- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
sersum bende dün akşam onu yükledim demek doğru :)
Ayy ben İzmire ilk taşındığımızda paralı sanıyordum lokmayı
Ucundan ucundan yersin canım bişey olmazGünaydın
Kahvaltım
Omlet
2 dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
1 domates
Çok az peynir
1 kuru kayısı
1 tane ceviz
Öğlen
2 mandalina
Bir avuç leblebi
1 ceviz
Akşam kaynanamgile gideceğiz allahım kesin yine ağır ve yağlı yemekler olacak. Normalde de oraya gidince çok yemek yemezdim inşallah bu defa da canım istemez.
yazarhanim35 herşey nasil da güzel kokuyor ve cezbediyor değilmi.
Hee o zaman sorun yoksersum
burnum sağlam değil ya koku almıyor bir kaç gündür
40 dakikadır yuruyorum kaldı 20 dakikam :)
Canım pek bir şey cekmitor açıkçası şu an tek istediğim sade kahve :) eksiye dustukcr dha da motive oluyorum çok değil daha ekim 24 de 75.500 idim şimdi ise 68Hee o zaman sorun yok
evet canım haklısın ben de -- leri gördükçe daha da dikkat ediyorumCanım pek bir şey cekmitor açıkçası şu an tek istediğim sade kahve :) eksiye dustukcr dha da motive oluyorum çok değil daha ekim 24 de 75.500 idim şimdi ise 68
7.5 kg verdim dha da vereceğim inşallah
evet canım haklısın ben de -- leri gördükçe daha da dikkat ediyorum....süpersin maşallah
yok cnm karşıyakaya 20 dakika falanım ben :) eski lokmaların tadı da yok artık bozdular. eskiden yediğin zaman çıtır çıtır oluyordu şimdi hamur yumağıyazarhanim35 ben cok lokma yemem aslinda ama insan memleketinden ayri kalinca ozluo o yuzden suan lokmayi da ozledgimi farkettim alsancak mi orasi oranin yuruyus yoluna benzettim nerde yuruosun
Merhabalar kizlar
Sitenin yavasligindan dolayi gecmisi pek okuyamiyorum, begenmek, alinti yapmak sabir istiyor cunku cok yavas.
Bugun 11 bucukta kahvalti yaptik, hem ogle yemegi de oldu bana, ispanakli gozleme yaptim yufkayla, ve bir yufka kadar yedimbana.
Ara olarak turk kahvesi ictim sekersiz.
Aksam.yemegi olarakta ispanak yemegi yapacagim bulgurlu. Beyaz ekmek tuketiyirum 2 gundur, kepek.ekmek almak icin uzakta bir markete gitmem gerek, sogukta da burnumu bile cikarmak istemiyirum. Cunku bogazim kasiniyor, burnum akiyor, daha fazla hasta olmak istemiyirum
sağol canım hepimiz dikkat edelim bu arada geçmişi okudumfiliztoprak geçmiş olsun canım salgın var sanırım dikkat edin kendinize
bravo canım herşeye yetişiyorsun allah zihin açıklığı versinGunaydin bayanlar haftanin 1 sini teb rik edrim ve tabiki her kilo verenide veremeyenler uzulmesin arada ole seyler oluo
Super bu cumartedi sabah 2 hafta anra ilk kez isim yok ve evdeyim cok mutluyum bugunu kendime ve esime ayircam bir kismini tabiki dger kismi da da odev yapicam cnku bi yandan da yuksek lisans yapiorum sabah kahvaltim
2 yumurta
1 dilim ekmek
2 ceviz
Yesllik peynir
Birazdan ara ogun 2 ceviz kayisi ve yesil cay
günaydın güzeller..kızımla kahvaltımızı yaptık geldik..
kahvaltı
menemen
1 sigara böreği
sucuk
bol peynir zeytin
2 dilim ekmek
6-7 patates kızartması
domates salatalık
3 lokma bal kaymak
şimdi de şekersiz kahvem[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?