Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol canım..evet bahaneyle yenilenecek

Buyrun benim

Kahvaltiyi cok gece birakma istersen cnm benim diyetisyen meto calissin diye erken yememe onerio gerci zaten sabah okula uyandgim icin erken yapiorum

Merhabalar kizlar
Pazar gunu gunum.vardi ne yedigimi paylasmadim, sohbet sirasinda bende ne yedim bilmiyorum.

Sabah
Patatesli omlet az peynir bir dilim ekmek yedim.

Ara
Cig findik kahve

Oglen
Kozlenmis patlican salata 2 dilim.ekmek

Aksam
Tavuklu mantar sote, 3 kasik pilav

Kizlar arkadasimin kizinda erken ergenlik basladi daha 6 yasinda. Doktorlarin yemesi yasak listesinde tavuk ve jelibon tarzi urunler var. Tavuk ozellikle organik bulup almaliymisiz ama ben yasadigim.yerde bulamadim daha. Bu yuzden birkac aydor tavuk yemiyorduk, dun aldim artik, arada yemekle birsey olmaz insallah.

ooo süpersin leylak cım. harika gidiyorsun . diyetisyene ne zaan gitçen

6 yaşında ergenlik mi. kilolu mu canım kızı. çok erken yahu.
yasak listesinde başka ne var ki.

Canım artık nelerle karşılaşıyoruz ben uzun zaman oldu eve tavuk almam tiksindim artık misafirim istegine göre almisimdir
Peki kızda ne gibi değişiklik olmuş tamamen erkekliğe mi girmiş yoksa bazı değişiklikler mi varmis

ergenlik belirtileri başlamış dedi kız için

hadi geçmiş olsun.Bitmiş gün neyseki...
Canım gece gece hayırdır
Arada olur benim canım..Şimdi de eşim gelecek diye heyecan yaptım sanırım
Abowww çok yemişin kısss
Daha yılbaşına var canım olacak bence

Kızlar biraz önce tartildimdün kaçırmaya rağmen 400 gr vermişim çok şükür 73.6
ooo süper yediklerin olmasa daha da gidecek demek
Heyecandan sanırsam canım

sersum teskkurler canim canm hadi az kaldi esinin gelmesine cok seviniorum hem kilo verdin hemde guzel yemekler temizlik bide kiyafet alsaydin kizzz almismiydin sanki ole biseyler de hatirladim
Sağol tatlım..almıştım kıss elbise ama daha tam istediğim gibi durmuyor üstümde en az 3 kilo daha giderse güzel duracak sanırım..ama yeni kot almıştım siyah kazak aldım onları giyicem artık..
Gunaydinnn aabah sabah buz pistinde dans gbi okula gelmek kahvaltim
Muz ve yogurt
Aman dikkat et canım..Buz çok tehlikeli..

en azından abur cuburu azalttın

Sağol canım..evet bahaneyle yenilenecek

Buyrun benim

Süpersin canım
Ahh yazık yaa..Çocuklarımızı korumamız lazım..ben de artık azalttım tavuğu ..Hiç almıyorum desem yalan olur ..Kızım çok seviyor özellikle..Cips tarzı şeyler de yedirmeyin canım ufaklıklara..

Selam kısslarr..7 ye doğru uyuyakalmışım 1.5 saat kitap okudum sonrasında film açtım sızmışım artık
10.30 da kalktım..Evde un kalmamış ee börek yapılacak kahvaltı öncesi alışverişe gittim...geldim kahvaltımı yaptım az sonra yemek olayına giricem..
kahvaltım

ince sokak simiti
peynir zeytin
çayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…