sağol canım..ben de sevince abarttımAfiyet olsun canım benim de ne zamandır istiyor canım ama çok seviyorum diye yapmiyorun
kaçırıyoruz bazen..Bende dün akşam biraz kaçırdım galiba bir buçuk gozleme yedim turşu ve domatesle ondan sonra da cay ictim 4 bardak başka bişey yemedim
amanın...Bugün gebelik testi aldım yapacam kızlar dua edin insallah
Ohh hadi geçmiş olsun canım...Test yaptım çok şükür negatif çıktı
Slm kızlar...bugün diyetisyene gittim.23 günde 5 kilo vermişim2 kilosu yağdan gitmiş...mutluyum.10 gün sonra tekrar gidicem bakalım.
Sabah kahvaltı yapamadım,sadece salatalık ve 5 zeytin yiyebildim.
Ara da 1 elma ve 1 avuç leblebi
Öğleyin 4 kaşık pırasa yemeği ve yoğurt 1 dilim ekmek yerim.
Yürüyüşümü de yaptım 45 dk...
Aminnselam kızlar
Allahım bir daha böyle acılar göstermesin inşallah ailelerine sabırlar versin
geçen hafta ve hafta sonu hiç dikkat edemedim demirleke gibi dibine vurdum herşeyin
Bugünden itibaren inşallah daha dikkatli olacağım
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım 2 yumurtadan peynirli biberli omlet acı biber yeşil çay
Bugün yuruyus yapmadım diye evin koridorunda yürüyorumbaşım döndü azıcık ama olsun :))
Geçmiycekti başka türlü ne çektin be seyla..evde doktor var ilaç yazmıyoSelam kizlar sonunda gelebildim. Sabah yine cok hasta uyandim bogazimin agrisindan yutkunamadim. burnum tikali nefes alamiyorum bas agrisi yapiyor. esim sonunda mecbur kaldi 3 gunluk 3 tane antibiyotik yazdi bana. adamin antibiyotik denince sinirleri hopluyor. hastalarina bile mecbur kalmadan vermez. gerci burdaki doktorlarin geneli boyle.
Ama dogal yollarla gecmedi ne yapayim 10 gun oldu hala hastayim.
Sabah balli cay ve yumurta ekmek yedim zorla. sonra kizlari okula biraktim oglani da dis doktoruna goturdum 1 dolgu daha yapildi. onu okula biraktiktan sonra ilacimi aldim. midem bosmus bulanti yapti. ben de earl gray cay ve 4-5 adet zeytinyagli yaprak sarmasi yedim. basim icinde agri kesici aldim biraz daha iyiyim.
oglen yine sarmalardan yerim, sonra biraz iyilesirsem spora gidicem ama yormuycam kendimi.
Aksama sacda pirasali borek yapmayi dusunuyorum. cocuklar cok seviyorlar bende 1 adet yerim ssanirim.
Ben insallah regl olayım koşu bandında gelsin siz o zaman görün benisağol canım..ben de sevince abarttım
kaçırıyoruz bazen..
amanın...
Ohh hadi geçmiş olsun canım...
süpersin leylakımmmm devam
AminnYürümüşsün neyseki
Geçmiycekti başka türlü ne çektin be seyla..evde doktor var ilaç yazmıyo
Ayy ben de bayılırım praaasalı böreğe
Yay insallah canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesinyoruldum artık 1.5 senedir her akşam iş ilanlarına bakmaktanbenim için dua edin kızlar iş bulayım
Hadi ins bul cnm is dua eduorumyoruldum artık 1.5 senedir her akşam iş ilanlarına bakmaktanbenim için dua edin kızlar iş bulayım
Yay insallah canım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Hadi ins bul cnm is dua eduorum
sağol canım..ben de sevince abarttım
kaçırıyoruz bazen..
amanın...
Ohh hadi geçmiş olsun canım...
süpersin leylakımmmm devam
AminnYürümüşsün neyseki
Geçmiycekti başka türlü ne çektin be seyla..evde doktor var ilaç yazmıyo
Ayy ben de bayılırım praaasalı böreğe
Hadi bakalımmBen insallah regl olayım koşu bandında gelsin siz o zaman görün beni
allah gönlüne göre tez zamanda versin canım..Ben de 1.5 yıl işsiz kaldım çok zor beklemekyoruldum artık 1.5 senedir her akşam iş ilanlarına bakmaktanbenim için dua edin kızlar iş bulayım
Yine de idare ederdi canım :)
Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım. Bende yurt dışındaki o iki katlı evlere bayılıyorum :) filmler de ki evler çok güzel herhalde oralarda yaşasam apartman yerine iki katlı evim olurdu :)
Seylanin Gunlugu Can'ım geçmiş olsun. Bi yerde duymuştum grip antibiyotiksiz geçmez diye.daha doğrusu senin aynısı başıma gelmişti
Yine de spora gittin ,dinlen şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?