- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Corba nefs gorunuyor afiyet olsun.sabah
çeyrek muzla ilacımı aldım
buda öğle yemeğim
1 kase salata
1 kase sütlü domates çorbası
1 yemek kaşığı bulgurlu ıspanak
kendini neden yoruyorsun arkadaşım.tam iyileşmeden , yat dinlen şekerim yaaa
A aaadddaaa yeme canım o saatte valla leptin kaçıyor
Seylanin Gunlugu canım ben normalde anca 5 km yürüyorum sen hasta hasta nasıl yürüdün . .Yorma o kadar kendini bence. @demirleke gofretleri yemiyosun artık bravos
Corba nefs gorunuyor afiyet olsun.
Gunaydin canlar ben geldim
Sabah Hergunku kavaltimi yaptim. Degistirmiyorum cunku kilo veriyorum sonucta. degistirmeme gerek yok diye dusunuyorum.
Sonra kizlari okula biraktim 3 yasindaki oglusumu da dis doktoruna goturdum. 4 dolgu ve seal yapildi. Adam esimin arkadasi diye para almadi gecen seferde almamisti. muhtemelen sonraki dolgular icinde almayacak toplam 3500 dolarlik hediye cok fazla geldi bize. icimize sinmedi ve Apple Store'a gittim 700 dolarlik hediye karti aldim. (Apple urunlerini cok seviyormus sekreterinden ogrendim)
sonra hediye kartini icine koymak icin cok cici bir kutu, kurdele, ve tesekkur karti aldim. bunlari doktora vericem. calisanlarada kocaman bir sepet dolusu hediye aldim. hepsini pazartesi randevusunda vericem. en sevdigim sey hediye almak. bayiliyorum hediye secmeye paketlemeye falan. sabah sabah cok eglendim.
simdi ofise geldim 1 kuru incir ve 1 hurma yedim.
Oglen sehriye corbasi getirdim evden onu yicem.
sonrada spora giderim.
Ben senin kadar yesem hasta olurum heralde masallahin var. neredeyse hic birsey yemiyorsun.
doyuyorum ben ama :) salata çok güzel tok tutuyorBen senin kadar yesem hasta olurum heralde masallahin var. neredeyse hic birsey yemiyorsun.
teşekkürler canım
ne kadar güzel bir düşünce cnım ne kadar incesin
doyuyorum ben ama :) salata çok güzel tok tutuyor
olabilir canım ben psikolojikmen yemeyeceğim diye inat ettiğim zaman yemiyorum :)salata benide 1-2 saat tok tutuyor ama sonrasinda yinede acikiyorum. illaki biseyler yemeliyim. belkide psikolojik benimki
Her firsatta hediye vermeyi seviyorum. Zaten hediye vermek bizim dinimizde ve kulturumuzde cok onemli. bildigim kadariyla Peygamberimizin sunneti. her zaman hediye vermeyi tavsiye etmis.
Biliyosun burda ogretmenler gunu diye bir gun yok. ben 24 kasimda cocuklarin ogretmenlerine hediyeler almistim. benim ulkemde bugun ogretmenler gunu deyip vermistim. birtanesi aglamisti
ne kadar ince bir davranış :) bende hediye vermesini ve almasını çok severim. kitapları çok sevdiğim için genelde ya kitap hediye ederim yada hediye gelir :) doğum gnüme az kaldı yazar arkadaşın biri kitabını imzalayıp yolladı geçenlerde mesela :)
Keşke diyet zamanları bazıları yemek getirse eve dolma gibi zahmetli bir yemeği yap sonrada dolapta yatır
Bence herşey bilinç altında bitiyordoyuyorum ben ama :) salata çok güzel tok tutuyor
Ben de bayılıyorum kitap okumaya şu an 66. Kitabımi okuyorum :) inşallah sana benzerler canimKitap okumayi bende cok seviyorum. hatta sevmeyenleri anlayamiyorum. okurken sanki alemlere seyahat ediyormusum gibi hissediyorum. insallah cocuklarim bu konuda bana benzerler.
Keşke diyet zamanları bazıları yemek getirse eve dolma gibi zahmetli bir yemeği yap sonrada dolapta yatır
Bence herşey bilinç altında bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?