Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü

Sabh

1 tane mandalina

Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.

İlaç almak için
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın! Inşallah ciddi bi durum yoktur

Afiyet olsun canım.
7 yumurtalı keki nasıl yapıyorsun.
sizin oralarda kış sebzesi de yetişmiz . her daim yaz sebzesi meyvesi mi yetişiyor seyla

Her mevsim yazlik yada kislik sebze var burda baska ulkelerden geliyor. tadlari Turkiye'de pazardan aldiklarimiz gibi olmasa da organik olanlar idare eder. sadece anormal pahali burda meyve sebze. ornek olarak domatesin kilosu 4-12 dolar arasinda degisiyor. organik domatesin kilosu 10- 12 dolar. insanlar fazla sebze meyve yemiyorlar burda. o yuzden genelde taneyle aliyorlar. bir tek turkler ozellikle ben kiloyla aliyorum cunku en sevdigim seyler sebze ve meyve

Owww çok pahalı..Ama sen bahçende de bazı şeyleri yetiştiriyorsun en azından

Ben esimi %90 Turke donusturdum. Turk yemeklerine bayilir. Turlu, karniyarik falan en sevdigi yemekler.

Selam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü

Sabh

1 tane mandalina

Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.

İlaç almak için
canim cok gecmis olsun. doktora diyetinden ayrintili bahsetseydin cok onemli cunku.

Owww çok pahalı..Ama sen bahçende de bazı şeyleri yetiştiriyorsun en azından

yetistiriyorum cok sukur fasulyelerim siriklarin tepesine ciktilar yakinda meyve vermeye baslarlar.

Gunaydin kizlar once mesajlari okuyup herkese cevap verdim umarim kimseyi atlamamisimdir. atladiysam affola.
Malum oruclu oldugum icin menu bildiremiycem bugun sporda yapmiycam. su an ofisteyim ama oglene kadar calisip eve giderim aksam iftarimi hazirlarim. iftar hazirlamayi cok seviyorum.
oglum yine kestane istedi eve gitmeden kestane almam lazim. burda senede sadece 1 ay kestane oluyor italyadan geliyor biraz ufaklar ama tadi fena degil, mumkun mertebe bol bol yemeye calisiyoruz.
arada girer sohbete dahil olurum.

Geçmiş olsun canım..Umarım önemli birşey çıkmamıştır..Allah korusun..

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın! Inşallah ciddi bi durum yoktur

canim cok gecmis olsun. doktora diyetinden ayrintili bahsetseydin cok onemli cunku.

yetistiriyorum cok sukur fasulyelerim siriklarin tepesine ciktilar yakinda meyve vermeye baslarlar.

yazarhanim35 cok gecmis olsun cnm neden olmus acaba

Teşekkürler kızlar el çarptı diyetle alakası yok dha iyiyim şükür

Allah kabul etsin canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…