Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Temizlik yapmadan duramıyorum napiim
Sağol bebişim
Temizlik Delüüsüüü

7 km yurudum kizlar bugun gorumcem esimin dogum gunu diye pasta yollamis nefis gorunuodu azcik tattim biraktim o yuzden de bugun daha fazla yurudum aksam 6 kasik etli sebze yogurt ve bi dilim ekmek yemistim
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım..Patayı sadece tattığın için bravos tabi yürüyüşe de

Ben bayikirim kitap okumaya kutuphanem var evde sersumun dedigi gibi cok baska alemlere dalarim

Amin canım Hazırlıyacağım inşallah canım..
Amaaann filizim sevdiğim yemek hem yemek hem çorba niyetine içerim gitsin..Ben de kalanı senin gibi yapıyorum genelde .gün aşırı yerim aslında..Tabii 4-5 günde anca bitenler de oluyor
he kıss temizledim kurtuldum..
Bugün hepimizin temizliği tutmuş desene..ben de koltuğumun üstündeki örtüyü yıkadım..Örtü kurtarıcı valla sevmem aslında ama napalım hep üstünde olunca baş edilmiyor..

ohh miss yalancı paçaya da bayılırım..afiyet olsun kuzum

Dün çok yogundum hiç bakamadim kızlar yemeğe misafirim vardi aksama kadar uğraştım kahvaltıda iki dilim ekmek ve peynir yedim dört bardak cay ictim öğlen yemedim arada sadece bir portakal bir dilim haşlanmış balkabagi yedim bide yemeklerin tadina tuzuna baktım ama akşam yemeğini biraz kaçırdım bir tane biber dolması üç tane patlıcan dolması bu kaç tane sarma birkepce çorba salata yarin dilim de yaspasta yedim çok yemisim yaa

Günaydın kızlar bugün de ayran detoksu yapacağım yarın normal yeme düzenime dönerim.

Biraz önce yarım bardaktan biraz fazla ayran içtim

Regl olacağım için kendimi çok şiş hissediyorum kg vermem de durdu kaldım 68 de oysa yılbaşına hedefim 65di

oh vallahi . iyi fırsatın oluyor . çocuklarla maşallah deyim de nazarım değmesin.
ben de bugün olurum regl.

kahvaltım. poğaça ve atom çayı.
öğlene 2 haşlanmış yumurta
peynir zeytin simit var

Kızlar biraz önce tartildimdün kaçırmaya rağmen 400 gr vermişim çok şükür 73.6
oy maşallah sana. hadi devam . çok iyi gidiyorsun

sersum gece hortlamışsın.

uyku mu tutmadı arkadaşım.

ben yatağa daha başımı koymadan uyuyorum şükür .

16 aylık kızçem gece çok uyanır ve uyanık kaldığı 1-2 saat mutlaka oluyor bu ara
mız mız. sağa döner sola döner ve sızlanır. su içer yatar , vs vs .
yani geceleri az uyuyunca mı ne yattığım gibi tık gidiyorum. sabah 6.30 da kalkıyorum .

sersum teskkurler canim canm hadi az kaldi esinin gelmesine cok seviniorum hem kilo verdin hemde guzel yemekler temizlik bide kiyafet alsaydin kizzz almismiydin sanki ole biseyler de hatirladim

@demirleke canim sen naptin abur cubur isini bakalim konusamioruz pek
abur cubur yemiyorum .
dün sadece nescayfe 3 ü bi arada içtim şekerli

bu sabah da poğaça yedim . yemesem de olurdu ama aç geldim.

abur cubur almadım.
alsam da paketin tamamını yemiyorum. evde falan bulursam 1 ısırık kadar yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…