Inşallah canım ben 7li rakama inince nasıl sevindim var ya motive oluyor insan böyle görünce. Afiyet olsun. Ay benimde canım tereyağlı ekmek istediSelam canlarım az önce uyandım..bu sabah nöbet çıkışı şiş ve gece yemek yemiş olmama rağmen kilom çoook sevindirdi
Paylaşayım
Eki Görüntüle 1922479Ayyy maşallah çok mutluyum çok... Yarın da aşağı yukarı aynı olur..Hem regl hem nöbet ödemi..Eşim gelene kadar 7 li rakamlar kesin inşallah
kahvaltım veya öğlen yemeğim
2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
peynir zeytin
sersum canım yarın liste bende. Listede bu hafta kimler olacak yazabilirmisin?
Sagol kuzumKolay gelsin canım. Afiyet olsun. Aman dikkat et üşütme.
Tamam canım teşekkür ederim umarım bulabilirim aynısını
özlemcim bak bu benim aldığım .
detoks muş üstelik .
tavsiye ediyorum arkadaşım .
a 101 e bakar mısın . bi dönem geldi. ve kalanları hala satıyorlar .Tamam canım teşekkür ederim umarım bulabilirim aynısını
Yakın bana a101. Eşime söyledim tamam deneyelim dedi.a 101 e bakar mısın . bi dönem geldi. ve kalanları hala satıyorlar .
ben ordan aldım
Sağol canım.inşallahcanım hadi inşallah 7 li rakamlara . tebrik ederim
Sağol canımInşallah canım ben 7li rakama inince nasıl sevindim var ya motive oluyor insan böyle görünce. Afiyet olsun. Ay benimde canım tereyağlı ekmek istediresmen dilim böyle oldu
sersum canım yarın liste bende. Listede bu hafta kimler olacak yazabilirmisin?
Sağol canım..İnşallah hep berabersersum hadi ins cicim dariso 7 lere
Telden çok kötü oluyor canım..Ben de hiç sevmiyorumKk ya telden giriyorum ve cok sorun yasiyorum. Bu reklamlardan sanirim sayfayi kasiyor
Teşekkürler canım. Seylan saat 6 gibi giriyor saat farkindan dolayı o bildirim yapar yapmaz listeye ekler paylaşirim. Olur değilmi?Sağol canım.inşallah
Sağol canım..Aynen bu bile motive etti..İnşallah hepsi gidecek
liste sıramız...
aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı
sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı
sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı
filiztoprak:25 Kasım 2016 liste yaptı
seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016 liste yaptı
Triplimelek Megi :9 Aralık 2016
ficans:16 Aralık 2016
mesmeser:23 Aralık 2016
sarfansarı:30 Aralık 2016
Canım aaadddaaa artık bir süre listeye girmeyecek..Onun dışında herkes listede..Şimdiden kolay gelsin
Sağol canım..İnşallah hep beraber
Telden çok kötü oluyor canım..Ben de hiç sevmiyorum
Aynen canım kolay gelsinTeşekkürler canım. Seylan saat 6 gibi giriyor saat farkindan dolayı o bildirim yapar yapmaz listeye ekler paylaşirim. Olur değilmi?
Inşallah canım yaa valla sabahtan beri zor tutuyorum kendimi tartilmamak için büyüsü bozulmasın dieAynen canım kolay gelsin..İnşallah herkesler güzel kilolar vermiştir
cok sukur o dinlenme isini bol bol yaptim zaten sagolsun esim cok yardimci olur evde.canım yat dinlen derken al kahveni, ıhlamurunu otur demek istemiştim . ben de yatamam . ama hastayken de biraz dermanım olmaz genelde. iyileşinceye kadar kendine süre ver canım . sonra yine yürürsün .
Kafadan uydurma kek.Afiyet olsun canım.
7 yumurtalı keki nasıl yapıyorsun.
sizin oralarda kış sebzesi de yetişmiz . her daim yaz sebzesi meyvesi mi yetişiyor seyla
Geçmiş olsun canım..Umarım önemli birşey çıkmamıştır..Allah korusun..Selam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü
Sabh
1 tane mandalina
Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.
İlaç almak için
Allah kabul etsin canım...cok sukur o dinlenme isini bol bol yaptim zaten sagolsun esim cok yardimci olur evde.
Dunde 5 km yurudum ama daha iyiydim cok sukur bugun oruc tutuyorum spor yapmicam yarina kadarda insallah eski sagligima kavusurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?