum cnm yasak bna o zaman ben listeye girmim ama liste yaparim sizin icin siram geldginde :) hergun de menmu yazarim

Merhaba!

Kahvaltim:

Sabah canım hiç birşey istemedi yiyemedim.

Şimdi 1 tane kızarmış çavdar ekmeği üzerine peynir sürdüm yiyorum 1 bardakta şekersiz çay.

Saat 3 gibi 1 mandalina
2 ceviz

Akşam tavuk sote 3 kaşık
Yarım tb ekmeği
1 bardak ayran

Bende kahvaltıda iki dilim ekmek peynir zeytin yedim recele hiç yaklasmadim 3 bardakta cay ictim öğlen de uzun makarna yapmıştım sadece üç çatal yedim bir bardak ayran bir bardak şalgam ictim arada da bir küçük elma yemistim

harikasın. hadi bakalım devamı da gelsin şekerim

inşallah canım

ay salatan harika resmen renk cümbüşü. kontrast renkler cezbetti beni

bende seviyorum renkli salataları özellikle gözümü doyurmayı önce :)

kelle paça yapamıyorum. hazırını da hiç yemedim. cesaret edemiyorum. ya yiyenlere de hayranım.

ben de işkembe çorbası yapabiliyorum ama ağzıma sürmem ıykk
basenler erimeli canımcım. lütfen.

inşallah canım

sabah tartıldım ben 69 kg çıktım yine sanırım bu hafta bu yeme düzeniyle veremeyeceğim ben kg akşamları sadece çorba ve salata yiyeceğim. yediğim salata miktarını da düşüreceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…