Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eşim sürekli kararını ver sipariş verelim diyor oda benim gibi fikri yok topu hep bana atıyor

Teşekkür ederim canım. Sende vermişsindir çok iyi ve dikkatli ilerliyorsun. Insan verdikçe daha bir motive oluyor.

Aynen öyle canım

akşam yemeğim= yarım kase yoğurt çorbası zorla yedim
çayda midemi bulandırıyo halbuki çok severim çubuk kraker yedim bastırsın diye çok iyi geldi
öpüyorum kızlar hepinizi çok özlemişim

Canım kızına ve sana çok çok geçmiş olsun,inşallah şimdi daha iyisinizdir

[ QUOTE="filiztoprak, post: 49230058, member: 459887"]kahvaltım= 1 dilim ekmek+zeytin+peynir
hepsi bu bu aralar böyle yicem artık düzelene kadar
akşam=yarım kase yoğurtçorbası
dün yediğimi çıkarmıştım söylemesi ayıp
bugün inşallah kalır
ayrıca bugün doğum günüm pasta alıcaklar heralde almayında diyemedim kızım çok seviyor
bende bayılırım ama nerddeeee normal yemek yiyemiyorum onu hiç yiyemem
annemde gelecek
biraz moral olur banada
çubuk kraker aldım o bastırıyor onu yerim bide[/QUOTE]

Canım doğum günün kutlu olsun,sağlıkla ailenle mutlu yılların olsun inşallah...

İyi akşamlar kızlar...haftasonu malum,kızımızı gezdirdik alışveriş derken bugün çabucak geçti...
Menümü yazayım

Sabah:2 küçük tost,1 dilim pastırma,çay

Ara:1 küçük muz,1 avuç leblebi

Öğlen:3 kaşık ebegömeci,1 bardak
ayran,az salata
Ara:3 gün kurusu kayısı,birkaç tane fıstık

Akşam:3 köfte,salata,közlenmiş domates

Ara:1 elma,2 tane light mısır patlağı

Ve 45 dk yürüyüş

Kızlar ben de bu aralar çok az yiyorum ama regl olamadığım için hala davul gibiyim

Aman dikkat et..Kaşınmaya başladıysa hemen önlem al ıhlamur falan

sersumcum afiyet olsun
hafta sonu kahvaltısı heralde
Aynen canıım..Biliyorsun benim kızı dışarı çıkarmak ölüm..Bu sefer önceden söz almıştım mızmızlanmadan geldi kahvaltıya çok şükür
İyi doğdun tatlım..sağlıklı mutlu nice nice yıllara inşallah

Hamarat hatun maşallah..yarına ben de sarıcam..lahana da aldım..senin yaptığın gibi ben de fazla sarayım da atayım dolaba

parkta yürüdüm canım yürüyüş parkurunda :) koşu bandım yok olsa ohoo hergün 10 km yürürüm ben
Ahh tatlım evde olunca pek kullanılmıyor..açık hava gibisi yok..benim vardı 3 yılda 20 kere kullanmamışımdır..daha çok elbise askısı görevi gördü garibim..en sonunda sattık
Keşke parkta yürüyüş elime geçse koşu bandını hiç almam
Katılıyorum..

park pek rahat değildi çocuklar köpekleri peşlerine takmış dolaştırıyorlardı tehdit ettm alın götürün köpekleri yoksa 155i arıcm dye
Ben karanlıkta yürüyorum çocuklar evde oluyor..yoksa yürünmüyor..aslında yakında park var ama millet düşüncesiz..yürüyüş yolunda yakantop bile oynuyorlar yazın gıcık olmuştum..Anaları da ellerine almış çekirdeği çat çat..Ayyyy ağzına burnuna dalacaktım zor tuttum

maalesef öyle umursamıyorlar çocuklarını. hele birde lokma döküyorlar demiştim ya almışlar ellerine koca kadınlar yürüyüş parkurunun orada durup lokma yiyorlar sersum ortaya doğru gelselerdi kızacaktım onlara da

Zaten cogu kisi alip kullanmioruz demisti esim alirken bana acaba bunun omru ne kadar olcak dedi ama kosu bandi benim en sevdgim alet kis gunlerimde hele ki

Ahhh hamsiye bayılırım. Afiyet olsun

Maşallah sana hem de karanlıkta.. Bizim sokakta yılanlar çıyanlar her çeşit haşerat ve hayvan mevcut. Bide üstüne uyuşturucu kullanan gençler var. Biz güneş battıktan sonra sadece restaurant veya AVM ye gidebiliriz

Çok şükür güvenli bir semtte oturuyorum canım
Rabbim hayinlere firsat vermesin,
Ulkemin butunlugunu bozmak isteyenlerin allah belasini versin..

Rabbim ocagina atesler dusen ailelere sabir ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…