- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Canım doğum günün kutlu olsun. Ailenle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerimkahvaltım= 1 dilim ekmek+zeytin+peynir
hepsi bu bu aralar böyle yicem artık düzelene kadar
akşam=yarım kase yoğurtçorbası
dün yediğimi çıkarmıştım söylemesi ayıp
bugün inşallah kalır
ayrıca bugün doğum günüm pasta alıcaklar heralde almayında diyemedim kızım çok seviyor
bende bayılırım ama nerddeeee normal yemek yiyemiyorum onu hiç yiyemem
annemde gelecek
biraz moral olur banada
çubuk kraker aldım o bastırıyor onu yerim bide
sersum
Seylanin Gunlugu
Kızlar yurudukce km hesaplayici Google play store programı var mı bana onereceginiz
yarın, pazar ve pazartesi 3 günlük detoks yapacağım yine salatalık detoksu ve spora başlıyorum :) ocağın 3 'ü benim doğum günüm en azından 65 i görmek istiyorum o zamana kadar :)
kahvaltım= 1 dilim ekmek+zeytin+peynir
hepsi bu bu aralar böyle yicem artık düzelene kadar
akşam=yarım kase yoğurtçorbası
dün yediğimi çıkarmıştım söylemesi ayıp
bugün inşallah kalır
ayrıca bugün doğum günüm pasta alıcaklar heralde almayında diyemedim kızım çok seviyor
bende bayılırım ama nerddeeee normal yemek yiyemiyorum onu hiç yiyemem
annemde gelecek
biraz moral olur banada
çubuk kraker aldım o bastırıyor onu yerim bide
Gunaydin bayanlar haftanin 1 sini teb rik edrim ve tabiki her kilo verenide veremeyenler uzulmesin arada ole seyler oluo
Super bu cumartedi sabah 2 hafta anra ilk kez isim yok ve evdeyim cok mutluyum bugunu kendime ve esime ayircam bir kismini tabiki dger kismi da da odev yapicam cnku bi yandan da yuksek lisans yapiorum sabah kahvaltim
2 yumurta
1 dilim ekmek
2 ceviz
Yesllik peynir
Birazdan ara ogun 2 ceviz kayisi ve yesil cay
Canım koşu bandının markası ne öğrenebilir miyim
parkta yürüdüm canım yürüyüş parkurunda :) koşu bandım yok olsa ohoo hergün 10 km yürürüm benCanım koşu bandının markası ne öğrenebilir miyim
Benm var dynamic cok memnunumparkta yürüdüm canım yürüyüş parkurunda :) koşu bandım yok olsa ohoo hergün 10 km yürürüm ben
Bende alacam hepsiburadadan alacam ama hiç kullanmadigim için ve yakınlarda kullanan yok o yüzden karar veremiyorumparkta yürüdüm canım yürüyüş parkurunda :) koşu bandım yok olsa ohoo hergün 10 km yürürüm ben
Bende alacam hepsiburadadan alacam ama hiç kullanmadigim için ve yakınlarda kullanan yok o yüzden karar veremiyorum
Keşke parkta yürüyüş elime geçse koşu bandını hiç almam
Çocuklar köpek konusunda pek inatcilar ordan alsalarda yine birakmazlarpark pek rahat değildi çocuklar köpekleri peşlerine takmış dolaştırıyorlardı tehdit ettm alın götürün köpekleri yoksa 155i arıcm dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?