Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlarrrr kilo verenleri tebrik ederim cok sevndim hepiniz adina veremeuenler de uzulmesin snucta bu jaftalik degisen bosey bnde bu hafta 1 kg verdim geriye kaldi 10 kg yag vay be bnde tartida az cikinca kendimi hep zayif saniodum meger ne cok yagim varmis neysem listede olmicam smdilik yag uzernden tartildigim icin hberiniz ola

Bugunku menum kizlar sabah
1 dlim ekmek 2 yumurta peynir 5 zeytin
Ara 3 kayisi 2 ceviz
Oglen
Kiylai turli 5 kasik bir dilim ekmek 2 batdak ayran
Ikindide badem elma ve sutlu kahve ins
Aksam da balik salata

benimde midem bulanıyo bu aralar hiç bişey yiyemiyorum sanki mideme bişey oturdu hazır bekliyo çok fena yaaaa kızımı daha iyi anlıyorum acaba havadan mı neden bilemedim midem dolu gibi yemesem bie hayırlısı
kahvaltı=zorla 1 dilim ekmek+zeytin peynir+çay oda 1 bardak
akşamı bilmiyorum midem devam ederse sabahki gibi yerim bastırsın diye

Canım benim buradaki tavukların yediklerinden kaynaklanıyor olabilir. Sadece benim yaşadığım bölge için de geçerli olabilir ama yumurtalar çok tatsız.
Yazları Türkiye'de kalıyorum Denizli'de evimiz var. Çocuklar Türkçe öğrenmek için 5 hafta yaz okuluna ve Kuran kursuna gidiyorlar. Sonrada atlıyoruz arabaya şehir şehir kasaba kasaba memleketi geziyoruz. Eşimde Türkiye'yi çok seviyor 1-2 hafta oda katılıyor bize.
Ben Amerika'ya okula geldim eşimle burda tanıştım burda evlendim. 14 yıllık evliyiz en büyük kızımız 9 yaşında.
Amerika'da herşeye, mesela normal tuz, şeker ve una, kimyasal katıyorlar, et ve süt ürünlerine hatta mısıra kimyasal ve antibiyotik enjekte ediyorlar. Çok fazla verimli olması için Ürünlerin genetiklerini değiştiriyorlar. Mesela hazır ekmeğin içinde 50 çeşit madde var. Oysa ekmek un, tuz, maya ve Sudan yapılmalı. o yüzden katıksız olanlara organik deniyor. Eşim doktor olduğu için böyle şeylere çok dikkat ediyor. Mümkün mertebe herşeyi organik alıyoruz ya kendimiz yetiştiriyoruz yada evde yapıyoruz. Böyle şeyleri herkesten duymazsınız çünkü malesef insanlar yedikleri içtikleri konusunda çok duyarlı ve bilinçli değiller. Mesela çok zengin bir Türk komşum var limon yerine sahte limon suyu kullanıyordu onlara yemeğe giderken yanımızda limon götürüyorduk. Neymiş limon sıkmaya üşeniyormuş.

beni de götür beni de götür

git yat git. bu şaatte ne işin var ayakta.
yazmış bi de.

maşallah iyi kilo verdin sen . hızlısın
geleydin de götüreydim keşke

Aman canım dikkat et bir kaç gün tekrarlamasın
Ayyy ne yağlı hatunlarız be

sersum hadi cnm az kaldi 7 lere ins onumjzdeki hafta gorceksin ama acele etme acele edrsen geri alablirisin
İnşallah canım..Ben acele etsem ne olacak metabolizma yavaş..Gitsin de yavaş gitsin hiç umurum değil

Canım kızından bulaşmış da olabilir aman dikkat et

Bahçemin dünkü hali. Hasılatla börek içi ve kısır yaptım.
Çok güzeller....

Ayyy ne kadar fena...gerçi bizde de çok var katkılı ürün ama orası kadar değildir..
Ne saçma yaa limon sıkmaya üşenmek

sersum cum sen saglikciydin dimi acaba bu durumun uzun süren ısrar yolu enfeksiyonu ile alakası var midir
Antibiyotik Alman Lazım alıyormusun? 10 gün boyunca hafif doz antibiyotik almalısın. Reglini etkilememesi lazım ama aldığın ilaçlar varsa onlar etkiler. Umarım sorunu doğru anlamışımdır.

Veee listemiz

KILO VERENLER

1. ozlemm1990 =%2.882

2. sabahvesen =%1.265

3.seylanin Gunlugu =%1.007

4.sersum=% 0.863

Hepinize kocaman

AYNI KILODA KALANLAR

filiztoprak almamış olmanda iyi birşey canım darısı haftaya inşallah

KILO ALANLAR

sarfansari= +400

ficans=+ 1.426

mesmeser

sakın vazgeçmeyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…