Ee bu zamanda kilo vermek kolay miHer öğünü getiren diyet danışmanlari var oyle canm kim bilir ne kadardir hizmetleri :)
Aynen öyle cnm kararlı olmak gerek öncelikle
canım ben bayağı doyuyorum kiyazarhanim35 canim cok guzel yemeklerin salatalarin masallh ama boyle gderse vcudun iflas edicek die endiseleniyorum dikkat et:)
tamam canım sen nasıl istersen..Listeye yardım için de sağolEvde kesinlikle tartilmiorum cnm yasak bna o zaman ben listeye girmim ama liste yaparim sizin icin siram geldginde :) hergun de menmu yazarim
canım sebze ve salata ağırlıklı beslenince vücut su topluyor..dukandan biliyorum..Atak sonrası sebze gününe geçince vücut su toplar sonra verir stres yapmayın diyordu..ondandır üzülme geçici gidersabah tartıldım ben 69 kg çıktım yine sanırım bu hafta bu yeme düzeniyle veremeyeceğim ben kgakşamları sadece çorba ve salata yiyeceğim. yediğim salata miktarını da düşüreceğim artık
Oooowwww evet pahalı bir hediye..Ama senin düşüncen de süper olmuş eminim çok beğenir..Güzel bir jest canım..Ben de hediye almayı da vermeyi de çook severimGunaydin canlar ben geldim
Sabah Hergunku kavaltimi yaptim. Degistirmiyorum cunku kilo veriyorum sonucta. degistirmeme gerek yok diye dusunuyorum.
Sonra kizlari okula biraktim 3 yasindaki oglusumu da dis doktoruna goturdum. 4 dolgu ve seal yapildi. Adam esimin arkadasi diye para almadi gecen seferde almamisti. muhtemelen sonraki dolgular icinde almayacak toplam 3500 dolarlik hediye cok fazla geldi bize. icimize sinmedi ve Apple Store'a gittim 700 dolarlik hediye karti aldim. (Apple urunlerini cok seviyormus sekreterinden ogrendim)
sonra hediye kartini icine koymak icin cok cici bir kutu, kurdele, ve tesekkur karti aldim. bunlari doktora vericem. calisanlarada kocaman bir sepet dolusu hediye aldim. hepsini pazartesi randevusunda vericem. en sevdigim sey hediye almak. bayiliyorum hediye secmeye paketlemeye falan. sabah sabah cok eglendim.
simdi ofise geldim 1 kuru incir ve 1 hurma yedim.
Oglen sehriye corbasi getirdim evden onu yicem.
sonrada spora giderim.
devam öyleyseCanimcim ben yatmayi hic sevmem. zaten cok uyuyan biride degilim. o yuzden bunaliyorum uzun sure yatinca. hareketsizlik beni daha cok hasta eder. bugunde sanirim 5 km yururum zorlamam daha fazla.
Ne yalan sooliim hic keyif almadim yururken. iskence gibiydi ama bitince iyiki yurumusum diye sevindim mutlu oldum. muhtemelen bugunde ayni seyleri hissedicem ama vazgecmek yok yurumeye devam
Ne güzelllHer firsatta hediye vermeyi seviyorum. Zaten hediye vermek bizim dinimizde ve kulturumuzde cok onemli. bildigim kadariyla Peygamberimizin sunneti. her zaman hediye vermeyi tavsiye etmis.
Biliyosun burda ogretmenler gunu diye bir gun yok. ben 24 kasimda cocuklarin ogretmenlerine hediyeler almistim. benim ulkemde bugun ogretmenler gunu deyip vermistim. birtanesi aglamisti
En güzel bişeyyyne kadar ince bir davranış :) bende hediye vermesini ve almasını çok severim. kitapları çok sevdiğim için genelde ya kitap hediye ederim yada hediye gelir :) doğum gnüme az kaldı yazar arkadaşın biri kitabını imzalayıp yolladı geçenlerde mesela :)
Benim kız bizi geçti..İnşallah seninkiler de öyle olur canımKitap okumayi bende cok seviyorum. hatta sevmeyenleri anlayamiyorum. okurken sanki alemlere seyahat ediyormusum gibi hissediyorum. insallah cocuklarim bu konuda bana benzerler.
