Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün yürüyüş yolum Şekil 2A Parçalı karlı buzlu idi ..Kaymamak için botlarımla yürüdüm ama ancak 3.5 km yürüyebildim belim ağrıdı..Spor ayakkabıyla yürümek ne kadar önemliymiş meğer..Ama bu havada da kesin kayardım sporlarla Buna da şükür 3.5 km ceptegelince canım zencefilli gazoz çekti tartı günü kaçamağı yarım bardak zencefilli gazoz ve 1 kk kadar elmalı tart

Eline sağlık canım..Olduğu kadar olsun telefondan yapmak zor..1. mizi özellikle tebrik ediyorum..Haftaya daha da güzel kilolar veririz inşallah

Harikasın canım maşallah

Eline sağlık canım..Olduğu kadar olsun telefondan yapmak zor..1. mizi özellikle tebrik ediyorum..Haftaya daha da güzel kilolar veririz inşallah

Zor sayfa minicik kaldı eksik yoktur umarım bende filizimi ayrı tebrik ediyorum

Sağol canım..yürüyemedim mi vicdan yapıyorum resmen rahatsız oluyorum

Canım yürüyüş böyle bişey Yürümeyince rahatsız oluyorsun ben de sabah botlarla karda yürüdüm aynen senin gibi eksik oldu

Inşallah canım bebeğin mi var dışarıda yürüyemiyorsun sanırım gelince sen de başlarsınız düzenli olarak
Üç cocugum var canım en küçüğü 2.5 yaşında hem bu hem de yaşadığım yer dışarıda yürüyüş yapmaya elverişli bir ortam değil maalesef bende koşu bandi aldım yarin gelecek eksiği bu şekilde kapatacam ne kadar az yesem de hareket olmasa kilo gitmiyor e bende motive olamiyorum

sanırım yok canım..
aynen botlarla zorbuna da şükür

Benim de en buyuk eksiğim insallah koşu bandının gelmesiyle sorun gider
İnşallah canım gelsin artık şu bandın da başla
Kizlar kilo verenleri tebrik ediorum bravos veremeyenler uzulmesin bnde yarin diyetisyene gdiorum ins vermisimdir az once yuruyus yaptim 6 km cok sukur suan dinleniorum ins bndr yarin sizin gbi eksileri gormusumdur
İnşallah vermişsindir canım merakla bekliyoruz sonucu

Allah bağışlasın canım , en iyisini yapmışsın Güle güle kullan, daha iyi verirsin bundan sonra

Sabah klasik kahvaltı öğlen bişey yemedim Akşam yemeğe gittik sadece et yedim ızgara değişik ş eyler denedik biberli Antep fıstıklı falan güzeldi ordan da arkadaşlara oturmaya gittik sadece çay azcık da Çiğdem çitledik az önce tartıldım 58.5 sabaha bi daha tartılcam bakalım kaç çıkacak

Birazdan disari cikcaz esimle kar oynamaya arkadasin cocugu da cok sevio bizle oynamayi cok yorgunum ama cikicaz artik mecbur:)

Ayyyyy çok özendiiim. İyi eğlenceler.

günaydın bizde okullar tatil .
dün başladı. vaililik tatil demiş . okuldan da mesaj geldi
şu an çok yoğun yağış. işe geldim ama geri dönebilir miyim belli değil . ilçeye geliyorum çünkü.

Sıcak bir ıhlamur veya çay veya salep yap pencerenin yanına otur ve kar yağışını seyret. Çok özledimmm

filiztoprak
geçen hafta= 74.5
bu hafta= 72.1
fark=2.4
haftalık yüzde= 3.221
hedef=65
hastalığın neticesi baya düşmüşüm ama kendimi hafif hissediyordum
ficans kolay gelsin canım

Maşallah sanaaaa
İnşallah salı ya da çarşamba günü gelecek6 Aydır görüşmüyoruz
Sağol canım

Oooo gözün aydın olsun canım çok zor bir durum. Sağ Salim kavuşursunuz inşallah. Bir kaç gün buralara uğramazsan anlarız yani sıkma kendini

Sağol canım..yürüyemedim mi vicdan yapıyorum resmen rahatsız oluyorum

Ayyyy bende senin gibiyim. Spor yapmadığım yada eksik yaptığım gün huzursuz oluyorum.

Burda yılbaşı partileri başladı hergün başka bir yerde parti var millet tıkınıp içiyor bende seyrediyorum. Bugün gittiğim yerde çiğ karnabahar, kereviz sapı, domates ve salatalık yedim. Elime kocaman bir bitter çikolata tutuşturdular hediye. Offff çok güzel kokuyodu. Eşim yolda yarısını yedi ben tadına bile bakmadan dolaba kaldırdım.

Sonra 1 kase çorba içtim ve 10 km yürüdüm .bugün hava çok güzeldi sonra bahçe bakımımı yaptım yarına çamaşır hariç iş bırakmadım çok şükür. Yarın dinlenme günüm inşallah.
Sonra Akşama tavuk haşladım yanına patates ve Brüksel lahanası fırınladım az bir pilav azıcık tavuk ve bol sebze yedim. Şimdi tv başında dizi seyrediyorum ve yeşil çayımı içiyorum. Herkese iyi geceler.

Allah kavustursun canim.
Benim.esim de sabah 5 te gitti goreve merkeze, 2 saatlik yol.ama aksama kadar kaygi icinde bekleyecegim yinede. Yollar karli, basbakan grliyormus, aksama kadar sokakta bekleyecekler bu sogukta

Rabbim can sahligi versin insallah.

Bilirim bu bekleyisleri kizlar bnde cok bekledim hala ayni her meslek zor ama asker polis esi olmak sanirim biraz daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…