Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba canım aramıza hoşgeldin. bende ailemle yaşıyorum mesela babam da çok iştahlıdır. haftada 3-4 gün tatlı yapsan niye yaptın demez gece 12 de 1 de kocaman ekmek sandevich yer acıktım diyip bir ara bende ona yaparken sandevich falan yiyordum ama zamanla nefsim köreldi diyete başladım başlayalı. şimdi yine yapıyorum bizimkilere kek pasta börek ama daima tadımlık yiyorum. sonuçta 1 dilim de aynı tadı veriyor 1 çatal da maksat nefsi köreltmek :)

COK HAKLISIN CANIM

Gunaydin kizlar. Bugun biraz iyiyim cok sukur. kahvaltida 1 dilim ev ekmegi ve peynir yedim cok az. hic istahim yok. oglen ise yemek getiremedim ama marketten corba ve salata almayi dusunuyorum ekmeksiz yerim. aksam icin hic fikrim yok, sizin menulerinizden ilham alir biseyler uydururum insallah.
bende kalori hesabiyla besleniyorum ve spor yapiyorum ise yariyor. neredeyse 61 kiloydum 54 e dustum cok sukur.

Canım ben ekmek firinina yolluyorum içi evde hazırlıyorum

guneydoguda ysiyorsun sanirim. oranin yemeklerine bayiliyorum orda Gaziantepte okudum ben cok severim oralari.

Dün akşam börek yediğim için pismandim ama bugün telafi ettim :KK66:)

Gece şeytan çok dürttu acikinca kalk elif borek ye yarın yarım saat fazla yurur eritirsin diye ama uymadım o şeytana :)

Eki Görüntüle 1924251

Eliiifff ismini cok seviyorum kizlarimin birine Elif ismini vermeyi cok istedim ama Elf diye alay ederler okulda korkusuyla veremedim. Turkiyede yasasam kesin en buyuk kizimin adi Elif olurdu. :KK45:

pırasanın kalorisi ne kadar da azmış :) ben öğlen 2 kaşık yedim 30 kalori almışım akşam dha fazla yerim o zaman :) salatalıktan az kalorisi var 1 kaşığın resmen :) Limonla da süper oluyor

Eki Görüntüle 1924263

Pirasa ve lahana kilo verdiren sebzeler. ben bayiliyorum ikisinede cok severim. Bol bol ye limonlu limonlu afiyet olsun.

YARIN SABAHTAN BAŞLASAM SABAHKI ÖĞÜNÜM NE OLSUN NE YEMELİYİM BENI UZUN SÜRE TOK TUTACAK KADAR

Canim sabah kahvaltiya tum bir salatalik yiyerek basla cabuk doyuruyor. ben diyete ilk basladigim ay sabahlari surekli salatalikla basladim bir internet sitesinde okumustum gercekten ise yariyor.
oglen ve aksam yemeginden once bol yesillikli salata ye sonra yemegini ye. ben sadece yag marulunu sirkeye batirip yedim ve yiyorum. ilk baslarda sevmedim ama simdi cok seviyorum. goreceksin yediklerinin miktari zamanla kuculecek.
birde evde abur cubur ve sekerli icecek bulundurmamak gerekiyor. ben hic almiyorum eve dolayisiyla agzima bile surmuyorum. sekerin yerine bal kullan sekeri hayatindan cikarmaya calis. balin kalorisi var ama seker kadar zararlidegil ve seker kadar kilo yapmiyor. bizzat tecrubemle sabittir. birde unlu mamulleri azaltirsan ve gunluk yuruyus falan yaparsan zamanla verirsin merak etme yasin cok genc. senin kilo verme sansin benim gibi 44 yasindaki birine gore cok daha yuksek. yeterki kararli ol.:KK39:

guneydoguda ysiyorsun sanirim. oranin yemeklerine bayiliyorum orda Gaziantepte okudum ben cok severim oralari.

Eliiifff ismini cok seviyorum kizlarimin birine Elif ismini vermeyi cok istedim ama Elf diye alay ederler okulda korkusuyla veremedim. Turkiyede yasasam kesin en buyuk kizimin adi Elif olurdu. :KK45:

Pirasa ve lahana kilo verdiren sebzeler. ben bayiliyorum ikisinede cok severim. Bol bol ye limonlu limonlu afiyet olsun.
Evet canım doğru tahmin ettin

Akşam yemeğim

3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı ıspanak sapı salatası
1 yk yoğurt
2.5 kasjk pırasa

Screenshot_2016-12-13-18-46-21.webp

Yuruyus yaptım bir saatten fazla ayak tırnaklarım uzundu keşmis etimi çorap kan olmuş :KK43:
benim de çok olur o ..ayyy çok acır..ben uzatmam ama ucu sivri kalıyor bazen işte o zaman deliyor resmen:KK51:
denıycem hepsını ama cok iştahlı eşim cok onun yanında dıyet yapmak cok zor :KK43:
hoşgeldin aramıza başarılar:KK36:
Sabah

Patatesli yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek

Oglen

2 dilim ekmek, peynir

Aksam
Kuru fasulye, 4 kasik pilav, ekmek yemedim.

Ara
5 gofret
5 gofret:eek:
Ya aksamlari dayanamiyorum esim yerken.

Hep o yuzden diyetim bozuluyor.

Biraz ince de kurabiye yaptim 2 tane yedim, aksam yemem insallah Eki Görüntüle 1924362
Ahh bu eşler:kızgın:
Komsum hamile, hediye yelek ordum biraz once bitirdim, begenecek misiniz bakalim :KK69:Eki Görüntüle 1924363
çok güzel olmuş canım eline sağlık:KK68:

Sabah 6 km yürüyüş yağmur altında

Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir gün kurusu kayısı

Saat 4:30 da ikinci ve son öğünüm kaşarlı domates çorbası kısır patates salatası ve kek:KK43:
ben de kısır yedim bugün..kalanı cıss benimde ama az ..sonuçta yürümüşüz:KK39:

kar1.webp kar2.webp ilk karla karışık yağmur sonrası kar altında 3.5 km yürüyüş..
yağmurluk giymediğim için ilk yağmur ıslattı kabanımı anca bu kadar yürüyebildim içime geçti ıslaklık çünkü..

arkadaşım geldi
:kk77::kk77::kk77:
1 kase kısırkısırkaratay.webp
1 sigara böreği
1 kibrit kutusu kadar gözleme(arkadaş getirmiş patlıcanlı dayanamadım:kızgın:)
turşu
:kk77::kk77::kk77:

arkadaşın getirdiği gözlemeler bitmedi bende kalanını ona verdim kocasına götürdü..dedim kalırsa yerim:duduk:

Son düzenleme:
Back
X