Öyle hizmetler var da biraz tuzluuKeşke diyet zamanları bazıları yemek getirse eve dolma gibi zahmetli bir yemeği yap sonrada dolapta yatır
Ayy sen de ol bakalım ben 4. gün pofffffSlm kizlar yogun bir gunun ardindan burdayim bugun diyetisyene gittim cok sukur bi kilomu vermisim hic aclik cekmedim 2 kez haric ona da sukur bu hafta biraz protein agirlikli bir diyet verdi yuruyusumu de yaptim yarin okulda nobetci oldgum icin yemeklerimin de taslagini hazirladim karnimin agrilari da basladi hadi artik adet olim lutfen
tamam canım sen nasıl istersen..Listeye yardım için de sağol
canım sebze ve salata ağırlıklı beslenince vücut su topluyor..dukandan biliyorum..Atak sonrası sebze gününe geçince vücut su toplar sonra verir stres yapmayın diyordu..ondandır üzülme geçici gider
Oooowwww evet pahalı bir hediye..Ama senin düşüncen de süper olmuş eminim çok beğenir..Güzel bir jest canım..Ben de hediye almayı da vermeyi de çook severim
devam öyleyse
Ne güzelll
En güzel bişeyyy
Benim kız bizi geçti..İnşallah seninkiler de öyle olur canım
Öyle hizmetler var da biraz tuzluu
Ayy sen de ol bakalım ben 4. gün pofffff
canım yat dinlen derken al kahveni, ıhlamurunu otur demek istemiştim . ben de yatamam . ama hastayken de biraz dermanım olmaz genelde. iyileşinceye kadar kendine süre ver canım . sonra yine yürürsün .Canimcim ben yatmayi hic sevmem. zaten cok uyuyan biride degilim. o yuzden bunaliyorum uzun sure yatinca. hareketsizlik beni daha cok hasta eder. bugunde sanirim 5 km yururum zorlamam daha fazla.
Ne yalan sooliim hic keyif almadim yururken. iskence gibiydi ama bitince iyiki yurumusum diye sevindim mutlu oldum. muhtemelen bugunde ayni seyleri hissedicem ama vazgecmek yok yurumeye devam
Afiyet olsun canım.Akşam yemeğinde az bir mantı ve 4 zeytinyağlı lahana sarması. Sonrasında kestane kebap yedimm. Normalden biraz fazla yedim bu akşam ama yarın oruç tutacağım inşallah sorun olmaz.
Gece yemek için 7 yumurtayla yağsız az şekerli kek yaptım. Çayla yerim. Gece çok iştahım olmuyor belki sevdiğim bişey olursa yerim diye düşündüm. Bol yumurtalı tok tutar inşallah.
Yarın akşamada türlü ve pilav yaparım diyorum. Ne zamandır yapmadım eşim çok sever.
afiyet olsun.Günaydın kızlar
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 domates
1 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak mandalina suyu
2 ceviz
2 tane eti form bisküvi
Akşamı daha düşünmedim
Bende şerbet hiç sevmem icemem canım ama portakal suyu mandalina suyuna bayılırım. Çay ise candır benim içinafiyet olsun.
ben de akşam ıspanak yemeği yedim 1 tabak
mandalina yedim
bi de marketten osmanlı şerbeti almıştım. içinden baharat poşeti çıktı onu kaynattım. şekeri 1,5 lt ye 1 bardak diyordu. ben 3 litre suda kaynattım , çocuklar ağır baharat tadından dolayı içmezler , 1 bardak şeker ilave ettim.
severek içtiler
kış mevsimi olunca ıhlamur ,portakal suyu, limonata, osmanlı şerbeti başlandı bizde
Kolay gelsin canım. Afiyet olsun. Aman dikkat et üşütme.Gunaydin fistiklar bahce nobetcisiyim donndummmmmm bu hafta protein agirlikli beslenioruz
Sabah 2 yumurta
60 gram kadar peynir
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara 2 ceviz bir bardak ayram
osmanlı şerbeti . içinde tarçın , karanfil vs gibi şeylerin olduğu bez bi poşet çıkıyor içinden. onu kaynatıyorsun.Bende şerbet hiç sevmem icemem canım ama portakal suyu mandalina suyuna bayılırım. Çay ise candır benim içinakşam için bende ıspanak yapabilirim.
