Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin canlar ben geldim

Sabah Hergunku kavaltimi yaptim. Degistirmiyorum cunku kilo veriyorum sonucta. degistirmeme gerek yok diye dusunuyorum.

Sonra kizlari okula biraktim 3 yasindaki oglusumu da dis doktoruna goturdum. 4 dolgu ve seal yapildi. Adam esimin arkadasi diye para almadi gecen seferde almamisti. muhtemelen sonraki dolgular icinde almayacak toplam 3500 dolarlik hediye cok fazla geldi bize. icimize sinmedi ve Apple Store'a gittim 700 dolarlik hediye karti aldim. (Apple urunlerini cok seviyormus sekreterinden ogrendim)
sonra hediye kartini icine koymak icin cok cici bir kutu, kurdele, ve tesekkur karti aldim. bunlari doktora vericem. calisanlarada kocaman bir sepet dolusu hediye aldim. hepsini pazartesi randevusunda vericem. en sevdigim sey hediye almak. bayiliyorum hediye secmeye paketlemeye falan. sabah sabah cok eglendim.

simdi ofise geldim 1 kuru incir ve 1 hurma yedim.
Oglen sehriye corbasi getirdim evden onu yicem.
sonrada spora giderim.

kendini neden yoruyorsun arkadaşım.tam iyileşmeden , yat dinlen şekerim yaaa

Canimcim ben yatmayi hic sevmem. zaten cok uyuyan biride degilim. o yuzden bunaliyorum uzun sure yatinca. hareketsizlik beni daha cok hasta eder. bugunde sanirim 5 km yururum zorlamam daha fazla.

Ne yalan sooliim hic keyif almadim yururken. iskence gibiydi ama bitince iyiki yurumusum diye sevindim mutlu oldum. muhtemelen bugunde ayni seyleri hissedicem ama vazgecmek yok yurumeye devam

Corba nefs gorunuyor afiyet olsun.

teşekkürler canım

ne kadar güzel bir düşünce cnım ne kadar incesin

teşekkürler canım

ne kadar güzel bir düşünce cnım ne kadar incesin

Her firsatta hediye vermeyi seviyorum. Zaten hediye vermek bizim dinimizde ve kulturumuzde cok onemli. bildigim kadariyla Peygamberimizin sunneti. her zaman hediye vermeyi tavsiye etmis.
Biliyosun burda ogretmenler gunu diye bir gun yok. ben 24 kasimda cocuklarin ogretmenlerine hediyeler almistim. benim ulkemde bugun ogretmenler gunu deyip vermistim. birtanesi aglamisti

ne kadar ince bir davranış :) bende hediye vermesini ve almasını çok severim. kitapları çok sevdiğim için genelde ya kitap hediye ederim yada hediye gelir :) doğum gnüme az kaldı yazar arkadaşın biri kitabını imzalayıp yolladı geçenlerde mesela :)

Kitap okumayi bende cok seviyorum. hatta sevmeyenleri anlayamiyorum. okurken sanki alemlere seyahat ediyormusum gibi hissediyorum. insallah cocuklarim bu konuda bana benzerler.

İyi akşamlar kızlar....

Sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,5 zeytin,salatalık

Öğle:3 kaşık karnabahar yemeği,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt,3 tane gün kurusu kayısı

Ara:1 elma,1 avuç leblebi

Akşam:2 kaşık kavrulmuş kıyma,küçük bi tabak yoğurtlu kereviz salatası

Ara:2 tane mandalina

30 dk yürüyüş....

Slm kizlar yogun bir gunun ardindan burdayim bugun diyetisyene gittim cok sukur bi kilomu vermisim hic aclik cekmedim 2 kez haric ona da sukur bu hafta biraz protein agirlikli bir diyet verdi yuruyusumu de yaptim yarin okulda nobetci oldgum icin yemeklerimin de taslagini hazirladim karnimin agrilari da basladi hadi artik adet olim lutfen

Seylanin Gunlugu bnde kitap okumaya bayilanlardanim evde kutuohane olusturdum kendime suan da kitap okucam ayni senin dedigin gbi baska alemlere yolculuk canm
hediyelerin cok guzelmis cok dusuncelisin bna da bu ogretmenler gununde bir ogrencim resimlerimi bulmus annemlerinkine kadar cikartmis ve el emegi bi album yapmis nasil da hosuma gitti anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…