Bu mübarek günde ocaklara düşen ateşi Allah da onların ocağına cevirsinBu gün oruçluyum kızlar..sahura kalkmadım gece 12 gibi ekmek arası peynir zeytin yedim..Canım yumurta istemedi maalesef..bu sefer böyle olsun..Kandiliniz mübarek olsun..
Çok üzgünüz çok...Bu mübarek kandil günü ocaklara ateş düşürenlere lanet olsun..Allahım bir daha böyle bir acı göstermesin..
Bu gün oruçluyum kızlar..sahura kalkmadım gece 12 gibi ekmek arası peynir zeytin yedim..Canım yumurta istemedi maalesef..bu sefer böyle olsun..Kandiliniz mübarek olsun..
Bu mübarek günde ocaklara düşen ateşi Allah da onların ocağına cevirsin
Bende oruc tuttum bugün imsak vaktinden önce kalkıp peynir zeytin yedim iki tane mandalina yedim aksama da gozleme yapacam
Sana da hayırlı kandiller canimHayirli kandiller arkadaslar.
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallahSonunda bugün koşu bandi siparişi verdim artık ne zaman elime geçer bilmiyorum insallah bu şekilde kilo verme surecim biraz hizlanir
Aminn..Allah kabul etsinBu mübarek günde ocaklara düşen ateşi Allah da onların ocağına cevirsin
Bende oruc tuttum bugün imsak vaktinden önce kalkıp peynir zeytin yedim iki tane mandalina yedim aksama da gozleme yapacam
Amin..Hayırlı kandiller kızlar
Rabbim ölenlerin mekanını cennet eylesin ailelerine de sabır versin
Seylanin Gunlugu iptal edilmiş etkinlik cnm yerimden kalkablirsem gidip yuruyecegm
Her yanim ağrıyor kızlar ilk gün alışkın olmayınca fazla yurudum sanırım
Hayirli kandiller arkadaslar.
AminAmin canım
Allah kabul etsin canlarım...
Merhaba kızlar,kandiliniz mübarek olsun...bugün yine kötü bi güne uyandık,allah ölenlerin ailelerine sabırlar versin çok zor çok....
Yürüyüş yolu olmayınca mecbursun canım..Güle güle kullanSonunda bugün koşu bandi siparişi verdim artık ne zaman elime geçer bilmiyorum insallah bu şekilde kilo verme surecim biraz hizlanir
Afiyet olsun sizeKızımla evi sildik süpürdük..ben de bu akşam için lahana ve yaprak sarma bir de terbiyeli şehriye çorbası yaptım..Seylanin Gunlugu gibi ben de fazladan sarıp bir yemeklik dolaba koydum..
yemekler pişiyor ben de arık dinleneyim barii
kolay gelsin ve afiyet olsun canım :) yarın bizde de temizlik var ayy nefret ederim temizliktenKızımla evi sildik süpürdük..ben de bu akşam için lahana ve yaprak sarma bir de terbiyeli şehriye çorbası yaptım..Seylanin Gunlugu gibi ben de fazladan sarıp bir yemeklik dolaba koydum..
yemekler pişiyor ben de arık dinleneyim barii
Ben baya agir grip atlatiyorum arkadaslar
Bir kac gun diyete ara verecegim, cunku bogaz agrisi icin surekli pekmez iciyorum.
geçmiş olsun canımBen baya agir grip atlatiyorum arkadaslar
Bir kac gun diyete ara verecegim, cunku bogaz agrisi icin surekli pekmez iciyorum.
Canım senin kaçamakları oluyor mu hiç eğer sürekli böyle devam ediyorsan gerçekten haklilarevdekiler kızmaya başladı ekmek yemiyorsun etmiyorsun diye bende kendime tuzsuz etimek aldım ondan yiyeceğim
kaçamak yaptığım zaman yazıyorum zaten buraya canım :)Canım senin kaçamakları oluyor mu hiç eğer sürekli böyle devam ediyorsan gerçekten haklilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?