Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah
Ceyrek ekmek kasarli tost
1 bardak taze meyve suyu
Oglen
1 kase tarhana cirbasi kiymali, 1 tane icli kofte, 2 dilim ekmek

Ara
Kucuk bir avuc leblebi

Aksam
Paca corbasi icmeye gittik, yedigim ekmegi bilmiyorum ama ceyrek kadar, orda 3 tane de cig kofte yedim

Ara
Biraz kuru yemis, biraz nar

Akşam

5-6 kasjk domates çorbası
2 kasjk küçük küçük doğranmış kızartma
2-3 çatal da patates salatasının soğan ve turşusundan tırtıkladm

Smdi de sade soda içiyorum

Ayağa kalktığımda sümük akar gibi kan geliyor yatıp duruyorum sözde birde özele gittm gündüz bir halt yapmadı

neden su gibi ki yumurtalar. yumurta dediğin aynı olmaz mı ki her yerde
evlenince mi gittin. en büyük çocuğun kaç yaşında.
Burdaki yumurtalar kokmuyo canim su gibiler tadlarida yok. tok tutsun diye cok koydum baska ozel bir nedeni yok.
tadi neden yok ki
ay memkeletimizi öpüp başımıza koyalım. kızıyoruz bi de organik değil vs diye. ki tadı tuzu var . yollayalım sana koli koli biz en iyisi

geliyor musun yazları falan buralara.

kek tarifin ilginçmiş. ben de kafama göre koyarım ama senin tarifin daha değişik. organik şeker ne seyla . pancar şekeri biliriz bi tek biz . başka esmer şeker . organik şeker ne

kahvaltım salçalı 2 yumurta ile omlet.
yarım dilim ekmek. börek yaptım lavaş ile. kahvaltıya .
ondan yedim az
midem cayır cayır yanıyor. s alçadan galiba. çay istiyommm

canim cok gecmis olsun. doktora diyetinden ayrintili bahsetseydin cok onemli cunku.

yetistiriyorum cok sukur fasulyelerim siriklarin tepesine ciktilar yakinda meyve vermeye baslarlar.
bu zamanda burda karnıbahar lahana havuç var . sen taze füsulye çıkartıyorsun maşllah.
afiyet olsun. tohumlarını nereden aldın. lezzeti var mı fasulyenin.
domates falan da yetiştir. resim isteriz evet .

iyi gidiyorsun. zaten az fazlan vardı canımcım. sen de mi paça içtin. bi ben mi içemiyorum yahu
aa geçmiş olsun nedir bu acaba. devlete git bi de olmazsa

iyi gidiyorsun. zaten az fazlan vardı canımcım. sen de mi paça içtin. bi ben mi içemiyorum yahu
aa geçmiş olsun nedir bu acaba. devlete git bi de olmazsa

Selam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü

Sabh

1 tane mandalina

Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.

İlaç almak için
yazın kanamalar artabiliyor sıcaklardan ama şimdi kış üstelik . git devam ediyor mu kanama

73.6 maalesef hala regl olmadım herhalde ayrıntıları yazmama gerek yok herkes verirken ben alıyorum moralim çok bozuk

Ben de çok dikkat ediyordum fakat bugün pastanenin önünden geçerken dayanamadım ve 2 tane poğaça alıp yedim

kahvaltım salçalı 2 yumurta ile omlet.
yarım dilim ekmek. börek yaptım lavaş ile. kahvaltıya .
ondan yedim az
midem cayır cayır yanıyor. s alçadan galiba. çay istiyommm
Senin de mide sorunun var galiba..ben sabah ve akşam mutlaka ilaç alıyorum..geçmiş olsun
73.6 maalesef hala regl olmadım herhalde ayrıntıları yazmama gerek yok herkes verirken ben alıyorum moralim çok bozuk
canım sen ayrıntılı yaz gene listeci arkadaşa..nekadar aldın verdin görünsün..senden fazla alan vardır belki..Üzülme bazen metabolizma şaşırıyor..toparlarsın

Günaydın güzeller..mutluyum bu cuma..çok şükür 2-3 yıldır göremediğim kilolara indim ve acayip motiveyim..gidecek ve bir daha geri gelmeyecek bu kilolar..
kahvaltım

peynirli omlet
tereyağlı toz kırmızı biberli çavdar ekmeği
peynir zeytin

veeeeee dünden beri 200 gr daha gitti ki daha wc ye de çıkmadım..

Kilo Bildirimi

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:80.4 kg
fark:-700
yüzde:%0.863
ilk hedef:75kg
spor:her gün 4-5 km yürüyüş

Triplimelek Megi kolay gelsin tatlım...

Son düzenleme:
tebrik ederim sersum. çok hızlısın. hadi o zaman 60 lı rakamlara da düşmek nasip olsun.ne dersin. ????

tebrik ederim sersum. çok hızlısın. hadi o zaman 60 lı rakamlara da düşmek nasip olsun.ne dersin. ????
Sağol canım Ben yavaş veririm aslında biliyorsun ama regl de de metabolizma hızlı olunca ve dikkat edince gitti sanırsam..Amiiin inşallah.. aman ben 7 leri bi göreyim ona razıyım ilk aşamada..

Teşekkür ederim canım.
Çok iyi gitmiş haftaya 7yi görürsün inşallah.

Kilo bildirimin

Rumuz: ozlem1990
Diyeti: karışık
Baş. Tarihi: 14 kasım 2016
Baş. Kilo: 84 kg
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 77.5
Fark: 2.300
% : 2.882
Ilk hedef: 70
Spor: hergün yürüyüş

Allahım bugunleride gördüm nasıl mutluyum varya inanamadım gittim arkadaşda bir daha tartildim darısı hepinize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…