Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

tavuklu pırasa çorbası mı ? ilk defa duydum tarifini alabilir miyim canım ?

İlk defa duydun çünkü uydurma çorba. Ama nefis oldu
Geçen gün börek için pırasa kavurmuştum hepsini kullanamadım arttı. Bahçemden topladığım yeşil soğan, pırasa ve azıcık rendelenmiş havucu biraz salçayla zeytinyağında kavurmuştum. Sonraki gün haşladığım tavuk ve pilavdanda arttı. Bende az zeytinyağında 3-5 ince doğranmış sarımsak ve biraz salça kavurdum sonra haşladığım tavuğun suyunu ekledim. Sonra kavrulmuş pırasa karışımı tavuk parçaları ve 1 kaşıkta pilavı ekleyip pişirdim. Üzerine kırmızı pul biber ve limonla harika oldu.

30 derece mi kiskandim valla
Oglum 2 yas sendromunda ve cok hareketli havalarda soguk olunca disari cikamiyoruz sadece evde etkinlik yapmaya calisiyoruz

Bizde sıcaktan ve böcekten çıkamıyoruz
Normalin üstünde sıcak bu yıl. Önümüzdeki günlerde Biraz hava sıcaklığı düşecekmiş belki bizde bişeyler yaparız dışarda.

bende de çoktur uydurma birşeyler yapma hevesi :)) ellerine sağlık canım

Sokakta in cin top oynuyor. Sokağı böyle görüp şehir dışında yaşadığımı düşüneceksiniz ama burası şehrin içi.

Eklentiler

• IMG_0307.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 43
Evet canım cevap yazmiyim dedim umursamadim bir açtım ki beni inatçı diye elestirmisler

Ayy cnm dusunmen yeterli ben yaomayi bilmiorum ki hayatimda ilk kez diguda yedim bayildim tadina
Aslında çok kolay iki mayali hamurum arasına ic yapıp firinda pisiriyorsun görev yaptigin yerde ekmek fırını varsa mayali hamur alıp yapabilirsin

Konuyu okudum canim ama.bir fikrim trcrubem.olmadigi icin cevaplayamadim.

Bosver sen bos yorum yazanlari, faydali olanlari al gerisine aldirma

Benim.kizim da etiket takintiliydi, hatta etiketli.oyuncak bile.aldim guzzel oynuyor diye. Aimdi unuttu

Bu gece çok uzun sahura kalkıp yarın oruç tutmak istiyorum inşallah.
Sahurda çocuklarıma yaptığım yumurtalı ekmekten yapıp yemeyi planlıyorum. Yarın tok tutar.
2 yumurtayı 1 çay kaşığı karbonatlı çırpıyorum. Burda satılan sandviç ekmekleri var tatsız kek gibi. Onlardan 1 dilimi çırpılan yumurtaya alt üst ederek iyice yediriyorum sonra yağsız tavada çevirerek pişirip üzerine kaymak sürüp bal gezdiriyorum. Bizimkiler bayılıyorlar
Yanındada çay içerim.
Yarın burda kış tatili başlıyor ben de çocuklarla evde olucam. Muhtemelen geç kalkarım. O zamana kadar Allah'a emanet olun selamette olun inşallah. Floridadan sevgiler herkese.

Allah kabul etsin canım keşke bende tutsaydim diyorum şimdi kendi kendime
Bizdende buz gibi havaya rağmen kocaman sevgiler

Geceden beri resmen göz gözü görmedi çocukları okula yollamayı düşünmüyordum tatil haberi de yok şimdilik

Konuyu okudum canim ama.bir fikrim trcrubem.olmadigi icin cevaplayamadim.

Bosver sen bos yorum yazanlari, faydali olanlari al gerisine aldirma
Keşke herkes senin gibi fikrim yok deyip geçse idi ama boş boş yorumlar yapmışlar çok moralim bozuldu ne var yani öyle değilde boyyle demişim ağız alışkanlığı oglu da hep böyle kullaniyor hiç dikkat etmedim

Bizde sıcaktan ve böcekten çıkamıyoruz
Normalin üstünde sıcak bu yıl. Önümüzdeki günlerde Biraz hava sıcaklığı düşecekmiş belki bizde bişeyler yaparız dışarda.
sıcak deyince bi garip oluyorum .
buralar da aşırı soğuk. demek ki bi artış var bazı şeylerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…