- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
kocan kadar konuş :) komedi bir kitap :)kitap olaylarından anlamam. eğlenceli kitap vs .bilmiyorum . hiç okumadığım için yorum yapamayacağım . tavsiye alabilirim.
boşluklarımda en sevdiğim tlc kanalı ve trt belgesel kanalını izlerim . o da otur kalk şeklinde . ev kalabalık çünkü.
tamam canım sag ol . okumak istiyorum .kocan kadar konuş :) komedi bir kitap :)
sabah yarım salatalık yedim
kalan yarısını biraz önce yedim
şimdi de büyük bir kupa şekersiz çay içiyorum
bugün salatalık detoks günüm benim
tamam canım sag ol . okumak istiyorum .
hey maşallah . başlangıctan beri ne kadar vredin
tünaydın canım :) kolay gelsin sabret 2 hafta kaldıGunaydin kizlar.
Kahvaltim 2 dilim ekmek biraz kaymak 1 catallik peynir. Sabah erken istahim olmuyor zaten yiyemiyorum.
Oglene 4-5 adet zeytinyagli sarma ve yogurt getirdim.
Cocuklari okula biraktim simdi ofise geldim. Bu hafta holiday baslangici oldugu icin fazla yogun olmayiz sanirim sakin olur buaralar.
Su holiday bir bitsede bende rahat etsem. 3 cocugun ayri ayri ogretmenlerine birde arkadaslarina hediye alip paketledim. bu sabah okullarina gonderdim yoruldum artik bitsin istiyorum.
cuma günleri sizin orada iş yerleri tatil mi seyla
okul var ama değil mi.
yediğim çiğ sebzelerin tadı nasıldı. tuz ve limon ile mi s ervis ettiler . nasıldı
resim çekseydin ya . bize de atardın şekerim
seni ağzım iki karış açık hayranlıkla izliyorum. ne kadar azimlisin canım yahu. maşallah diyim. darısı başıma.
Geçmiş olsun canım.
Maşallah sana ayrıca 79 lu rakamları görmüşsün tebrikler. Aynen devam.
İyi akşamlar kızlar,bugün pek yoğundum gene.sabahtan evi sildim süpürdüm.öğleden sonra dr a gittim.önemli bişey çıkmadı belimde çok şükür.sadece fazla zorlamışım.kızım kilolu ve iri bi çocuk.onu kaldırdığımdan dolayı olmuş.bakalım krem ve ilaçlarla geçer sanıyorum..
Bu arada hastaneye giderken telefonumu düşürdüm ekranı kırıldı ona canım sıkıldı,yenisini almak gerekecek şimdi,sağlık olsun napalım
Çarçabuk geçer inşallahGunaydin kizlar.
Kahvaltim 2 dilim ekmek biraz kaymak 1 catallik peynir. Sabah erken istahim olmuyor zaten yiyemiyorum.
Oglene 4-5 adet zeytinyagli sarma ve yogurt getirdim.
Cocuklari okula biraktim simdi ofise geldim. Bu hafta holiday baslangici oldugu icin fazla yogun olmayiz sanirim sakin olur buaralar.
Su holiday bir bitsede bende rahat etsem. 3 cocugun ayri ayri ogretmenlerine birde arkadaslarina hediye alip paketledim. bu sabah okullarina gonderdim yoruldum artik bitsin istiyorum.
hem belim diyorsun temizlikten geri kalmıyorsun hatunnnİyi akşamlar kızlar,bugün pek yoğundum gene.sabahtan evi sildim süpürdüm.öğleden sonra dr a gittim.önemli bişey çıkmadı belimde çok şükür.sadece fazla zorlamışım.kızım kilolu ve iri bi çocuk.onu kaldırdığımdan dolayı olmuş.bakalım krem ve ilaçlarla geçer sanıyorum..
Bu arada hastaneye giderken telefonumu düşürdüm ekranı kırıldı ona canım sıkıldı,yenisini almak gerekecek şimdi,sağlık olsun napalım
Canim ekrani degistirmiyolar mi?
Benim cocuklar durmadan kiriyolar ekrani degistiriyoruz.
Çarçabuk geçer inşallah
hem belim diyorsun temizlikten geri kalmıyorsun hatunnnazcık dinlen güzelim ..ya daha da artarsa..aman fıtık değilmiş ya şükür..telefonuna da geçmiş olsun canım
Super cnm aferinInsan verdikçe daha bir motive oluyor. ben geçen hafta hastalık ve regl yüzünden artı yı görünce bir sarsıldım ama vazgecmedim.
ayyyyy canım allah kavuştursun kazasız belasız gelsin inşallahGünaydın güzeller...iznim başladı eşimin gelmesine 2 gün var inşallah..bugün ya da yarın evi temizlerim..Çarşamba akşam üstü gelir kısmetse tabii sevdiği yemekler ogüne yaparım patatesli kol böreği ve kadın budu köfte..
Allahım hayırlısıyla kazasız belasız gelsin de
kahvaltım
pastırmalı omlet
2 parça kıymalı börek(kızım bırakmış yarına kalmaz)
peynir zeytin
sersumcum üstüste yeme bence artan yemeği bir gün ara ver yeni biişey yap ertesi gün yersin yenii gibi ben öyle yapıyorumYarın yaparım demiştim ama dayanamadım her yer saç (kızımınkiler özellikle)kalktım evi sildim süpürdüm rahatladım..yarına da yemekleri hallederim..2 gün bana yemek var malum haşlama..Bitene kadar yerim napayım
üstüne de kahvemi yapıp dinlendim..
canım çok iyi vermişin maşallahsabah yarım salatalık yedim
kalan yarısını biraz önce yedim
şimdi de büyük bir kupa şekersiz çay içiyorum
bugün salatalık detoks günüm benim
sevindim canım önemli bişey çıkmamış ama telefonuna üzüldüm bahaneyle yenisini alırsın canım üzülmeİyi akşamlar kızlar,bugün pek yoğundum gene.sabahtan evi sildim süpürdüm.öğleden sonra dr a gittim.önemli bişey çıkmadı belimde çok şükür.sadece fazla zorlamışım.kızım kilolu ve iri bi çocuk.onu kaldırdığımdan dolayı olmuş.bakalım krem ve ilaçlarla geçer sanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?