Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bilirim bu bekleyisleri kizlar bnde cok bekledim hala ayni her meslek zor ama asker polis esi olmak sanirim biraz daha zor

Sabah annemin telefonuyla uyandim, bombadan haber var mi dedi, elim ayagim bosaldi, esim goreve gittigi icin sabaha karsi, zaten kaygiyla uyumustum ona birsey oldu zannettim

Kayseride bimba patlayan mevki aileme cok yakin kardesim ve babamin ise giderlerken kullandigi mevki, cok.uzuldum.sehitlerimize. rabbim.ailelerine sabirlar versin

sağol canım hasta olmasam nerdeeeee sersumcum bu kadar veremezdim bunu değerlendirmek lazım elbise ve pantolonda kara kıldım bugün alışverişteydik aldım çok şükür pantalon 44 büyük geldi 42 de biraz sıktı çaresi yok biraz daha verirsem düyme daha rahat kapanır çok beğendim aldıkllarımı
kocişin gelmesi yaklaşmış çok sevindim nasıl karşılıcak bakalım yeni halini çok merak ediyorum kıs senden daha heyecanlıyım valla

Ayy cnm oldu o is demek sonunda masallah hizli da oldu sanki cok sevindim zaten bu hafta eridin nikah gunune kadar da azcik verdin mi tamamdir ins bu is
aynen canım vericem inşallah pantolon aldım bundan sonra biz bol şeyler almamamız lazım biraz dar alıcaz içine sığmaya çalışşıcaz

Sağol canım..yürüyemedim mi vicdan yapıyorum resmen rahatsız oluyorum
alıştın canım yürümeye maşallah ondan

Diyetisyene gittim kizlar 1.300 gitmis cok sukur haftasonu herkes yogun sanirsam
maşallah aferim kıs bizim topik coştu

allah korumuş canım
çok üüzülüyoruz elimizden bişey gelmiyo dua etmekten başka ailelerine allah sabır versin

Ben de listede olmak istiyorum artık burdayım
İlk başlangıç kilo bildirimi yapmadan listeye giremiyorsun canım mesaj yazdım sana cevap vermedin..Haftaya listeye giriyorsun normalde..
Sağol canım...Allah böyle ayrılık versin ne diyelim görev..Sağ salim gelsin de başka bir şey istemem..
Uğramam ilk günler zaten

Aynen şekerim alışınca görev gibi hissediyor insan

Maşallah sana ne iradeli hatunsun...menüler gene süper
Amin canım..Allah hepsini korusun inşallah

Bilirim bu bekleyisleri kizlar bnde cok bekledim hala ayni her meslek zor ama asker polis esi olmak sanirim biraz daha zor
Aynen canım Her mesleğin zorlukları var ama bizimkileri hep beraber yaşamak çok zor..Hem gurur verici hem zor..Allaha emanet olsunlar
Ikinci haftasonu ve yine teror sehitlere rahmet yaralilara açık sifalar versin Rabbim

Allah ailelerine sabır versin..Ve geçmiş olsun canım

Diyetisyene gittim kizlar 1.300 gitmis cok sukur haftasonu herkes yogun sanirsam

Güle güle kullan canım..çok yakışmıştır eminim...
Ben de çok heyecanlıyım sorma

Aynen canım alışınca bırakmamak lazım..

Anca gelebildim kızlar..
kahvaltım

patatesli omlet
çeyrek simit
peynir zeytin
salata çeri

öğlen

2 lahana sarması
ezogelin

Akşam(arkadaşlar ısrar etti beraber dışarıdan söyledik)

2 lahmacun
ayran

2 tane de sade maden suyu

Sabah 4 e kadar ayaktayım sonra dinlenme ve inşallah nöbet biter..

Güzel ülkem ne hallerde.. çok üzgünüm çok..Allah ailelerine sabırlar versin..Yaralılarımıza da acil şifalar inşallah
Bugün ne yedim ne ictim diye yazmak istemiyorum bir acı kapanmadan diğeri açılıyor yara gittikçe derinleşiyor acı gittikçe buyuýor bugün kendimi hicbirseye veremiyorum

Başımız sağolsun. Birliğimiz bozulsun iç savaş çıksın Suriye gibi olalım diye çok uğraşıyorlar. Allah hepsini kahretsin. Terrörizmin kökü kurusun inşallah. Allah şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin. Dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden. Rabbim memeleketimin milletimin yardımcısı olsun.
Sabah 2 dilim kaymaklı ekmek yedim sonra evi toplayıp 8 km yürüdüm. Normalde yürürken müzik dinlerim bugün hiç canım istemedi.
Sonra gelip 1 demet marul yedim.
Az önce de yarım kase şehriye çorbası yarım tabak Brüksel lahanası yedim dünden kalmıştı.
Akşama fırında sebzeli balık yapıcam yanına da salata yaparım. Kayseri ve Halep yüzünden hiç canım bişey yapmak istemiyor aslında ama evdekileri de düşünmem lazım.

Rabbim hem sizin eşinizi ailenizi hem de bütün kardeşlerimi korusun yar ve yardımcısı olsun çok üzülüyorum. İnşallah bugünler bir an önce geçip gitsin. İnşallah bütün teröristlerin kökü kurusun.

Bugün ne yedim ne ictim diye yazmak istemiyorum bir acı kapanmadan diğeri açılıyor yara gittikçe derinleşiyor acı gittikçe buyuýor bugün kendimi hicbirseye veremiyorum
Hepimiz aynı durumdayız maalesef
Aminn
Amin.

Günaydın güzeller..Tat yok tuz yok ama hayat maalesef bize devam ediyor..Allah ailelerine sabır versin,dayanma gücü versin..Allah bir daha göstermesin inşallah...
bana günaydın çünkü nöbetten çıktım duş ve direk uyku anca kalktım..Ve dün lahmacun hatta gece 12 de 2 çiğ köfte yememe rağmen ve nöbet şişliğim olmasına rağmen(nöbet çıkışı ellerim ayaklarım davul gibi oluyorum)
Bu günü gördüm yaa artık beni kimse durduramaz..Devamı gelsin ve inşallah 75 de geçilsin

sabah eve gelirken soğuktan elim direksiyona yapıştı resmen o da Şekil 2 A telefon ise -11 i gösteriyordu ..
Şimdi kahvaltı yapıcam

omlet
kızımdan kalan 2 parça kıymalı börek
peynir zeytin
çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…