- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
hoşgeldin aramızaSlmlar bayanlar
Ne zamndir takip ediyorum sizi
Bi arkadasim onermisti burayi
Beni de araniza alitmisiniz
Evliyim 2yasinda bi oglum var ev hanimiyim
Istanbulda yasiyorum
Hosbuldukkkhoşgeldin aramıza
Canım biz menü paylaşımı yapıyoruz hergün böylece bize de farklı fikirler oluyor. Güncel hayatimizdanda bahsediyoruz yani hem sohbet hem dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyoruz.Tam bana gore desenize
Bn diyetisyene karsiyim
Kisi kendi beslenme seklini olusturmali ve bi omur dikkat etmeli en azin bnm bunyem boyle
Tamam canım sağol..8-8.30 gibi gelir inşallahAynen ole canim sende dikkatli gir havaalinana masallh tabi sende araba konusunda benim gibi gozu karasin hazirliklar bitti dimi bugun aksam yemegune yetisir mi esin
aynen canım..gelsin de yorulmak neymişcanım bende bi dönem kursuna gitmiştim burda dergisinden çalışıyoduk bizde kalıp çıkarmasını öğretiyorlardı anca etek kalıbını öğrene bilmiştim çok zor geldi benimde nacizane vardır dikmişliğim en son etekle cepken dikmiştim
burda kalıplarından istediğimi dikebilirim yani ama çok eğiliyorum dikerken o yüzden üstüne düşmüyorum bu işin ama çok zevkli inanılmaz bi terapi bence dikiş dikmek
atıcam canım toparlıyayım resimleri
ah canım tatlı yorgunluklar bunlar allah kavuştursun sağlıkla yiyin inşallah
çok şükür canım sağlığına kavuştu o zaman bende tebrik ederim kuzuyu mor kuşağıa geçmiş
bende canım 1 ince dilim yedim ayıp olmasın diye
kıs alışmış bence o kalkmaya parmağında oynatıyor sıpa sizi
bu günlerde geçecek canım sağlıklı büyüsünlerde herşey mazi oluyor bak bizimkiler kazıkkadar oldu trip atıyolar
Hoşgeldin aramıza canımSlmlar bayanlar
Ne zamndir takip ediyorum sizi
Bi arkadasim onermisti burayi
Beni de araniza alitmisiniz
Evliyim 2yasinda bi oglum var ev hanimiyim
Istanbulda yasiyorum
Tamam canımcım yavaş yavaş giderim..aman canım dikkatli ol zaten heyacanlısın tedbirli git sağsalim getir kocişini
Amin canım sağolAllah kavustursun canim sag saglim
Biz de zorlama yok isteyen diyetisyenle isteyen kendi çabasıyla veriyor..ama veriyorTam bana gore desenize
Bn diyetisyene karsiyim
Kisi kendi beslenme seklini olusturmali ve bi omur dikkat etmeli en azin bnm bunyem boyle
Canım bugün eşin geliyormuş gözün aydın canım şimdiden. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Çok tatlı heyecanlı bekleyişTamam canım sağol..8-8.30 gibi gelir inşallah
aynen canım..gelsin de yorulmak neymiş
Hoşgeldin aramıza canımDiyetini seç menülerini paylaş katıl aramıza..Takıldığın yerlerde herkes yardımcı olur..başarılar
Tamam canımcım yavaş yavaş giderim..
Amin canım sağol
Biz de zorlama yok isteyen diyetisyenle isteyen kendi çabasıyla veriyor..ama veriyor
aynen canım çok sağolCanım bugün eşin geliyormuş gözün aydın canım şimdiden. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Çok tatlı heyecanlı bekleyiş
am bi diyetim yok sersum Allah ne verdiyse diyelimTamam canım sağol..8-8.30 gibi gelir inşallah
aynen canım..gelsin de yorulmak neymiş
Hoşgeldin aramıza canımDiyetini seç menülerini paylaş katıl aramıza..Takıldığın yerlerde herkes yardımcı olur..başarılar
Tamam canımcım yavaş yavaş giderim..
Amin canım sağol
Biz de zorlama yok isteyen diyetisyenle isteyen kendi çabasıyla veriyor..ama veriyor
Allah ne verdiyse de ama Allah ne verdiyse yeme yada az yeT
am bi diyetim yok sersum Allah ne verdiyse diyelim
ortaya karışık diyorsun.T
am bi diyetim yok sersum Allah ne verdiyse diyelim
Esin gelmedi mi canım seni burada göremeyiz diyordumortaya karışık diyorsun..ben de kafama bünyeme göre karışık bir diyet yapıyorum..Önemli olan kiloların gitmesi ve devamlı yapılabilir olması..
Evet muhabbetinizi cok begendimsuspushanimcim hosgeldin canm aramiza herkes yardimci olur sana m etme topigimiz cok egkenceli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?