Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mesmeser iste seyda coskun oyle zayiflatio insanlari onlara yemek gonderek cnm bnde bi ara onun kamplarina katilmayi dusundum esim de izin verdi ama o benim yasam felsefesi haline getrebilecegm bisey degil malesef eminim snra tekrar alirim

Evde kesinlikle tartilmiorum cnm yasak bna o zaman ben listeye girmim ama liste yaparim sizin icin siram geldginde :) hergun de menmu yazarim
tamam canım sen nasıl istersen..Listeye yardım için de sağol
sabah tartıldım ben 69 kg çıktım yine sanırım bu hafta bu yeme düzeniyle veremeyeceğim ben kg akşamları sadece çorba ve salata yiyeceğim. yediğim salata miktarını da düşüreceğim artık
canım sebze ve salata ağırlıklı beslenince vücut su topluyor..dukandan biliyorum..Atak sonrası sebze gününe geçince vücut su toplar sonra verir stres yapmayın diyordu..ondandır üzülme geçici gider
Oooowwww evet pahalı bir hediye..Ama senin düşüncen de süper olmuş eminim çok beğenir..Güzel bir jest canım..Ben de hediye almayı da vermeyi de çook severim

devam öyleyse
Ne güzelll
En güzel bişeyyy
Kitap okumayi bende cok seviyorum. hatta sevmeyenleri anlayamiyorum. okurken sanki alemlere seyahat ediyormusum gibi hissediyorum. insallah cocuklarim bu konuda bana benzerler.
Benim kız bizi geçti..İnşallah seninkiler de öyle olur canım
Keşke diyet zamanları bazıları yemek getirse eve dolma gibi zahmetli bir yemeği yap sonrada dolapta yatır
Öyle hizmetler var da biraz tuzluu
Ayy sen de ol bakalım ben 4. gün pofffff

Selam kızlar...Nöbet möbet durumları..Fena değil..Az geleyim de neler yedim paylaşayım dedim..
sabah

1 dilim çavdar ekmeği
peynir

öğlen ve akşam

ezogelin
kağıt kebabı

gece maalesef nöbet arkadaşlarımın gazabı kepek ekmek arası beyaz peynirli tost..Ama sabaha kadar 1-2 saat uyku erir gider bu..

şimdilik benden bukaa..kaldı kaldı 3-3.5 saat kaldı hayırlısıyla bitsin inşallah

Adamın yaptığı jest yanınca küçük kalıyor. Normalde burda böyle jestler yapmazlar. Birazda o yüzden altta kalmak istemedik.

Akşam yemeğinde az bir mantı ve 4 zeytinyağlı lahana sarması. Sonrasında kestane kebap yedimm. Normalden biraz fazla yedim bu akşam ama yarın oruç tutacağım inşallah sorun olmaz.
Gece yemek için 7 yumurtayla yağsız az şekerli kek yaptım. Çayla yerim. Gece çok iştahım olmuyor belki sevdiğim bişey olursa yerim diye düşündüm. Bol yumurtalı tok tutar inşallah.
Yarın akşamada türlü ve pilav yaparım diyorum. Ne zamandır yapmadım eşim çok sever.

Günaydın kızlar

Kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 domates
1 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı

Öğlen

1 bardak mandalina suyu
2 ceviz
2 tane eti form bisküvi

Akşamı daha düşünmedim

canım yat dinlen derken al kahveni, ıhlamurunu otur demek istemiştim . ben de yatamam . ama hastayken de biraz dermanım olmaz genelde. iyileşinceye kadar kendine süre ver canım . sonra yine yürürsün .

