ayyyyy canım allah kavuştursun kazasız belasız gelsin inşallah
güzel birde sofra hazırlarsın çiçekli mumlu işte bu
sersumcum üstüste yeme bence artan yemeği bir gün ara ver yeni biişey yap ertesi gün yersin yenii gibi ben öyle yapıyorum
temizlediğin iyi olmuş birikirdi işler
canım çok iyi vermişin maşallahkot çok yakışmış ericen kıs iyice
sevindim canım önemli bişey çıkmamış ama telefonuna üzüldüm bahaneyle yenisini alırsın canım üzülme
Temizlik Delüüsüüü
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım..Patayı sadece tattığın için bravos tabi yürüyüşe de
Amin canımHazırlıyacağım inşallah canım..
Amaaann filizim sevdiğim yemek hem yemek hem çorba niyetine içerim gitsin..Ben de kalanı senin gibi yapıyorum genelde .gün aşırı yerim aslında..Tabii 4-5 günde anca bitenler de oluyor
he kıss temizledim kurtuldum..
Bugün hepimizin temizliği tutmuş desene..ben de koltuğumun üstündeki örtüyü yıkadım..Örtü kurtarıcı vallasevmem aslında ama napalım hep üstünde olunca baş edilmiyor..
ohh miss yalancı paçaya da bayılırım..afiyet olsun kuzum
Kahvaltiyi cok gece birakma istersen cnm benim diyetisyen meto calissin diye erken yememe onerio gerci zaten sabah okula uyandgim icin erken yapiorumGünaydın kızlar...bugün mutluyum,sabah ölçtüm kendimi ve 3 er cm incelmişim 3 gün öncesine görebakalım diyetisyende kaç çıkıcam...
Hala kahvaltı yapmadım canım istemedi,birazdan yaparım artık...
Aferin cnm sana yetismeme az kaldi:)57 .30 kg çıktım sabah .
ooo süpersin leylak cım. harika gidiyorsun . diyetisyene ne zaan gitçenGünaydın kızlar...bugün mutluyum,sabah ölçtüm kendimi ve 3 er cm incelmişim 3 gün öncesine görebakalım diyetisyende kaç çıkıcam...
6 yaşında ergenlik mi. kilolu mu canım kızı. çok erken yahu.Merhabalar kizlar
Pazar gunu gunum.vardi ne yedigimi paylasmadim, sohbet sirasinda bende ne yedim bilmiyorum.
Sabah
Patatesli omlet az peynir bir dilim ekmek yedim.
Ara
Cig findik kahve
Oglen
Kozlenmis patlican salata 2 dilim.ekmek
Aksam
Tavuklu mantar sote, 3 kasik pilav
Kizlar arkadasimin kizinda erken ergenlik basladi daha 6 yasinda. Doktorlarin yemesi yasak listesinde tavuk ve jelibon tarzi urunler var. Tavuk ozellikle organik bulup almaliymisiz ama ben yasadigim.yerde bulamadim daha. Bu yuzden birkac aydor tavuk yemiyorduk, dun aldim artik, arada yemekle birsey olmaz insallah.
ooo harikasın. kaç kilo olmuştun .Aferin cnm sana yetismeme az kaldi:)
Canım artık nelerle karşılaşıyoruz ben uzun zaman oldu eve tavuk almam tiksindim artık misafirim istegine göre almisimdirMerhabalar kizlar
Pazar gunu gunum.vardi ne yedigimi paylasmadim, sohbet sirasinda bende ne yedim bilmiyorum.
Sabah
Ara
Cig findik kahve
Oglen
Aksam
Kizlar arkadasimin kizinda erken ergenlik basladi daha 6 yasinda. Doktorlarin yemesi yasak listesinde tavuk ve jelibon tarzi urunler var. Tavuk ozellikle organik bulup almaliymisiz ama ben yasadigim.yerde bulamadim daha. Bu yuzden birkac aydor tavuk yemiyorduk, dun aldim artik, arada yemekle birsey olmaz insallah.
ergenlik belirtileri başlamış dedi kız içinCanım artık nelerle karşılaşıyoruz ben uzun zaman oldu eve tavuk almam tiksindim artık misafirim istegine göre almisimdir
Peki kızda ne gibi değişiklik olmuş tamamen erkekliğe mi girmiş yoksa bazı değişiklikler mi varmis
hadi geçmiş olsun.Bitmiş gün neyseki...Bugün ofis sakin olur dedim nazarım değdi. Yoğunluktan spora bile gidemedim akşam evde 1 saat bisiklet sürdüm. Sonrada 1 kase havuçlu tavuk çorbası, bol salata, yarım bardak süt ve 1 dilim ekmek yedim. Şimdide oturdum dizi seyrediyorum.
