Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne guzel yuruyusler yapiyiraunuz arkadaslar

Ben hic cikamiyorum, kizim usur diye. Ki ciktigimda da onla cikiyorum hemen kucagima grlmek istiyir yasiyabildigim kadar yavas yuruyorum.

Eakiden evde leslie yaoardim yine baslasam cok iyi olacak

Canim cok sevndim sende benim gibi 10 gun gdiosun sanirim 10 gunde bir yani bakalim ben bu hafta kac olcam cok heycanliyim

Selam kizlar sonunda gelebildim. Sabah yine cok hasta uyandim bogazimin agrisindan yutkunamadim. burnum tikali nefes alamiyorum bas agrisi yapiyor. esim sonunda mecbur kaldi 3 gunluk 3 tane antibiyotik yazdi bana. adamin antibiyotik denince sinirleri hopluyor. hastalarina bile mecbur kalmadan vermez. gerci burdaki doktorlarin geneli boyle.
Ama dogal yollarla gecmedi ne yapayim 10 gun oldu hala hastayim.

Sabah balli cay ve yumurta ekmek yedim zorla. sonra kizlari okula biraktim oglani da dis doktoruna goturdum 1 dolgu daha yapildi. onu okula biraktiktan sonra ilacimi aldim. midem bosmus bulanti yapti. ben de earl gray cay ve 4-5 adet zeytinyagli yaprak sarmasi yedim. basim icinde agri kesici aldim biraz daha iyiyim.
oglen yine sarmalardan yerim, sonra biraz iyilesirsem spora gidicem ama yormuycam kendimi.
Aksama sacda pirasali borek yapmayi dusunuyorum. cocuklar cok seviyorlar bende 1 adet yerim ssanirim.

Masallah sana cok sevindim supersin!

Bugün yuruyus yapmadım diye evin koridorunda yürüyorum başım döndü azıcık ama olsun :))

hahaha disarda yagmur yaginca, spor salonunada gidemezsem aynini bende yapiyorum. ama insan baya kalori yakiyor kendimden biliyorum. keske evim 2 katli olsaydi o zaman merdiven inip cikardim. ama esim 2 katli evlerden nefret ediyor.

Teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun ,tam iyileşip öyle devam et yürüyüşlere canım daha kötü olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…