Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım az önce uyandım..bu sabah nöbet çıkışı şiş ve gece yemek yemiş olmama rağmen kilom çoook sevindirdi
Paylaşayım
Ayyy maşallah çok mutluyum çok... Yarın da aşağı yukarı aynı olur..Hem regl hem nöbet ödemi..Eşim gelene kadar 7 li rakamlar kesin inşallah
kahvaltım veya öğlen yemeğim

2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
peynir zeytin

Inşallah canım ben 7li rakama inince nasıl sevindim var ya motive oluyor insan böyle görünce. Afiyet olsun. Ay benimde canım tereyağlı ekmek istedi resmen dilim böyle oldu

canım hadi inşallah 7 li rakamlara . tebrik ederim
Sağol canım.inşallah
Inşallah canım ben 7li rakama inince nasıl sevindim var ya motive oluyor insan böyle görünce. Afiyet olsun. Ay benimde canım tereyağlı ekmek istedi resmen dilim böyle oldu
Sağol canım..Aynen bu bile motive etti..İnşallah hepsi gidecek

sersum canım yarın liste bende. Listede bu hafta kimler olacak yazabilirmisin?
liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı

sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı

sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı

filiztoprak:25 Kasım 2016 liste yaptı

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016 liste yaptı

Triplimelek Megi :9 Aralık 2016

ficans:16 Aralık 2016

mesmeser:23 Aralık 2016

sarfansarı:30 Aralık 2016

Canım aaadddaaa artık bir süre listeye girmeyecek..Onun dışında herkes listede..Şimdiden kolay gelsin

sersum hadi ins cicim dariso 7 lere
Sağol canım..İnşallah hep beraber
Kk ya telden giriyorum ve cok sorun yasiyorum. Bu reklamlardan sanirim sayfayi kasiyor
Telden çok kötü oluyor canım..Ben de hiç sevmiyorum

Teşekkürler canım. Seylan saat 6 gibi giriyor saat farkindan dolayı o bildirim yapar yapmaz listeye ekler paylaşirim. Olur değilmi?

Selam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü

Sabh

1 tane mandalina

Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.

İlaç almak için

canım yat dinlen derken al kahveni, ıhlamurunu otur demek istemiştim . ben de yatamam . ama hastayken de biraz dermanım olmaz genelde. iyileşinceye kadar kendine süre ver canım . sonra yine yürürsün .
cok sukur o dinlenme isini bol bol yaptim zaten sagolsun esim cok yardimci olur evde.
Dunde 5 km yurudum ama daha iyiydim cok sukur bugun oruc tutuyorum spor yapmicam yarina kadarda insallah eski sagligima kavusurum

Afiyet olsun canım.
7 yumurtalı keki nasıl yapıyorsun.
sizin oralarda kış sebzesi de yetişmiz . her daim yaz sebzesi meyvesi mi yetişiyor seyla
Kafadan uydurma kek. 7 yumurta, yag yok 1 cay bardagi organik seker, kabartma tozu ve vanilya 3 kasik yogurt koydum kivama gelene kadar un ekledim.
burdaki yumurtalar su gibi ustelik organik olanlardan aliyorum ama tadi kokusu falan yok sevmiyorum ve yiyemiyorum. benim cocuklarda sevmiyolar. biseylerin icine kirip yediriyorum hep. ama biliyosun yumurta tok tutuyor bende oruc tutacagim zaman sahurda yemeye calisiyorum. gecen sefer rafadan yapmistim yiyemedim midem bulandi bu defa boyle bir cozum buldum. cokta guzel olmustu kocaman bir dilim yedim.
17 yildir Amerikada yasiyorum sahanda yumurtayi sadece Turkiye'ye gittigimde yiyorum

Selam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü

Sabh

1 tane mandalina

Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.

İlaç almak için
Geçmiş olsun canım..Umarım önemli birşey çıkmamıştır..Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…