- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın! Inşallah ciddi bi durum yokturSelam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü
Sabh
1 tane mandalina
Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.
İlaç almak için
Afiyet olsun canım.
7 yumurtalı keki nasıl yapıyorsun.
sizin oralarda kış sebzesi de yetişmiz . her daim yaz sebzesi meyvesi mi yetişiyor seyla
Burdaki yumurtalar kokmuyo canim su gibiler tadlarida yok. tok tutsun diye cok koydum baska ozel bir nedeni yok.Seylanin Gunlugu ben cok yumurtali yiyemiorum cnm bna kokuo gbi gelio sen ozle bi nedenden dolayi mi bu kadsr cok yumurta kokuyosun yoksa boyle mo seviosun
Owww çok pahalı..Ama sen bahçende de bazı şeyleri yetiştiriyorsun en azındanHer mevsim yazlik yada kislik sebze var burda baska ulkelerden geliyor. tadlari Turkiye'de pazardan aldiklarimiz gibi olmasa da organik olanlar idare eder. sadece anormal pahali burda meyve sebze. ornek olarak domatesin kilosu 4-12 dolar arasinda degisiyor. organik domatesin kilosu 10- 12 dolar. insanlar fazla sebze meyve yemiyorlar burda. o yuzden genelde taneyle aliyorlar. bir tek turkler ozellikle ben kiloyla aliyorum cunku en sevdigim seyler sebze ve meyve
O zaman hiper bi jest yapmış adam size..Ben de rahatsız olurdum altta kalmak istemezdim canım iyi düşünmüşsünüz..
Benim de regl bitsin 1 gün daha oruc tutucam..Allah kabul etsin..
Kısss benim eşim bile sevmez türlüyü ,senin kocişş iyice hanım köylü olmuş maşallah
Afiyet olsun canım
Ben de kışın genelde babamın yazın topladığı buzluktaki erikleri kaynatıyorum kızıma az şekerli en doğalından
Afiyet olsun
Valla menüler gayet sağlıklı ve güzel..Nutella hariç,onu da çocuklar yesin accık gari..
Aynen canım yeni kalktım şükür bitti..kaldı 1 mesai 1 nöbet..hayırlısı
Bırrrrr.. kolay gelsin tikkat et kendine..Afiyet olsun cicim
şerbeti biz de geçen yıl denemiştik sevmedik pek..Portakal suyu,erik suyu favorimiz bizimde..
Biz geçen yıl denemiştik..Bizim kız sevmedi..Zararlı olsa severdiSizinkiler sevmiş ne ala.afiyet olsun
Ben bildirimi sabah namaza kalkinca ora saatiyle oglen 12-1 gibi yapmaya calisirim insallah fazla bekletmemTeşekkürler canım. Seylan saat 6 gibi giriyor saat farkindan dolayı o bildirim yapar yapmaz listeye ekler paylaşirim. Olur değilmi?
Helal sanaBen esimi %90 Turke donusturdum. Turk yemeklerine bayilir. Turlu, karniyarik falan en sevdigi yemekler.
canim cok gecmis olsun. doktora diyetinden ayrintili bahsetseydin cok onemli cunku.Selam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü
Sabh
1 tane mandalina
Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.
İlaç almak için
Owww çok pahalı..Ama sen bahçende de bazı şeyleri yetiştiriyorsun en azından
Olmuş resimlerini de bekleriz.canim cok gecmis olsun. doktora diyetinden ayrintili bahsetseydin cok onemli cunku.
yetistiriyorum cok sukur fasulyelerim siriklarin tepesine ciktilar yakinda meyve vermeye baslarlar.
mutlaka koyarim zaten.Olmuş resimlerini de bekleriz.
Geçmiş olsun canım..Umarım önemli birşey çıkmamıştır..Allah korusun..
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın! Inşallah ciddi bi durum yoktur
canim cok gecmis olsun. doktora diyetinden ayrintili bahsetseydin cok onemli cunku.
yetistiriyorum cok sukur fasulyelerim siriklarin tepesine ciktilar yakinda meyve vermeye baslarlar.
yazarhanim35 cok gecmis olsun cnm neden olmus acaba
diyetle alakasi oldugu icin degil. hangi nedenle olursa olsun doktora yada hastaneye giderseniz yaptiginiz diyetten bahsetmeniz gerekiyor o yuzden dedim. cok onemliymis.Teşekkürler kızlar el çarptı diyetle alakası yok dha iyiyim şükür
Önemli değil canım bekleriz. Belki yarın soranlar olursa diye bilgilendirmek amaçlı yazmıştım. Her türlü uyariz sanaBen bildirimi sabah namaza kalkinca ora saatiyle oglen 12-1 gibi yapmaya calisirim insallah fazla bekletmem
Allah kabul etsin canım!Gunaydin kizlar once mesajlari okuyup herkese cevap verdim umarim kimseyi atlamamisimdir. atladiysam affola.
Malum oruclu oldugum icin menu bildiremiycem bugun sporda yapmiycam. su an ofisteyim ama oglene kadar calisip eve giderim aksam iftarimi hazirlarim. iftar hazirlamayi cok seviyorum.
oglum yine kestane istedi eve gitmeden kestane almam lazim. burda senede sadece 1 ay kestane oluyor italyadan geliyor biraz ufaklar ama tadi fena degil, mumkun mertebe bol bol yemeye calisiyoruz.
arada girer sohbete dahil olurum.
Bilmiyordum cnm öğrenmiş oldum sağoldiyetle alakasi oldugu icin degil. hangi nedenle olursa olsun doktora yada hastaneye giderseniz yaptiginiz diyetten bahsetmeniz gerekiyor o yuzden dedim. cok onemliymis.
Minnak minnak sevmiyom yazmayı benAyyy ben hep telden griorum kizlar ya bugun oglen
2 dilim ekmel arasi peynirli kirmizi binerli maydonozlu tost
Ayran
Ikindi
Elma
Sutlu kahve
7 badem
Aksam
Turlu yicem salata corba yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?