Eline sağlık canım..Olduğu kadar olsun telefondan yapmak zor..1. mizi özellikle tebrik ediyorum..Haftaya daha da güzel kilolar veririz inşallahKızlar Kayınvalidedeyim telefondan yapıyorum eksik yoktur inşallah
1. miz filiztoprak 2400 gr
2.miz seylanıngünlüğü 363 gr
3.müz serum 300 gr
Sabit kalan sayfaları
Kilo alanlar
Ficans 1200 gr
Mesemer 1000 gr
Özlem 700 gr
Hepinizi tebrik ediyorum kilo alanlar haftaya hep beraber veririz inşallah
Bugün yürüyüş yolum Şekil 2AEki Görüntüle 1926006 Parçalı karlı buzlu idi ..Kaymamak için botlarımla yürüdüm ama ancak 3.5 km yürüyebildim belim ağrıdı..Spor ayakkabıyla yürümek ne kadar önemliymiş meğer..Ama bu havada da kesin kayardım sporlarla Buna da şükür 3.5 km cepte gelince canım zencefilli gazoz çekti tartı günü kaçamağı yarım bardak zencefilli gazoz ve 1 kk kadar elmalı tart
Sağol canım.Harikasın canım maşallah
Eline sağlık canım..Olduğu kadar olsun telefondan yapmak zor..1. mizi özellikle tebrik ediyorum..Haftaya daha da güzel kilolar veririz inşallah
Sağol canım..yürüyemedim mi vicdan yapıyorum resmen rahatsız oluyorum
Benim de en buyuk eksiğim insallah koşu bandının gelmesiyle sorun giderZor sayfa minicik kaldı eksik yoktur umarım bende filizimi ayrı tebrik ediyorum
Canım yürüyüş böyle bişey Yürümeyince rahatsız oluyorsun ben de sabah botlarla karda yürüdüm aynen senin gibi eksik oldu
Benim de en buyuk eksiğim insallah koşu bandının gelmesiyle sorun gider
Üç cocugum var canım en küçüğü 2.5 yaşında hem bu hem de yaşadığım yer dışarıda yürüyüş yapmaya elverişli bir ortam değil maalesef bende koşu bandi aldım yarin gelecek eksiği bu şekilde kapatacam ne kadar az yesem de hareket olmasa kilo gitmiyor e bende motive olamiyorumInşallah canım bebeğin mi var dışarıda yürüyemiyorsun sanırım gelince sen de başlarsınız düzenli olarak
sanırım yok canım..Zor sayfa minicik kaldı eksik yoktur umarım bende filizimi ayrı tebrik ediyorum
Canım yürüyüş böyle bişey Yürümeyince rahatsız oluyorsun ben de sabah botlarla karda yürüdüm aynen senin gibi eksik oldu
İnşallah canım gelsin artık şu bandın da başlaBenim de en buyuk eksiğim insallah koşu bandının gelmesiyle sorun gider
İnşallah vermişsindir canım merakla bekliyoruz sonucuKizlar kilo verenleri tebrik ediorum bravos veremeyenler uzulmesin bnde yarin diyetisyene gdiorum ins vermisimdir az once yuruyus yaptim 6 km cok sukur suan dinleniorum ins bndr yarin sizin gbi eksileri gormusumdur
Üç cocugum var canım en küçüğü 2.5 yaşında hem bu hem de yaşadığım yer dışarıda yürüyüş yapmaya elverişli bir ortam değil maalesef bende koşu bandi aldım yarin gelecek eksiği bu şekilde kapatacam ne kadar az yesem de hareket olmasa kilo gitmiyor e bende motive olamiyorum
Bebiş olunca mecburenBu saatte sadece ben uyanığımdır diyordum ama Özlem de uyanıkmış
Birazdan disari cikcaz esimle kar oynamaya arkadasin cocugu da cok sevio bizle oynamayi cok yorgunum ama cikicaz artik mecbur:)
günaydın bizde okullar tatil .
dün başladı. vaililik tatil demiş . okuldan da mesaj geldi
şu an çok yoğun yağış. işe geldim ama geri dönebilir miyim belli değil . ilçeye geliyorum çünkü.
filiztoprak
geçen hafta= 74.5
bu hafta= 72.1
fark=2.4
haftalık yüzde= 3.221
hedef=65
hastalığın neticesi baya düşmüşüm ama kendimi hafif hissediyordum
ficans kolay gelsin canım
İnşallah salı ya da çarşamba günü gelecek6 Aydır görüşmüyoruz
Sağol canım
Sağol canım..yürüyemedim mi vicdan yapıyorum resmen rahatsız oluyorum
Amin canım..hee kıss öyle der.. Kızım küçükken de gitmişti bi 6 ay o zaman çok zayıflamıştım.. Sensizlik bana yaramıyor desem olmaz zayıf olmak yaramaz mı insana. .şaka bir yana Allah kimseyi ayırmasın çok zorr
Bilirim bu bekleyisleri kizlar bnde cok bekledim hala ayni her meslek zor ama asker polis esi olmak sanirim biraz daha zorAllah kavustursun canim.
Benim.esim de sabah 5 te gitti goreve merkeze, 2 saatlik yol.ama aksama kadar kaygi icinde bekleyecegim yinede. Yollar karli, basbakan grliyormus, aksama kadar sokakta bekleyecekler bu sogukta
Rabbim can sahligi versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?