canım nasılsın. hafta sonu olmamıştır inşallah kanama. iyi misinbugün hem dün çok kan kaybettim diye hemde hftada 1 serbest gün mantığı ile istediğimi yiyeceğim tabi abartmadan :) aslında amacım yürüyüş yapmaktı ama burnum halen acıyor tekrar bir kanama yaşamak istemiyorum inşallah haftaya başlarım yürüyüşe de
canım benim malesef cuma günü aburcuburun dibine vurdum. çikolata gofret bisküvi . hepsinen yedim. hafta sonu da kek yaptım. browni yaptım. milföy yaptım ve yine yedim. 57.70 yaptım zorla kendimi.@demirleke bnde kelle paca icemiorum cnm yal iz degilsin yani menune bakiorum abur cubur yeme sakin
siyah paça nedir ki canımcımSiyah paca iciyoruz bizde canim, kirmizi et var icinde. Ve cok seviyirum :)
yazın senin kilondaydım da . şimdi saldım çayıra mevlamkayıRumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 54.742
Bu hafta : 54.340
Fark: 402
Yüzde:1.007
Saat 5:07 burda çok erken sonra gelirim.
sen de gayet ve gayet iyi gidiyorsun . maşallahın varRumuz:Sabah ve Sen
Başlama tarihi: 24 ekim
Başlangıç kilom: 75.500
Geçen hafta: 69
Bu hafta : 68
Fark: -1000
Yüzde: %1265
Canim yanak etinden yapiliyirmus, bildigimiz kirmizi et gibi.siyah paça nedir ki canımcım
yazın senin kilondaydım da . şimdi saldım çayıra mevlamkayı
sen de gayet ve gayet iyi gidiyorsun . maşallahın var
hee onu yerim bak sanırım.Canim yanak etinden yapiliyirmus, bildigimiz kirmizi et gibi.
İskembe yok icinde.
çok şükür . geçmiş olsun@demirleke iyiyim şükür canım :) kanama olmadı allahtan
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine@demirleke iyiyim şükür canım :) kanama olmadı allahtan
hee onu yerim bak sanırım.
çok şükür . geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ayy hadi inşallah :)Bugün gebelik testi aldım yapacam kızlar dua edin insallah
Komsum rvde kemikli et alip haslayip onla yapiyormus, yalanci paca corbasi oluyormus. Bir gun deneyecegimhee onu yerim bak sanırım.
çok şükür . geçmiş olsun
senin menülerini ben çok seviyorum . tam benlik
hadı hayırlısı . olmadı mı daha regl. doktora git .Test yaptım çok şükür negatif çıktı
kemik suyuna çorba yapıyorum arada . ama içemiyorum. ilk kaşıkta vazgeçiyorum. çocuklar içiyor ama bizim. seviyorlarKomsum rvde kemikli et alip haslayip onla yapiyormus, yalanci paca corbasi oluyormus. Bir gun deneyecegim
Herhalde yarin giderim canım eşim çok yoğun okul kurslar falan merkezde de değiliz bakalımsenin menülerini ben çok seviyorum . tam benlik
hadı hayırlısı . olmadı mı daha regl. doktora git .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?