Arada olur benim canım..Şimdi de eşim gelecek diye heyecan yaptım sanırımCanım gece gece hayırdır
Abowww çok yemişin kısssDün çok yogundum hiç bakamadim kızlar yemeğe misafirim vardi aksama kadar uğraştım kahvaltıda iki dilim ekmek ve peynir yedim dört bardak cay ictim öğlen yemedim arada sadece bir portakal bir dilim haşlanmış balkabagi yedim bide yemeklerin tadina tuzuna baktım ama akşam yemeğini biraz kaçırdım bir tane biber dolması üç tane patlıcan dolması bu kaç tane sarma birkepce çorba salata yarin dilim de yaspasta yedim çok yemisim yaa
Daha yılbaşına var canım olacak benceGünaydın kızlar bugün de ayran detoksu yapacağım yarın normal yeme düzenime dönerim.
Biraz önce yarım bardaktan biraz fazla ayran içtim
Regl olacağım için kendimi çok şiş hissediyorum kg vermem de durdu kaldım 68 de oysa yılbaşına hedefim 65di
Kızlar biraz önce tartildimdün kaçırmaya rağmen 400 gr vermişim çok şükür 73.6
Heyecandan sanırsam canımoy maşallah sana. hadi devam . çok iyi gidiyorsun
sersum gece hortlamışsın.
uyku mu tutmadı arkadaşım.
ben yatağa daha başımı koymadan uyuyorum şükür .
16 aylık kızçem gece çok uyanır ve uyanık kaldığı 1-2 saat mutlaka oluyor bu ara
mız mız. sağa döner sola döner ve sızlanır. su içer yatar , vs vs .
yani geceleri az uyuyunca mı ne yattığım gibi tık gidiyorum. sabah 6.30 da kalkıyorum .
Sağol tatlım.sersum teskkurler canim canm hadi az kaldi esinin gelmesine cok seviniorum hem kilo verdin hemde guzel yemekler temizlik bide kiyafet alsaydin kizzz almismiydin sanki ole biseyler de hatirladim
Aman dikkat et canım..Buz çok tehlikeli..Gunaydinnn aabah sabah buz pistinde dans gbi okula gelmek kahvaltim
Muz ve yogurt
en azından abur cuburu azalttınabur cubur yemiyorum .
dün sadece nescayfe 3 ü bi arada içtim şekerli
bu sabah da poğaça yedim . yemesem de olurdu ama aç geldim.
abur cubur almadım.
alsam da paketin tamamını yemiyorum. evde falan bulursam 1 ısırık kadar yiyorum.
Sağol canım..evet bahaneyle yenilenecek
Buyrun benim
Günaydın kızlar...bugün mutluyum,sabah ölçtüm kendimi ve 3 er cm incelmişim 3 gün öncesine görebakalım diyetisyende kaç çıkıcam...
Ahh yazık yaa..Çocuklarımızı korumamız lazım..ben de artık azalttım tavuğu ..Hiç almıyorum desem yalan olur ..Kızım çok seviyor özellikle..Cips tarzı şeyler de yedirmeyin canım ufaklıklara..Merhabalar kizlar
Sabah
Ara
Cig findik kahve
Oglen
Aksam
spor duraklatıyor beni cnm o yüzden durdu kg vermemyazarhanim35 kiz meto durdu bigun sasrt ondan snra yine detoks yap gder yine bode spor yap yag yak kiz
geçmiş olsunHerkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf
Suan kiloma bakmio canm haftalik verdigim yaga bakio cnku ben kilo verirken kas eritmisim o yuzden yaga bakioruz 5 6 kilo gbi bisey ama yakinda vericem ins :))ooo harikasın. kaç kilo olmuştun .
Iste kirilma noktasindasindir aslinda bide spor yaomadan nasi kilo verilio kizzz yag yaksan daha cok gitmez mispor duraklatıyor beni cnm o yüzden durdu kg vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?