- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim cok sevndim sende benim gibi 10 gun gdiosun sanirim 10 gunde bir yani bakalim ben bu hafta kac olcam cok heycanliyimSlm kızlar...bugün diyetisyene gittim.23 günde 5 kilo vermişim2 kilosu yağdan gitmiş...mutluyum.10 gün sonra tekrar gidicem bakalım.
Sabah kahvaltı yapamadım,sadece salatalık ve 5 zeytin yiyebildim.
Ara da 1 elma ve 1 avuç leblebi
Öğleyin 4 kaşık pırasa yemeği ve yoğurt 1 dilim ekmek yerim.
Yürüyüşümü de yaptım 45 dk...
Maalesef öyle canım :)yazarhanim35 evet bnce de gozumuz ac canim ya gercekten
Ben de akşam bir kase nohut sulusu yedim bir dilim ekmekleBugün yuruyus yapmadım diye evin koridorunda yürüyorumbaşım döndü azıcık ama olsun :))
Kıymalı yumurta patates salatası nasıl bişey yaÖğlen 1 muz 2 mandalina
Akşam kıymalı yumurta patates salatası peynir çay
Aman dikkat yer dar olunca zor oluyorBugün yuruyus yapmadım diye evin koridorunda yürüyorumbaşım döndü azıcık ama olsun :))
Kıymalı yumurta patates salatası nasıl bişey ya
Canim cok sevndim sende benim gibi 10 gun gdiosun sanirim 10 gunde bir yani bakalim ben bu hafta kac olcam cok heycanliyim
Slm kızlar...bugün diyetisyene gittim.23 günde 5 kilo vermişim2 kilosu yağdan gitmiş...mutluyum.10 gün sonra tekrar gidicem bakalım.
Sabah kahvaltı yapamadım,sadece salatalık ve 5 zeytin yiyebildim.
Ara da 1 elma ve 1 avuç leblebi
Öğleyin 4 kaşık pırasa yemeği ve yoğurt 1 dilim ekmek yerim.
Yürüyüşümü de yaptım 45 dk...
Bugün yuruyus yapmadım diye evin koridorunda yürüyorumbaşım döndü azıcık ama olsun :))
Masallah sana cok sevindim supersin!
hahaha disarda yagmur yaginca, spor salonunada gidemezsem aynini bende yapiyorum. ama insan baya kalori yakiyor kendimden biliyorum. keske evim 2 katli olsaydi o zaman merdiven inip cikardim. ama esim 2 katli evlerden nefret ediyor.
Selam kizlar sonunda gelebildim. Sabah yine cok hasta uyandim bogazimin agrisindan yutkunamadim. burnum tikali nefes alamiyorum bas agrisi yapiyor. esim sonunda mecbur kaldi 3 gunluk 3 tane antibiyotik yazdi bana. adamin antibiyotik denince sinirleri hopluyor. hastalarina bile mecbur kalmadan vermez. gerci burdaki doktorlarin geneli boyle.
Ama dogal yollarla gecmedi ne yapayim 10 gun oldu hala hastayim.
Sabah balli cay ve yumurta ekmek yedim zorla. sonra kizlari okula biraktim oglani da dis doktoruna goturdum 1 dolgu daha yapildi. onu okula biraktiktan sonra ilacimi aldim. midem bosmus bulanti yapti. ben de earl gray cay ve 4-5 adet zeytinyagli yaprak sarmasi yedim. basim icinde agri kesici aldim biraz daha iyiyim.
oglen yine sarmalardan yerim, sonra biraz iyilesirsem spora gidicem ama yormuycam kendimi.
Aksama sacda pirasali borek yapmayi dusunuyorum. cocuklar cok seviyorlar bende 1 adet yerim ssanirim.
Aman dikkat yer dar olunca zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?