- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Temizlik DelüüsüüüTemizlik yapmadan duramıyorum napiim
Sağol bebişim
Eşinin doğum günü kutlu olsun canım..Patayı sadece tattığın için bravos tabi yürüyüşe de7 km yurudum kizlar bugun gorumcem esimin dogum gunu diye pasta yollamis nefis gorunuodu azcik tattim biraktim o yuzden de bugun daha fazla yurudum aksam 6 kasik etli sebze yogurt ve bi dilim ekmek yemistim
Ben bayikirim kitap okumaya kutuphanem var evde sersumun dedigi gibi cok baska alemlere dalarim
Amin canımayyyyy canım allah kavuştursun kazasız belasız gelsin inşallah
güzel birde sofra hazırlarsın çiçekli mumlu işte bu
sersumcum üstüste yeme bence artan yemeği bir gün ara ver yeni biişey yap ertesi gün yersin yenii gibi ben öyle yapıyorum
temizlediğin iyi olmuş birikirdi işler
canım çok iyi vermişin maşallahkot çok yakışmış ericen kıs iyice
sevindim canım önemli bişey çıkmamış ama telefonuna üzüldüm bahaneyle yenisini alırsın canım üzülme
Bugün hepimizin temizliği tutmuş desene..ben de koltuğumun üstündeki örtüyü yıkadım..Örtü kurtarıcı vallabende evi süpürdüm sildim koltuklarıın yüzeyinii sildim örtü serdim
yediklerime gelince
2 diilim tb.ekmeği+1 yumurta+peynir+zeytin+ 2 ceviz+çay
akşam=et haşladım yalancı paça yaptım 1 tabak yedim+turşu+limonlu turp
ara=1 elma +küçük mandalin
Canım gece gece hayırdırgece gece hortladım gene..
birazdan kitap okuyup uyuyabilmeyi umuyorum..
oh vallahi . iyi fırsatın oluyor . çocuklarla maşallah deyim de nazarım değmesin.Bugün ofis sakin olur dedim nazarım değdi. Yoğunluktan spora bile gidemedim akşam evde 1 saat bisiklet sürdüm. Sonrada 1 kase havuçlu tavuk çorbası, bol salata, yarım bardak süt ve 1 dilim ekmek yedim. Şimdide oturdum dizi seyrediyorum.
ben de bugün olurum regl.Günaydın kızlar bugün de ayran detoksu yapacağım yarın normal yeme düzenime dönerim.
Biraz önce yarım bardaktan biraz fazla ayran içtim
Regl olacağım için kendimi çok şiş hissediyorum kg vermem de durdu kaldım 68 de oysa yılbaşına hedefim 65di
oy maşallah sana. hadi devam . çok iyi gidiyorsunKızlar biraz önce tartildimdün kaçırmaya rağmen 400 gr vermişim çok şükür 73.6
Gunaydinnn aabah sabah buz pistinde dans gbi okula gelmek kahvaltim
Muz ve yogurt
abur cubur yemiyorum .@demirleke canim sen naptin abur cubur isini bakalim konusamioruz pek
Harikaaa57 .30 kg çıktım sabah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?