Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kocan kadar konuş :) komedi bir kitap :)

Gunaydin kizlar.
Kahvaltim 2 dilim ekmek biraz kaymak 1 catallik peynir. Sabah erken istahim olmuyor zaten yiyemiyorum.
Oglene 4-5 adet zeytinyagli sarma ve yogurt getirdim.
Cocuklari okula biraktim simdi ofise geldim. Bu hafta holiday baslangici oldugu icin fazla yogun olmayiz sanirim sakin olur buaralar.
Su holiday bir bitsede bende rahat etsem. 3 cocugun ayri ayri ogretmenlerine birde arkadaslarina hediye alip paketledim. bu sabah okullarina gonderdim yoruldum artik bitsin istiyorum.

tünaydın canım :) kolay gelsin sabret 2 hafta kaldı

cuma günleri sizin orada iş yerleri tatil mi seyla
okul var ama değil mi.
yediğim çiğ sebzelerin tadı nasıldı. tuz ve limon ile mi s ervis ettiler . nasıldı
resim çekseydin ya . bize de atardın şekerim

Hayir baskalari icin tatil degil canim. Esim 4 gun calisiyor haftada Cuma, Cumartesi ve Pazar tatil yapiyor. Dolayisiyla ofis sadece 4 gun acik.
Burda sebze ve salataya limon sikma aliskanligi yok tuhaf soslar koyyorlar ben pek sevmiyorum oyle sade yiyorum. sebze sevdigim icin cok umursamiyorum oyle cerez yer gibi yedim tadsiz tuzsuzdu. Resim cekilecek kadar guzel bir ortam yoktu. Olsaydi cekerdim zaten cok renksiz ve SIKICI idi. bir kenarda oturup birileriyle sohbet ettik. esimin meslegi dolayisiyla insanlar hep hastaliklarindan bahsediyolar bize.

seni ağzım iki karış açık hayranlıkla izliyorum. ne kadar azimlisin canım yahu. maşallah diyim. darısı başıma.

Hayran oluncak bir durum yok aslinda. Ben cok sansliyim cunku esim surekli spor yapan ve saglikli beslenen biri. Evde abur cubur yeme aliskanligimiz yok. cok et ve yagli yiyecekler yada hazir yiyecek hic tuketmiyoruz ve ailecek spor yapiyoruz. Oyle olunca motive olmam kolay oluyor. anormal bir caba sarfetmem gerekmiyor.

İyi akşamlar kızlar,bugün pek yoğundum gene.sabahtan evi sildim süpürdüm.öğleden sonra dr a gittim.önemli bişey çıkmadı belimde çok şükür.sadece fazla zorlamışım.kızım kilolu ve iri bi çocuk.onu kaldırdığımdan dolayı olmuş.bakalım krem ve ilaçlarla geçer sanıyorum..
Bu arada hastaneye giderken telefonumu düşürdüm ekranı kırıldı ona canım sıkıldı,yenisini almak gerekecek şimdi,sağlık olsun napalım

Canim ekrani degistirmiyolar mi?
Benim cocuklar durmadan kiriyolar ekrani degistiriyoruz.

Çarçabuk geçer inşallah
hem belim diyorsun temizlikten geri kalmıyorsun hatunnnazcık dinlen güzelim ..ya daha da artarsa..aman fıtık değilmiş ya şükür..telefonuna da geçmiş olsun canım

Canim ekrani degistirmiyolar mi?
Benim cocuklar durmadan kiriyolar ekrani degistiriyoruz.

Değiştirirler canım da,yamuldu da sanki düşünce.o yüzden değiştiricem artık...

Çarçabuk geçer inşallah
hem belim diyorsun temizlikten geri kalmıyorsun hatunnnazcık dinlen güzelim ..ya daha da artarsa..aman fıtık değilmiş ya şükür..telefonuna da geçmiş olsun canım

Temizlik yapmadan duramıyorum napiim
Sağol bebişim

Son düzenleme:
ayyyyy canım allah kavuştursun kazasız belasız gelsin inşallah
güzel birde sofra hazırlarsın çiçekli mumlu işte bu

sersumcum üstüste yeme bence artan yemeği bir gün ara ver yeni biişey yap ertesi gün yersin yenii gibi ben öyle yapıyorum
temizlediğin iyi olmuş birikirdi işler

sabah yarım salatalık yedim

kalan yarısını biraz önce yedim

şimdi de büyük bir kupa şekersiz çay içiyorum

bugün salatalık detoks günüm benim
canım çok iyi vermişin maşallah kot çok yakışmış ericen kıs iyice

sevindim canım önemli bişey çıkmamış ama telefonuna üzüldüm bahaneyle yenisini alırsın canım üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…