Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu gün oruçluyum kızlar..sahura kalkmadım gece 12 gibi ekmek arası peynir zeytin yedim..Canım yumurta istemedi maalesef..bu sefer böyle olsun..Kandiliniz mübarek olsun..
Bu mübarek günde ocaklara düşen ateşi Allah da onların ocağına cevirsin
Bende oruc tuttum bugün imsak vaktinden önce kalkıp peynir zeytin yedim iki tane mandalina yedim aksama da gozleme yapacam

Çok üzgünüz çok...Bu mübarek kandil günü ocaklara ateş düşürenlere lanet olsun..Allahım bir daha böyle bir acı göstermesin..

Amin canım

Bu gün oruçluyum kızlar..sahura kalkmadım gece 12 gibi ekmek arası peynir zeytin yedim..Canım yumurta istemedi maalesef..bu sefer böyle olsun..Kandiliniz mübarek olsun..

Bende oruc tuttum bugün imsak vaktinden önce kalkıp peynir zeytin yedim iki tane mandalina yedim aksama da gozleme yapacam

Allah kabul etsin canlarım...

Aminn..Allah kabul etsin
Amin..
Hayirli kandiller arkadaslar.

Amin canım

Allah kabul etsin canlarım...
Amin

Merhaba kızlar,kandiliniz mübarek olsun...bugün yine kötü bi güne uyandık,allah ölenlerin ailelerine sabırlar versin çok zor çok....

Sonunda bugün koşu bandi siparişi verdim artık ne zaman elime geçer bilmiyorum insallah bu şekilde kilo verme surecim biraz hizlanir
Yürüyüş yolu olmayınca mecbursun canım..Güle güle kullan

Kızımla evi sildik süpürdük..ben de bu akşam için lahana ve yaprak sarma bir de terbiyeli şehriye çorbası yaptım.. Seylanin Gunlugu gibi ben de fazladan sarıp bir yemeklik dolaba koydum..
yemekler pişiyor ben de arık dinleneyim barii

kolay gelsin ve afiyet olsun canım :) yarın bizde de temizlik var ayy nefret ederim temizlikten

Slm kizlar oncelikle hepimizin kandili mubarek olsun snra basimiz sagolsun dunden beri uyuyamadim uzuntuden allahm yardim et cok buyuk bir aci biz bu agustosta yasadik bu aciyi esim en yakin arkadasini kaybetti bombali saldirida benim gozlerimin onunde patladi o yuzden ates dustugu yeri yakio allah aileleee sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…