Canım hasta olduğum ilk gün alıyordum toplamda dört farklı antibiyotik aldım ve doktora gitmedim yaklsik 15 gündür enfeksiyon aralıklarla sürdüAntibiyotik Alman Lazım alıyormusun? 10 gün boyunca hafif doz antibiyotik almalısın. Reglini etkilememesi lazım ama aldığın ilaçlar varsa onlar etkiler. Umarım sorunu doğru anlamışımdır.
Tebrik ediyorum kızlar hepinizi maşallah sizeVeee listemiz
KILO VERENLER
1. ozlemm1990 =%2.882
2. sabahvesen =%1.265
3.seylanin Gunlugu =%1.007
4.sersum=% 0.863
Hepinize kocaman
AYNI KILODA KALANLAR
filiztoprak almamış olmanda iyi birşey canım darısı haftaya inşallah
KILO ALANLAR
sarfansari= +400
ficans=+ 1.426
mesmeser
sakın vazgeçmeyin kızlar.
Kara rakamlarimizi yazdık canım
Eminim çok lezzetli olmuştur ben kisira bayilirimBahçemin dünkü hali. Hasılatla börek içi ve kısır yaptım.
Teşekkür ederim canım. Sende vermişsindir çok iyi ve dikkatli ilerliyorsun. Insan verdikçe daha bir motive oluyor.İyi akşamlar kızlar.hepinizi tebrik ediyorum kızlar çok güzel kilo vermişsiniz
Özellikle 1. Miz özlem harikasın...sersumum seni de tebrik ederim,70 leri görmene az kaldı inşallah...
Dün gelemedim ama kaçamak yoktu..bugün de misafir vardı zararlı hiçbirşey yemedim.pazartesi diyetisyene gidicem bakalım ne kadar vermiş olucam...menümü yazayım
Sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,5 zeytin,salatalık
Ara:1elma,1 avuç leblebi
Öğle:bol sebzeli 1 kase kuru börülce salatası
Ara:3 gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker,kahve
Akşam:2 kaşık ebegömeci,yoğurt,1 dilim ekmek
Ara:2 mandalina,2 tane light mısır patlağı
Afiyet olsun canım. Ay insanın eşinin en küçük bir jesti bile nasıl mutlu ediyor. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Size bol köpüklü keyifler9 km yürüdüm kızlar çok şükür eski gücüme kavuştum.
Eve geldim şimdi eşim ortalığı toplamış bide bana Küba kahvesi yapmış
Sabah kahve içince böyle oluyor, yerinde duramıyor ya spora gidiyor yada evi temizliyor. Keşke hergün kahve içse
Öğlen menüm kolay, dünkü türlüyü ve kısırı yeriz. çok güzel olmuştular çocuklar bile çok yediler
Akşamada İnegöl köfte yapıcam yanına salata yaparım yeter.
Ellerine sağlık canım..Hadi kızlar süperiz biz gidecek bu kilolar..öncelikle 1. mizi ve hepimizi kutlarımVeee listemiz
KILO VERENLER
1. ozlemm1990 =%2.882
2. sabahvesen =%1.265
4.sersum=% 0.863
Hepinize kocaman
AYNI KILODA KALANLAR
KILO ALANLAR
sarfansari= +400
ficans=+ 1.426
mesmeser
Canım bravo sana misafire rağmen kaçamak yapmamışsınİyi akşamlar kızlar.hepinizi tebrik ediyorum kızlar çok güzel kilo vermişsiniz
Özellikle 1. Miz özlem harikasın...sersumum seni de tebrik ederim,70 leri görmene az kaldı inşallah...
Dün gelemedim ama kaçamak yoktu..bugün de misafir vardı zararlı hiçbirşey yemedim.pazartesi diyetisyene gidicem bakalım ne kadar vermiş olucam...menümü yazayım
Sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,5 zeytin,salatalık
Ara:1elma,1 avuç leblebi
Öğle:bol sebzeli 1 kase kuru börülce salatası
Ara:3 gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker,kahve
Akşam:2 kaşık ebegömeci,yoğurt,1 dilim ekmek
Ara:2 mandalina,2 tane light mısır patlağı
Maşallah canım..Ahhh ahh hayırlısıyla benim de eşim gelsin de o da çok yardım eder bana..Allah kimseyi ayırmasın..9 km yürüdüm kızlar çok şükür eski gücüme kavuştum.
Eve geldim şimdi eşim ortalığı toplamış bide bana Küba kahvesi yapmış
Sabah kahve içince böyle oluyor, yerinde duramıyor ya spora gidiyor yada evi temizliyor. Keşke hergün kahve içse
Öğlen menüm kolay, dünkü türlüyü ve kısırı yeriz. çok güzel olmuştular çocuklar bile çok yediler
Akşamada İnegöl köfte yapıcam yanına salata yaparım yeter.
haklısın canım benimde aklıma gelmedi deyil bibakayımda durumuma geçmez ise bide ben giderimgeleydin de götüreydim keşke
Aman canım dikkat et bir kaç gün tekrarlamasın
Ayyy ne yağlı hatunlarız be
İnşallah canım..Ben acele etsem ne olacak metabolizma yavaş..Gitsin de yavaş gitsin hiç umurum değil
Canım kızından bulaşmış da olabilir aman dikkat et
Çok güzeller....
Ayyy ne kadar fena...gerçi bizde de çok var katkılı ürün ama orası kadar değildir..
Ne saçma yaa limon sıkmaya üşenmek
eline sağlık canım liste espirili olmuşVeee listemiz
KILO VERENLER
1. ozlemm1990 =%2.882
2. sabahvesen =%1.265
4.sersum=% 0.863
Hepinize kocaman
AYNI KILODA KALANLAR
KILO ALANLAR
sarfansari= +400
ficans=+ 1.426
mesmeser
Aman canım dikkat ethaklısın canım benimde aklıma gelmedi deyil bibakayımda durumuma geçmez ise bide ben giderim
bu arada tebrik ederim sersumcum 7 li rakamlara yaklaşmışsın bravoooooo
eline sağlık canım liste espirili olmuş
Biz de seni özlemişisssakşam yemeğim= yarım kase yoğurt çorbası zorla yedim
çayda midemi bulandırıyo halbuki çok severim çubuk kraker yedim bastırsın diye çok iyi geldi
öpüyorum kızlar hepinizi çok özlemişim
canım ben 1-2 hafta pacer diye bi program kullandım çok doğru sayıyor ama telefonun şarjı dayanmıyordu sildim..sersum
Seylanin Gunlugu
Kızlar yurudukce km hesaplayici Google play store programı var mı bana onereceginiz
hadi bakalımyarın, pazar ve pazartesi 3 günlük detoks yapacağım yine salatalık detoksu ve spora başlıyorum :) ocağın 3 'ü benim doğum günüm en azından 65 i görmek istiyorum o zamana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?