Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canım benim de ne zamandır istiyor canım ama çok seviyorum diye yapmiyorun
sağol canım..ben de sevince abarttım
Bende dün akşam biraz kaçırdım galiba bir buçuk gozleme yedim turşu ve domatesle ondan sonra da cay ictim 4 bardak başka bişey yemedim
kaçırıyoruz bazen..
Bugün gebelik testi aldım yapacam kızlar dua edin insallah
amanın...

Test yaptım çok şükür negatif çıktı
Ohh hadi geçmiş olsun canım...
süpersin leylakımmmmdevam

AminnYürümüşsün neyseki

Bugün yuruyus yapmadım diye evin koridorunda yürüyorum başım döndü azıcık ama olsun :))

Geçmiycekti başka türlü ne çektin be seyla..evde doktor var ilaç yazmıyo
Ayy ben de bayılırım praaasalı böreğe

selam canlarım...Ne çene çalmışınız kısss..Oku oku bitmedi ..az önce geldim..iş yerinde 1 km yürümüşüm ..dönüşte yanımda götürmüştüm spor ayakkabımı giydim 3 km daha yürüdüm.. 4 km cepte

sabah

yarım muz
şehriye çorbası

öğlen

tavuk sote
ıspanaklı börek

akşam

tavuk sote

açım ama yemiycem..Ayran içerim az sonra

Ben insallah regl olayım koşu bandında gelsin siz o zaman görün beni

Sütlaç yaptım akşam çok guzel oldu kızlar ama merak etmeyin istesem de çok yiyemem kasayı elime aldığım gibi benim civcivler ususuyor başına en fazla iki kaşık yiuebiliyorum

Sağol canım benim devammmm

Ben yine akşam yemeğinden sonra saçma sapan yedim ordan burdan

Aynen bende 2 katli seviyorum ve yerleride tahta seviyorum ama esim oyle bir evde buyumus bikmis herhalde hic sevmiyor. bizim evin yerleri seramik ewwww hic sevmiyorum ben. Ama yakinda kocisim mecbur sevecek cunku 1 kat cikmamiz gerekiyor evin ustune cocuklar buyudukce yerimiz daraliyor.

Seylanin Gunlugu Can'ım geçmiş olsun. Bi yerde duymuştum grip antibiyotiksiz geçmez diye.daha doğrusu senin aynısı başıma gelmişti
Yine de spora gittin ,dinlen şeker

canim aslinda geciyordu antibiyotiksiz ama bu defaki inatci cikti gecmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…