neden su gibi ki yumurtalar. yumurta dediğin aynı olmaz mı ki her yerdeKafadan uydurma kek.7 yumurta, yag yok 1 cay bardagi organik seker, kabartma tozu ve vanilya 3 kasik yogurt koydum kivama gelene kadar un ekledim.
burdaki yumurtalar su gibi ustelik organik olanlardan aliyorum ama tadi kokusu falan yok sevmiyorum ve yiyemiyorum. benim cocuklarda sevmiyolar. biseylerin icine kirip yediriyorum hep. ama biliyosun yumurta tok tutuyor bende oruc tutacagim zaman sahurda yemeye calisiyorum. gecen sefer rafadan yapmistim yiyemedim midem bulandi bu defa boyle bir cozum buldum. cokta guzel olmustu kocaman bir dilim yedim.
17 yildir Amerikada yasiyorum sahanda yumurtayi sadece Turkiye'ye gittigimde yiyorum
tadi neden yok kiBurdaki yumurtalar kokmuyo canim su gibiler tadlarida yok. tok tutsun diye cok koydum baska ozel bir nedeni yok.
ay memkeletimizi öpüp başımıza koyalım. kızıyoruz bi de organik değil vs diye. ki tadı tuzu var . yollayalım sana koli koli biz en iyisiHer mevsim yazlik yada kislik sebze var burda baska ulkelerden geliyor. tadlari Turkiye'de pazardan aldiklarimiz gibi olmasa da organik olanlar idare eder. sadece anormal pahali burda meyve sebze. ornek olarak domatesin kilosu 4-12 dolar arasinda degisiyor. organik domatesin kilosu 10- 12 dolar. insanlar fazla sebze meyve yemiyorlar burda. o yuzden genelde taneyle aliyorlar. bir tek turkler ozellikle ben kiloyla aliyorum cunku en sevdigim seyler sebze ve meyve
ay ay . Türk yemekleri gibisi var mı.Ben esimi %90 Turke donusturdum. Turk yemeklerine bayilir. Turlu, karniyarik falan en sevdigi yemekler.
bu zamanda burda karnıbahar lahana havuç var . sen taze füsulye çıkartıyorsun maşllah.canim cok gecmis olsun. doktora diyetinden ayrintili bahsetseydin cok onemli cunku.
yetistiriyorum cok sukur fasulyelerim siriklarin tepesine ciktilar yakinda meyve vermeye baslarlar.
iyi gidiyorsun. zaten az fazlan vardı canımcım. sen de mi paça içtin. bi ben mi içemiyorum yahuSabah
Ceyrek ekmek kasarli tost
1 bardak taze meyve suyu
Oglen
1 kase tarhana cirbasi kiymali, 1 tane icli kofte, 2 dilim ekmek
Ara
Kucuk bir avuc leblebi
Aksam
Paca corbasi icmeye gittik, yedigim ekmegi bilmiyorum ama ceyrek kadar, orda 3 tane de cig kofte yedim
Ara
Biraz kuru yemis, biraz nar
aa geçmiş olsun nedir bu acaba. devlete git bi de olmazsaAkşam
5-6 kasjk domates çorbası
2 kasjk küçük küçük doğranmış kızartma
2-3 çatal da patates salatasının soğan ve turşusundan tırtıkladm
Smdi de sade soda içiyorum
Ayağa kalktığımda sümük akar gibi kan geliyor yatıp duruyorum sözde birde özele gittm gündüz bir halt yapmadı
iyi gidiyorsun. zaten az fazlan vardı canımcım. sen de mi paça içtin. bi ben mi içemiyorum yahuSabah
Ceyrek ekmek kasarli tost
1 bardak taze meyve suyu
Oglen
1 kase tarhana cirbasi kiymali, 1 tane icli kofte, 2 dilim ekmek
Ara
Kucuk bir avuc leblebi
Aksam
Paca corbasi icmeye gittik, yedigim ekmegi bilmiyorum ama ceyrek kadar, orda 3 tane de cig kofte yedim
Ara
Biraz kuru yemis, biraz nar
aa geçmiş olsun nedir bu acaba. devlete git bi de olmazsaAkşam
5-6 kasjk domates çorbası
2 kasjk küçük küçük doğranmış kızartma
2-3 çatal da patates salatasının soğan ve turşusundan tırtıkladm
Smdi de sade soda içiyorum
Ayağa kalktığımda sümük akar gibi kan geliyor yatıp duruyorum sözde birde özele gittm gündüz bir halt yapmadı
yazın kanamalar artabiliyor sıcaklardan ama şimdi kış üstelik . git devam ediyor mu kanamaSelam kızlar hastaneden yeni geldim burnumdn kanbosaldi bizimkiler hastaneye götürdü
Sabh
1 tane mandalina
Daha sonra bir iki dilim muzla bir lokma açma yedim fındık kadardı.
İlaç almak için
Senin de mide sorunun var galiba..ben sabah ve akşam mutlaka ilaç alıyorum..kahvaltım salçalı 2 yumurta ile omlet.
yarım dilim ekmek. börek yaptım lavaş ile. kahvaltıya .
ondan yedim az
midem cayır cayır yanıyor. s alçadan galiba. çay istiyommm
canım sen ayrıntılı yaz gene listeci arkadaşa..nekadar aldın verdin görünsün..senden fazla alan vardır belki..Üzülme bazen metabolizma şaşırıyor..toparlarsın73.6 maalesef hala regl olmadım herhalde ayrıntıları yazmama gerek yok herkes verirken ben alıyorum moralim çok bozuk
tebrik ederim sersum. çok hızlısın. hadi o zaman 60 lı rakamlara da düşmek nasip olsun.ne dersin. ????Günaydın güzeller..mutluyum bu cuma..çok şükür 2-3 yıldır göremediğim kilolara indim ve acayip motiveyim..gidecek ve bir daha geri gelmeyecek bu kilolar..
kahvaltım
Eki Görüntüle 1922775
peynirli omlet
tereyağlı toz kırmızı biberli çavdar ekmeği
peynir zeytin
veeeeeeEki Görüntüle 1922776 dünden beri 200 gr daha gitti ki daha wc ye de çıkmadım..
Kilo Bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:80.4 kg
fark:-700
yüzde:%0.863
ilk hedef:75kg
spor:her gün 4-5 km yürüyüş
Triplimelek Megi kolay gelsin tatlım...
Sağol canımtebrik ederim sersum. çok hızlısın. hadi o zaman 60 lı rakamlara da düşmek nasip olsun.ne dersin. ????
ilk aşama gelsin o zaman hayırlısıyla.Sağol canımBen yavaş veririm aslında biliyorsun ama regl de de metabolizma hızlı olunca ve dikkat edince gitti sanırsam.. Amiiin inşallah.. aman ben 7 leri bi göreyim ona razıyım ilk aşamada..
Teşekkür ederim canım.Günaydın güzeller..mutluyum bu cuma..çok şükür 2-3 yıldır göremediğim kilolara indim ve acayip motiveyim..gidecek ve bir daha geri gelmeyecek bu kilolar..
kahvaltım
Eki Görüntüle 1922775
peynirli omlet
tereyağlı toz kırmızı biberli çavdar ekmeği
peynir zeytin
veeeeeeEki Görüntüle 1922776 dünden beri 200 gr daha gitti ki daha wc ye de çıkmadım..
Kilo Bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:80.4 kg
fark:-700
yüzde:%0.863
ilk hedef:75kg
spor:her gün 4-5 km yürüyüş
Triplimelek Megi kolay gelsin tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?