Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Antibiyotik Alman Lazım alıyormusun? 10 gün boyunca hafif doz antibiyotik almalısın. Reglini etkilememesi lazım ama aldığın ilaçlar varsa onlar etkiler. Umarım sorunu doğru anlamışımdır.
Canım hasta olduğum ilk gün alıyordum toplamda dört farklı antibiyotik aldım ve doktora gitmedim yaklsik 15 gündür enfeksiyon aralıklarla sürdü

Tebrik ediyorum kızlar hepinizi maşallah size

İyi akşamlar kızlar.hepinizi tebrik ediyorum kızlar çok güzel kilo vermişsiniz
Özellikle 1. Miz özlem harikasın...sersumum seni de tebrik ederim,70 leri görmene az kaldı inşallah...

Dün gelemedim ama kaçamak yoktu..bugün de misafir vardı zararlı hiçbirşey yemedim.pazartesi diyetisyene gidicem bakalım ne kadar vermiş olucam...menümü yazayım

Sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,5 zeytin,salatalık

Ara:1elma,1 avuç leblebi

Öğle:bol sebzeli 1 kase kuru börülce salatası

Ara:3 gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker,kahve

Akşam:2 kaşık ebegömeci,yoğurt,1 dilim ekmek

Ara:2 mandalina,2 tane light mısır patlağı

9 km yürüdüm kızlar çok şükür eski gücüme kavuştum.
Eve geldim şimdi eşim ortalığı toplamış bide bana Küba kahvesi yapmış
Sabah kahve içince böyle oluyor, yerinde duramıyor ya spora gidiyor yada evi temizliyor. Keşke hergün kahve içse
Öğlen menüm kolay, dünkü türlüyü ve kısırı yeriz. çok güzel olmuştular çocuklar bile çok yediler
Akşamada İnegöl köfte yapıcam yanına salata yaparım yeter.

Teşekkür ederim canım. Sende vermişsindir çok iyi ve dikkatli ilerliyorsun. Insan verdikçe daha bir motive oluyor.

Afiyet olsun canım. Ay insanın eşinin en küçük bir jesti bile nasıl mutlu ediyor. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Size bol köpüklü keyifler

Ellerine sağlık canım..Hadi kızlar süperiz biz gidecek bu kilolar..öncelikle 1. mizi ve hepimizi kutlarım

Canım bravo sana misafire rağmen kaçamak yapmamışsın

Maşallah canım..Ahhh ahh hayırlısıyla benim de eşim gelsin de o da çok yardım eder bana..Allah kimseyi ayırmasın..
Afiyet olsun şimdiden

haklısın canım benimde aklıma gelmedi deyil bibakayımda durumuma geçmez ise bide ben giderim
bu arada tebrik ederim sersumcum 7 li rakamlara yaklaşmışsın bravoooooo

eline sağlık canım liste espirili olmuş

yarın, pazar ve pazartesi 3 günlük detoks yapacağım yine salatalık detoksu ve spora başlıyorum :) ocağın 3 'ü benim doğum günüm en azından 65 i görmek istiyorum o zamana kadar :)

haklısın canım benimde aklıma gelmedi deyil bibakayımda durumuma geçmez ise bide ben giderim
bu arada tebrik ederim sersumcum 7 li rakamlara yaklaşmışsın bravoooooo

eline sağlık canım liste espirili olmuş
Aman canım dikkat et
sağol canımcımm..eşim gelmeden görücem inşallah
akşam yemeğim= yarım kase yoğurt çorbası zorla yedim
çayda midemi bulandırıyo halbuki çok severim çubuk kraker yedim bastırsın diye çok iyi geldi
öpüyorum kızlar hepinizi çok özlemişim
Biz de seni özlemişisss

sersum
Seylanin Gunlugu

Kızlar yurudukce km hesaplayici Google play store programı var mı bana onereceginiz
canım ben 1-2 hafta pacer diye bi program kullandım çok doğru sayıyor ama telefonun şarjı dayanmıyordu sildim..

yarın, pazar ve pazartesi 3 günlük detoks yapacağım yine salatalık detoksu ve spora başlıyorum :) ocağın 3 'ü benim doğum günüm en azından 65 i görmek istiyorum o zamana kadar :)
hadi bakalım benim de 8 ocak ben de 75 i görürüm inşallah o güne diycem ama biraz hayal gibi

Gunaydin bayanlar haftanin 1 sini teb rik edrim ve tabiki her kilo verenide veremeyenler uzulmesin arada ole seyler oluo
Super bu cumartedi sabah 2 hafta anra ilk kez isim yok ve evdeyim cok mutluyum bugunu kendime ve esime ayircam bir kismini tabiki dger kismi da da odev yapicam cnku bi yandan da yuksek lisans yapiorum sabah kahvaltim
2 yumurta
1 dilim ekmek
2 ceviz
Yesllik peynir
Birazdan ara ogun 2 ceviz kayisi ve yesil cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…