Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kahvaltım= 1 dilim ekmek+zeytin+peynir
hepsi bu bu aralar böyle yicem artık düzelene kadar
akşam=yarım kase yoğurtçorbası
dün yediğimi çıkarmıştım söylemesi ayıp
bugün inşallah kalır
ayrıca bugün doğum günüm pasta alıcaklar heralde almayında diyemedim kızım çok seviyor
bende bayılırım ama nerddeeee normal yemek yiyemiyorum onu hiç yiyemem
annemde gelecek
biraz moral olur banada
çubuk kraker aldım o bastırıyor onu yerim bide

Canım doğum günün kutlu olsun. Ailenle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Günaydın kızlar sabah kahvaltım 1 dilim ev ekmeğine evde yaptığım kaymaktan sürdüm. Küçük bir dilimde karpuz yedim ama çok aşırı tatlıydı atmamak için zorla yedim.
Birazdan yürüyüşümü yapıcam hazırlanıyorum,
Sonrada çocukları camiye götürcem ardından mantı yapmaya devam.
Böyle 1 haftasonu mantı ve sarma yapıp derin dondurucuya birer yemeklik paketler halinde koyuyorum 5-6 ay yetiyor çok rahat oluyor işten gelince hemen ocağa koyuyorum. Eşim ve çocuklar özellikle mantıyı çok seviyorlar. Çocukların ikinci tabağı istedikleri tek yemek diyebilirim.
Öğlen kısır var ondan yerim. Akşama da ızgara köfte (İnegöl) ve salata var. Köftenin harcını dün sabah yaptım dolapta dinleniyor. Artanı da yine dondurucuya atıcam.

sersum
Seylanin Gunlugu

Kızlar yurudukce km hesaplayici Google play store programı var mı bana onereceginiz

Ben Apple Watch2 kullanıyorum canım onun kendi özelliklerinden biri bu zaten. Ama akıllı telefonlara yüklenen bir çok application var İTunes dan bakabilirsin.

yarın, pazar ve pazartesi 3 günlük detoks yapacağım yine salatalık detoksu ve spora başlıyorum :) ocağın 3 'ü benim doğum günüm en azından 65 i görmek istiyorum o zamana kadar :)

Çok sevindim. Yemek konusunda olduğun kadar sporda da azimli olursan yaza kadar 55 e bile düşersin. Maşallah sana.

Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.

sabah

1 tane salatalık

yürüyüş sonrası

1 tane dha salatalık yedim

arada

1 fincan sade kahve

akşam

1 tane salatalık ile ilacımı aldım

2 çatal spagetti
3 tane küçük kuşbaşı kadar tavuk eti
yarım yemek kaşığı patlıcan yemeği

Canım koşu bandının markası ne öğrenebilir miyim

Bende alacam hepsiburadadan alacam ama hiç kullanmadigim için ve yakınlarda kullanan yok o yüzden karar veremiyorum

Keşke parkta yürüyüş elime geçse koşu bandını hiç almam

park pek rahat değildi çocuklar köpekleri peşlerine takmış dolaştırıyorlardı tehdit ettm alın götürün köpekleri yoksa 155i arıcm dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…