- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Gelmesine ne kadar var baya sürpriz olacskVar şekerim dayanamadım söyledimne zamandır uğraşıyorum,yürüyüş yaptığımı da biliyor zaten..Ama telefondan sadece yüzümü görüyor gelince kesin sürpriz olacak çünkü 4 kilo bile çok farkettirdi..
İnşallah salı ya da çarşamba günü gelecekGelmesine ne kadar var baya sürpriz olacsk
Sağol canımsersum canm az kaldi az ins olucak bu is inanioruz sana masallh diyelim:)
Ayy kiyamam yazık kiss ne is yapıyor esin Bu kadar uzun zamandır görüşmüyor musunuzİnşallah salı ya da çarşamba günü gelecek6 Aydır görüşmüyoruz
Sağol canım
Asker canım..Ayy kiyamam yazık kiss ne is yapıyor esin Bu kadar uzun zamandır görüşmüyor musunuz
Allah kavuştursun canım kazasız belasız seni görmesinin sevinci katlanacak o zaman yada hasretime dayanayip eriyip bitmiş derAsker canım..Evet maalesef.. Çok şükür bitecek inşallah..Allah herkesi kavuştursun eşiyle babasıyla
Amin canımAllah kavuştursun canım kazasız belasız seni görmesinin sevinci katlanacak o zaman yada hasretime dayanayip eriyip bitmiş der
Afiyet olsunEki Görüntüle 1925924 Eki Görüntüle 1925925 akşam yemeğim
3 çinekop
yarım alabalık
bol salata (o gördüğünüz salatayı hemen hemen ben bitirdim cadı çok az yedi)
1 bardak acılı şalgam suyu
şimdi de sersum yürüyüşe gider..Sonra gelirim canlarım
Bendensin canımgeçen haftanın birincisi ben bu hafta kilo alanlar listesindeyim 1 haftadır ağır gribim tabi annemde bende herşey den yedirdi icirdi. Birde üstüne regl oldum şiştim off offf
Rumuz: ozlemm1990
Diyeti: karışık
Baş tarihi:14 kasım 2016
Baş kilo:84 kg
Geçen hafta:77.5
Bu hafta:78.2
Fark: + 0.7
Yüzde: % 0.903
Hedef:70
Spor: hergün yürüyüş
Hasta olunca herşey birbirine girdi yürüyüşte yapamadim
EvetttBendensin canım
sağol canım..Afiyet olsun
hastaymışsın üstüne regl normal canım düzelir merak etmegeçen haftanın birincisi ben bu hafta kilo alanlar listesindeyim 1 haftadır ağır gribim tabi annemde bende herşey den yedirdi icirdi. Birde üstüne regl oldum şiştim off offf
Rumuz: ozlemm1990
Diyeti: karışık
Baş tarihi:14 kasım 2016
Baş kilo:84 kg
Geçen hafta:77.5
Bu hafta:78.2
Fark: + 0.7
Yüzde: % 0.903
Hedef:70
Spor: hergün yürüyüş
Hasta olunca herşey birbirine girdi yürüyüşte yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?