Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun size
sağol canım
kolay gelsin ve afiyet olsun canım :) yarın bizde de temizlik var ayy nefret ederim temizlikten
sağol canım..ben de hiç sevmem temizlik yapmayı ama pisliği de hiç sevmem mecburrsize de kolay gelsin
Ben baya agir grip atlatiyorum arkadaslar
Bir kac gun diyete ara verecegim, cunku bogaz agrisi icin surekli pekmez iciyorum.
geçmiş olsun
Allah bir daha göstermesin inşallah canım

Geldim kızlar hayırlı kandiller olsun inşallah. Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşallah,
Bu mübarek güne böyle acılı başlamak varmış nasipte. Başımız sağolsun, Allah şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin kalanlara sabır versin inşallah. Uzakta olduğum için memeleketimin başına gelen herşey beni çok derinden yaralıyor dünden beri ağlıyorum. Cennet memleketimin ne çok düşmanı var. Allah hepsini kahretsin yerle yeksan etsin.

Hiç iştahım yok bugün zaten uyuyamadım pazar olmasına rağmen erkenden kalktım. 1-2 dilim kek yedim çocukların karnını doyurdum yürüyüşe çıkmaya hazırlanıyorum.

Çok şükür güvenli bir semtte oturuyorum canım

Ben de güya çok güzel bir semtte yaşıyorum etrafımız milyon dolarlık evlerle dolu ama burası Amerika malum hiçbiryer tam olarak güvenli değil. Uyuşturucu ve sapıklık çok yaygın. Geç vakitte eşimle bile yürüyemeyiz öyle ıssız sokakta.

Canım ben 2 km ile başladım şimdi 9 km yürüyorum. Kendine birden çok yüklenme bence.

Ancak dayanabildim bugün butun kaslarimin ağrısından ölüyorm kas gevşetici alacgm bir tane şimdi

Eki Görüntüle 1923564

Kas gevşetici iyi fikir ama tekrarlıyorum bence 1 hafta sadece 2-3 km yürü sonra yavaş yavaş artır. Zaten hergün yürüdükçe kendiliğinden artacak km ler.

akşam yemeğim

domatesli arpa şehriye çorbası ancak içinde küçük küçük doğranmış taze acı ve tatlı biber ile rendelenmiş havuç var. birde biber domates karışık salça koydum :) 2 tane de domates rendeledim. bayağı acı olmuştu ama güzel oldu çorba

1 dilim etimek

üzerine 1 tatlı kaşığı lor sürdüm

1 lokma da ıspanaklı börek.

aminnn
Burada da durumlar çok farklı değil aslında canım her yer suriyeli kaynıyor..Ama bizim semtte polis otosu sürekli devriye geziyor sanırım bu etkili oluyor..Geçen akşam benim yürüyüşüm boyunca yürüyüş yolunun karşısında durdular.Allah korusun herkesi
Seylanin Gunlugu 2-3 gün ara vereceğim çok feci ağrıyor belim. birde ben bacağımdan 2 ay önce ameliyat oldum birden abanıp kendmi zorlamak istemiyorum
Bence sen kaşınmışsın canım..Hem ameliyatlısın hem yeni başladın ..hiç bukadar çok yürünür mü..Aman diyyim..

yarım su bardağı sütün içine 1.5 çay kaşığı karamelli sıcak çikolata koydum onu içiyorm şuan. az koyduğum için pek kalorili olmadı. sütü de şişe de iyice çalkaladım köpürsün diye :)

acaba diyorum yarın yürüyüşe giderken yanıma kitabımı da alsam mı yürürken okurum diye düşünüyorum :)) bu arada börek varmış yarın bizim evde yemeyeyi tercih edeceğim acaba diyorum yarın yürüyüşe giderken yanıma kitabımı da alsam mı yürürken okurum diye düşünüyorum :)) bu arada börek varmış yarın bizim evde yemeyeyi tercih edeceğim

Yemeği fazla kaçırdım bir de üstüne canım çay istedi yanında da 3 tane bisküvi yedim..İftar sonrası çok halsizdim ama vicdan yapınca açıldım kaldırdım totomu 5 km cepte..
Bende dün akşam biraz kaçırdım galiba bir buçuk gozleme yedim turşu ve domatesle ondan sonra da cay ictim 4 bardak başka bişey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…