Afiyet olsun canım.
7 yumurtalı keki nasıl yapıyorsun.
sizin oralarda kış sebzesi de yetişmiz . her daim yaz sebzesi meyvesi mi yetişiyor seyla

afiyet olsun.
ben de akşam ıspanak yemeği yedim 1 tabak
mandalina yedim
bi de marketten osmanlı şerbeti almıştım. içinden baharat poşeti çıktı onu kaynattım. şekeri 1,5 lt ye 1 bardak diyordu. ben 3 litre suda kaynattım , çocuklar ağır baharat tadından dolayı içmezler , 1 bardak şeker ilave ettim.
severek içtiler
kış mevsimi olunca ıhlamur ,portakal suyu, limonata, osmanlı şerbeti başlandı bizde

sabah lorlu omlet yaptım ama yiyemedim malesef . yarısını yiyebildim ki geç kaldım bile çıkmaya evden
çocuklara krep yaptım yumurtalı sütlü
içine kuşburnu marmeladı sürdüm, bazılarına nuthellaaa sürdüm . hazırladım. canım çok istedi ama yemedim
akşam için kereviz yemeği yaptım zeytin yağlı.
eşim hamsi almış ayıklatmış ama kılçıklarını da çıkarıp tepsiye dizdi. fırında yapacağım . çocuklar yanına roka salatası istedi
menümüz bu şekilde akşam için .
kereviz yemeği yenmez büyük ihtimal . sonraki güne kalır.

sersum aynen cnm adet olsm da kurtulsam aen de nobetten ciktin smdi uyuyosundur bugun evde olmanin tadini cikar bnce:))

Gunaydin fistiklar bahce nobetcisiyim donndummmmmm bu hafta protein agirlikli beslenioruz
Sabah 2 yumurta
60 gram kadar peynir
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara 2 ceviz bir bardak ayram

Bende şerbet hiç sevmem icemem canım ama portakal suyu mandalina suyuna bayılırım. Çay ise candır benim için akşam için bende ıspanak yapabilirim.

Bende şerbet hiç sevmem icemem canım ama portakal suyu mandalina suyuna bayılırım. Çay ise candır benim için akşam için bende ıspanak yapabilirim.
osmanlı şerbeti . içinde tarçın , karanfil vs gibi şeylerin olduğu bez bi poşet çıkıyor içinden. onu kaynatıyorsun.
doğal tamamen . ve fresh bi lezzet.
ben de sevmem hoşaf vs . içemem. ama bunu ramazanda komşum yapmıştı. ben de dün görünce aldım. yaptım. içtik.

Hmmm tarçın ve karanfil güzeldir eşimde çok sever böyle değişik tatları alıp deneyeyim bende.teşekkürler canım

Adamın yaptığı jest yanınca küçük kalıyor. Normalde burda böyle jestler yapmazlar. Birazda o yüzden altta kalmak istemedik.
O zaman hiper bi jest yapmış adam size.. Ben de rahatsız olurdum altta kalmak istemezdim canım iyi düşünmüşsünüz..
Benim de regl bitsin 1 gün daha oruc tutucam..Allah kabul etsin..
Kısss benim eşim bile sevmez türlüyü ,senin kocişş iyice hanım köylü olmuş maşallah
Afiyet olsun canım

Ben de kışın genelde babamın yazın topladığı buzluktaki erikleri kaynatıyorum kızıma az şekerli en doğalından
Afiyet olsun
Valla menüler gayet sağlıklı ve güzel..Nutella hariç,onu da çocuklar yesin accık gari..

sersum aynen cnm adet olsm da kurtulsam aen de nobetten ciktin smdi uyuyosundur bugun evde olmanin tadini cikar bnce:))
Aynen canım yeni kalktım şükür bitti..kaldı 1 mesai 1 nöbet..hayırlısı
Gunaydin fistiklar bahce nobetcisiyim donndummmmmm bu hafta protein agirlikli beslenioruz
Sabah 2 yumurta
60 gram kadar peynir
5 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara 2 ceviz bir bardak ayram
Bırrrrr.. kolay gelsin tikkat et kendine..Afiyet olsun cicim

şerbeti biz de geçen yıl denemiştik sevmedik pek..Portakal suyu,erik suyu favorimiz bizimde..

Biz geçen yıl denemiştik..Bizim kız sevmedi..Zararlı olsa severdiSizinkiler sevmiş ne ala.afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…