Ne zamandır kullanıyorsun netten mi aldin mağazadan miBenm var dynamic cok memnunum
Teşekkür ederim canım. Sende vermişsindir çok iyi ve dikkatli ilerliyorsun. Insan verdikçe daha bir motive oluyor.
Ellerine sağlık canım..Hadi kızlar süperiz biz gidecek bu kilolar..öncelikle 1. mizi ve hepimizi kutlarım
Canım bravo sana misafire rağmen kaçamak yapmamışsın
Maşallah canım..Ahhh ahh hayırlısıyla benim de eşim gelsin de o da çok yardım eder bana..Allah kimseyi ayırmasın..
Afiyet olsun şimdiden
akşam yemeğim= yarım kase yoğurt çorbası zorla yedim
çayda midemi bulandırıyo halbuki çok severim çubuk kraker yedim bastırsın diye çok iyi geldi
öpüyorum kızlar hepinizi çok özlemişim
Aman dikkat et..Kaşınmaya başladıysa hemen önlem al ıhlamur falanMerhabalar kizlar
Sitenin yavasligindan dolayi gecmisi pek okuyamiyorum, begenmek, alinti yapmak sabir istiyor cunku cok yavas.
Bugun 11 bucukta kahvalti yaptik, hem ogle yemegi de oldu bana, ispanakli gozleme yaptim yufkayla, ve bir yufka kadar yedimbana.
Ara olarak turk kahvesi ictim sekersiz.
Aksam.yemegi olarakta ispanak yemegi yapacagim bulgurlu. Beyaz ekmek tuketiyirum 2 gundur, kepek.ekmek almak icin uzakta bir markete gitmem gerek, sogukta da burnumu bile cikarmak istemiyirum. Cunku bogazim kasiniyor, burnum akiyor, daha fazla hasta olmak istemiyirum
Aynen canıım..Biliyorsun benim kızı dışarı çıkarmak ölümsersumcum afiyet olsun
hafta sonu kahvaltısı heralde
İyi doğdun tatlım..sağlıklı mutlu nice nice yıllara inşallahkahvaltım= 1 dilim ekmek+zeytin+peynir
hepsi bu bu aralar böyle yicem artık düzelene kadar
akşam=yarım kase yoğurtçorbası
dün yediğimi çıkarmıştım söylemesi ayıp
bugün inşallah kalır
ayrıca bugün doğum günüm pasta alıcaklar heralde almayında diyemedim kızım çok seviyor
bende bayılırım ama nerddeeee normal yemek yiyemiyorum onu hiç yiyemem
annemde gelecek
biraz moral olur banada
çubuk kraker aldım o bastırıyor onu yerim bide
Hamarat hatun maşallahGünaydın kızlar sabah kahvaltım 1 dilim ev ekmeğine evde yaptığım kaymaktan sürdüm. Küçük bir dilimde karpuz yedim ama çok aşırı tatlıydı atmamak için zorla yedim.
Birazdan yürüyüşümü yapıcam hazırlanıyorum,
Sonrada çocukları camiye götürcem ardından mantı yapmaya devam.
Böyle 1 haftasonu mantı ve sarma yapıp derin dondurucuya birer yemeklik paketler halinde koyuyorum 5-6 ay yetiyor çok rahat oluyor işten gelince hemen ocağa koyuyorum. Eşim ve çocuklar özellikle mantıyı çok seviyorlar. Çocukların ikinci tabağı istedikleri tek yemek diyebilirim.
Öğlen kısır var ondan yerim. Akşama da ızgara köfte (İnegöl) ve salata var. Köftenin harcını dün sabah yaptım dolapta dinleniyor. Artanı da yine dondurucuya atıcam.
Ahh tatlım evde olunca pek kullanılmıyor..açık hava gibisi yok..benim vardı 3 yılda 20 kere kullanmamışımdır..daha çok elbise askısı görevi gördü garibimparkta yürüdüm canım yürüyüş parkurunda :) koşu bandım yok olsa ohoo hergün 10 km yürürüm ben
Katılıyorum..Keşke parkta yürüyüş elime geçse koşu bandını hiç almam
Ben karanlıkta yürüyorum çocuklar evde oluyor..yoksa yürünmüyor.park pek rahat değildi çocuklar köpekleri peşlerine takmış dolaştırıyorlardı tehdit ettm alın götürün köpekleri yoksa 155i arıcm dye
Ne derdin kadınlara çok merak ettimmaalesef öyle umursamıyorlar çocuklarını. hele birde lokma döküyorlar demiştim ya almışlar ellerine koca kadınlar yürüyüş parkurunun orada durup lokma yiyorlarsersum ortaya doğru gelselerdi kızacaktım onlara da
tıkınıp duruyorsunuz bari kenarda tıkının derdimNe derdin kadınlara çok merak ettim
Yiyen var yiyemeyen var ama dimitıkınıp duruyorsunuz bari kenarda tıkının derdim
Netten aldim cnm 2 yildir kulla iorumEşim sürekli kararını ver sipariş verelim diyor oda benim gibi fikri yok topu hep bana atıyor
yarın hamsi festivali varmış oraya gideceğim sanırım yürüyerek giderim dönerken de yürüyerek dönerim. yani hamsi ekmek yesem de yediğimi veririm büyük ihtimal.
ayaklarım çok ağrıyor cidden fazlasıyla hamlaşmışım
Aman dikkat et..Kaşınmaya başladıysa hemen önlem al ıhlamur falan
Aynen canıım..Biliyorsun benim kızı dışarı çıkarmak ölüm..Bu sefer önceden söz almıştım mızmızlanmadan geldi kahvaltıya çok şükür
İyi doğdun tatlım..sağlıklı mutlu nice nice yıllara inşallah
Hamarat hatun maşallah..yarına ben de sarıcam..lahana da aldım..senin yaptığın gibi ben de fazla sarayım da atayım dolaba
Ahh tatlım evde olunca pek kullanılmıyor..açık hava gibisi yok..benim vardı 3 yılda 20 kere kullanmamışımdır..daha çok elbise askısı görevi gördü garibim..en sonunda sattık
Katılıyorum..
Ben karanlıkta yürüyorum çocuklar evde oluyor..yoksa yürünmüyor..aslında yakında park var ama millet düşüncesiz..yürüyüş yolunda yakantop bile oynuyorlar yazın gıcık olmuştum..Anaları da ellerine almış çekirdeği çat çat..Ayyyy ağzına burnuna dalacaktım zor tuttum
Çok şükür güvenli bir semtte oturuyorum canımAhhh hamsiye bayılırım. Afiyet olsun
Maşallah sana hem de karanlıkta.. Bizim sokakta yılanlar çıyanlar her çeşit haşerat ve hayvan mevcut. Bide üstüne uyuşturucu kullanan gençler var. Biz güneş battıktan sonra sadece restaurant veya AVM ye gidebiliriz
Rabbim hayinlere firsat vermesin,
Ulkemin butunlugunu bozmak isteyenlerin allah belasini versin..
Rabbim ocagina atesler dusen ailelere sabir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?