Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım aramıza hoşgeldin. bende ailemle yaşıyorum mesela babam da çok iştahlıdır. haftada 3-4 gün tatlı yapsan niye yaptın demez gece 12 de 1 de kocaman ekmek sandevich yer acıktım diyip bir ara bende ona yaparken sandevich falan yiyordum ama zamanla nefsim köreldi diyete başladım başlayalı. şimdi yine yapıyorum bizimkilere kek pasta börek ama daima tadımlık yiyorum. sonuçta 1 dilim de aynı tadı veriyor 1 çatal da maksat nefsi köreltmek :)
Biz buradayız daima canm birbirimizi motive ediyoruz :)COK HAKLISIN CANIM
Biz buradayız daima canm birbirimizi motive ediyoruz :)
Yumurta peynir zeytin domates kepek yada tam buğday ekmeği yada yanina alabileceğin öğün dersen iki dilim kepek ekmek arasına tost yapabilirsinYARIN SABAHTAN BAŞLASAM SABAHKI ÖĞÜNÜM NE OLSUN NE YEMELİYİM BENI UZUN SÜRE TOK TUTACAK KADAR
Canım ben ekmek firinina yolluyorum içi evde hazırlıyorum
Dün akşam börek yediğim için pismandim ama bugün telafi ettim)
Gece şeytan çok dürttu acikinca kalk elif borek ye yarın yarım saat fazla yurur eritirsin diye ama uymadım o şeytana :)
Eki Görüntüle 1924251
pırasanın kalorisi ne kadar da azmış :) ben öğlen 2 kaşık yedim 30 kalori almışım akşam dha fazla yerim o zaman :) salatalıktan az kalorisi var 1 kaşığın resmen :) Limonla da süper oluyor
Eki Görüntüle 1924263
YARIN SABAHTAN BAŞLASAM SABAHKI ÖĞÜNÜM NE OLSUN NE YEMELİYİM BENI UZUN SÜRE TOK TUTACAK KADAR
Evet canım doğru tahmin ettinguneydoguda ysiyorsun sanirim. oranin yemeklerine bayiliyorum orda Gaziantepte okudum ben cok severim oralari.
Eliiifff ismini cok seviyorum kizlarimin birine Elif ismini vermeyi cok istedim ama Elf diye alay ederler okulda korkusuyla veremedim. Turkiyede yasasam kesin en buyuk kizimin adi Elif olurdu.
Pirasa ve lahana kilo verdiren sebzeler. ben bayiliyorum ikisinede cok severim. Bol bol ye limonlu limonlu afiyet olsun.
Akşam yemeğim
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı ıspanak sapı salatası
1 yk yoğurt
2.5 kasjk pırasa
Eki Görüntüle 1924423
Teşekkürler evet kalorileri az :)Harika gorunuyor cok az kalorili hepsi afiyet olsun.
Seylanin Gunlugu bende seviyorum ismimi :) zamani geçmeyen isimlerden :))
Allah bağışlasin canım adaşımi :)Benim de kızımın adı 12 yaşında:)
Allah bağışlasin canım adaşımi :)
benim de çok olur o ..ayyy çok acır..ben uzatmam ama ucu sivri kalıyor bazen işte o zaman deliyor resmenYuruyus yaptım bir saatten fazla ayak tırnaklarım uzundu keşmis etimi çorap kan olmuş![]()
hoşgeldin aramıza başarılardenıycem hepsını ama cok iştahlı eşim cok onun yanında dıyet yapmak cok zor![]()
5 gofretSabah
Patatesli yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek
Oglen
2 dilim ekmek, peynir
Aksam
Kuru fasulye, 4 kasik pilav, ekmek yemedim.
Ara
5 gofret
Ahh bu eşlerYa aksamlari dayanamiyorum esim yerken.
Hep o yuzden diyetim bozuluyor.
Biraz ince de kurabiye yaptim 2 tane yedim, aksam yemem insallah Eki Görüntüle 1924362
çok güzel olmuş canım eline sağlıkKomsum hamile, hediye yelek ordum biraz once bitirdim, begenecek misiniz bakalimEki Görüntüle 1924363
ben de kısır yedim bugün..kalanı cıss benimde ama az ..sonuçta yürümüşüzSabah 6 km yürüyüş yağmur altında
Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir gün kurusu kayısı
Saat 4:30 da ikinci ve son öğünüm kaşarlı domates çorbası kısır patates salatası ve kek![]()