Hmmm tarçın ve karanfil güzeldir eşimde çok sever böyle değişik tatları alıp deneyeyim bende.teşekkürler canımosmanlı şerbeti . içinde tarçın , karanfil vs gibi şeylerin olduğu bez bi poşet çıkıyor içinden. onu kaynatıyorsun.
doğal tamamen . ve fresh bi lezzet.
ben de sevmem hoşaf vs . içemem. ama bunu ramazanda komşum yapmıştı. ben de dün görünce aldım. yaptım. içtik.
O zaman hiper bi jest yapmış adam size..Adamın yaptığı jest yanınca küçük kalıyor. Normalde burda böyle jestler yapmazlar. Birazda o yüzden altta kalmak istemedik.
Benim de regl bitsin 1 gün daha oruc tutucam..Allah kabul etsin..Akşam yemeğinde az bir mantı ve 4 zeytinyağlı lahana sarması. Sonrasında kestane kebap yedimm. Normalden biraz fazla yedim bu akşam ama yarın oruç tutacağım inşallah sorun olmaz.
Gece yemek için 7 yumurtayla yağsız az şekerli kek yaptım. Çayla yerim. Gece çok iştahım olmuyor belki sevdiğim bişey olursa yerim diye düşündüm. Bol yumurtalı tok tutar inşallah.
Yarın akşamada türlü ve pilav yaparım diyorum. Ne zamandır yapmadım eşim çok sever.
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 domates
1 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak mandalina suyu
2 ceviz
2 tane eti form bisküvi
Akşamı daha düşünmedim
Ben de kışın genelde babamın yazın topladığı buzluktaki erikleri kaynatıyorum kızıma az şekerli en doğalındanafiyet olsun.
ben de akşam ıspanak yemeği yedim 1 tabak
mandalina yedim
bi de marketten osmanlı şerbeti almıştım. içinden baharat poşeti çıktı onu kaynattım. şekeri 1,5 lt ye 1 bardak diyordu. ben 3 litre suda kaynattım , çocuklar ağır baharat tadından dolayı içmezler , 1 bardak şeker ilave ettim.
severek içtiler
kış mevsimi olunca ıhlamur ,portakal suyu, limonata, osmanlı şerbeti başlandı bizde
Valla menüler gayet sağlıklı ve güzel..Nutella hariç,onu da çocuklar yesin accık gari..sabah lorlu omlet yaptım ama yiyemedim malesef . yarısını yiyebildim ki geç kaldım bile çıkmaya evden
çocuklara krep yaptım yumurtalı sütlü
içine kuşburnu marmeladı sürdüm, bazılarına nuthellaaa sürdüm . hazırladım. canım çok istedi ama yemedim
akşam için kereviz yemeği yaptım zeytin yağlı.
eşim hamsi almış ayıklatmış ama kılçıklarını da çıkarıp tepsiye dizdi. fırında yapacağım . çocuklar yanına roka salatası istedi
menümüz bu şekilde akşam için .
kereviz yemeği yenmez büyük ihtimal . sonraki güne kalır.
Aynen canım yeni kalktım şükür bitti..kaldı 1 mesai 1 nöbet..hayırlısısersum aynen cnm adet olsm da kurtulsam aen de nobetten ciktin smdi uyuyosundur bugun evde olmanin tadini cikar bnce:))
Bırrrrr.. kolay gelsin tikkat et kendine..Afiyet olsun cicimGunaydin fistiklar bahce nobetcisiyim donndummmmmm bu hafta protein agirlikli beslenioruz
Sabah 2 yumurta
60 gram kadar peynir
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara 2 ceviz bir bardak ayram
şerbeti biz de geçen yıl denemiştik sevmedik pek..Portakal suyu,erik suyu favorimiz bizimde..Bende şerbet hiç sevmem icemem canım ama portakal suyu mandalina suyuna bayılırım. Çay ise candır benim içinakşam için bende ıspanak yapabilirim.
Biz geçen yıl denemiştik..Bizim kız sevmedi..Zararlı olsa severdiosmanlı şerbeti . içinde tarçın , karanfil vs gibi şeylerin olduğu bez bi poşet çıkıyor içinden. onu kaynatıyorsun.
doğal tamamen . ve fresh bi lezzet.
ben de sevmem hoşaf vs . içemem. ama bunu ramazanda komşum yapmıştı. ben de dün görünce aldım. yaptım. içtik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?