ilk aşama gelsin o zaman hayırlısıyla.
Amin inşallahTeşekkür ederim canım.
Çok iyi gitmiş haftaya 7yi görürsün inşallah.
Kilo bildirimin
Rumuz: ozlem1990
Diyeti: karışık
Baş. Tarihi: 14 kasım 2016
Baş. Kilo: 84 kg
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 77.5
Fark: 2.300
% : 2.882
Ilk hedef: 70
Spor: hergün yürüyüş
Allahım bugunleride gördüm nasıl mutluyum varyainanamadım gittim arkadaşda bir daha tartildim darısı hepinize inşallah
Canım çok geçmiş olsun kötü bir hafta gecirmissiniz ama şükür iyi olmuş kızın. Sana da geçmiş olsun canım .slm kızlar
1 haftadır yokum çok telaşlıydım mazur görün
kızım hastaydı demiştim geçen cumartesi deneme sınavı vardı sabah kaldırdım bi baktım hasta mutiş midesi bulanıyodu gidemedi ertesi gün bekledim kusma karın ağrısı halsizlikten baygınlık geçiriyordu güçten düştüzaten zayıf hastaneye götürdük acilen hastaneye yatırdılar serum falan verildi çok inatçı bi bulantı mafoldu yavrum bakteriyel bi dum geçirmiş perşembeye kadar toparladı daha sonrada reglde karın ağrısı çektidünde ondan gidemedi okula şükür bugün iyi gitti okula dün bende hastalandım bu hafta hastalıkla geçti bunada şükür
sizler iyisinizdir umarım geçmişe bakamadım vaktim oldukça bakarım bildirimde yapayım
En azından almamışsın canım bu da iyi birşeyfiliztoprak
geçen hafta=74.5
bu hafta=74.5
fark= 00
bu hafta dikkat edemedim zaten iştahım kesildi ama hastaneden geldiğimiz zamanlar geçte yediğimiz oldu çay bisküide yediğim oldu aynı kalmışım ama
Siyah paca iciyoruz bizde canim, kirmizi et var icinde. Ve cok seviyirum :)iyi gidiyorsun. zaten az fazlan vardı canımcım. sen de mi paça içtin. bi ben mi içemiyorum yahu
aa geçmiş olsun nedir bu acaba. devlete git bi de olmazsa
Siyah paca iciyoruz bizde canim, kirmizi et var icinde. Ve cok seviyirum :)
maşallah güzel ve az yemişsinGÜNAYDIN!
Kahvaltım
1 tereyağlı yumurta
1 domates
1 tb ekmeği
1 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı
+++++++++++++Rumuz : sarfansari
Gecen hafta : 56.4
Bu hafta. : 56.8
+++++400 gr
kesildi allahtan canımiyi gidiyorsun. zaten az fazlan vardı canımcım. sen de mi paça içtin. bi ben mi içemiyorum yahu
aa geçmiş olsun nedir bu acaba. devlete git bi de olmazsa
yok cnm kesildi şüküryazın kanamalar artabiliyor sıcaklardan ama şimdi kış üstelik . git devam ediyor mu kanama
Canımmmm ben de tam yazıyordum filizim nerelerde acaba diye seni gördüm..Ah kuzum ikinize de çok geçmiş olsun ..Çok üzüldüm..Allah bir daha göstermesin..İkinizin de bünyesi zayıf düşmüştür..Aman dikkat edin..slm kızlar
kızım hastaydı demiştim geçen cumartesi deneme sınavı vardı sabah kaldırdım bi baktım hasta mutiş midesi bulanıyodu gidemedi ertesi gün bekledim kusma karın ağrısı halsizlikten baygınlık geçiriyordu güçten düştüzaten zayıf hastaneye götürdük acilen hastaneye yatırdılar serum falan verildi çok inatçı bi bulantı mafoldu yavrum bakteriyel bi dum geçirmiş perşembeye kadar toparladı daha sonrada reglde karın ağrısı çektidünde ondan gidemedi okula şükür bugün iyi gitti okula dün bende hastalandım bu hafta hastalıkla geçti bunada şükür
sizler iyisinizdir umarım geçmişe bakamadım vaktim oldukça bakarım bildirimde yapayım
Canım ben sağlıkçıyım ama hemşire değilim pek anlamam bu durumlardan ancak röntgen benim işim..Sen bunu seylaya sor onun eşi dr. belki bir yorumu olursersum cum sen saglikciydin dimi acaba bu durumun uzun süren ısrar yolu enfeksiyonu ile alakası var midir
Kargalarla beraber uyandın deseneRumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 54.742
Bu hafta : 54.340
Fark: 402
Yüzde:1.007
Saat 5:07 burda çok erken sonra gelirim.
canım çok geçmiş olsun.slm kızlar
Kızlar çok bunaldım ben azcık çıkıp AVM gezeyim.Akşam gelirim öptüm sizi
git yat git. bu şaatte ne işin var ayakta.Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 54.742
Bu hafta : 54.340
Fark: 402
Yüzde:1.007
Saat 5:07 burda çok erken sonra gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?