Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tam bana gore desenize
Bn diyetisyene karsiyim
Kisi kendi beslenme seklini olusturmali ve bi omur dikkat etmeli en azin bnm bunyem boyle
Canım biz menü paylaşımı yapıyoruz hergün böylece bize de farklı fikirler oluyor. Güncel hayatimizdanda bahsediyoruz yani hem sohbet hem dengeli ve düzenli beslenmeye çalışıyoruz.

Aynen ole canim sende dikkatli gir havaalinana masallh tabi sende araba konusunda benim gibi gozu karasin hazirliklar bitti dimi bugun aksam yemegune yetisir mi esin
Tamam canım sağol..8-8.30 gibi gelir inşallah
aynen canım..gelsin de yorulmak neymiş
Slmlar bayanlar
Ne zamndir takip ediyorum sizi
Bi arkadasim onermisti burayi
Beni de araniza alitmisiniz
Evliyim 2yasinda bi oglum var ev hanimiyim
Istanbulda yasiyorum
Hoşgeldin aramıza canımDiyetini seç menülerini paylaş katıl aramıza..Takıldığın yerlerde herkes yardımcı olur..başarılar

aman canım dikkatli ol zaten heyacanlısın tedbirli git sağsalim getir kocişini
Tamam canımcım yavaş yavaş giderim..
Allah kavustursun canim sag saglim
Amin canım sağol

Tam bana gore desenize
Bn diyetisyene karsiyim
Kisi kendi beslenme seklini olusturmali ve bi omur dikkat etmeli en azin bnm bunyem boyle
Biz de zorlama yok isteyen diyetisyenle isteyen kendi çabasıyla veriyor..ama veriyor

Canım bugün eşin geliyormuş gözün aydın canım şimdiden. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Çok tatlı heyecanlı bekleyiş

Selam kızlar..eşim gecikiceğiz diyince dedim buluşacağımız yeri gidip göreyim karanlıkta bulamam belki.. iyi ki gitmişim gece bulamazmışım..dönüşte de avm ye gittim eşime pijama aldım sevinsin garibim..Zaman geçsin hem dedim..
2. öğünü dışarıda yedim
1 karışık pide
salata
ayran

şimdi de kahvemi içiyorum

Kızlar bu konuyu oyalamak istemediğim için bir derdim var başlığına bir konu açtım oğlumun çaydan merakı fırsat bulur sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

T
am bi diyetim yok sersum Allah ne verdiyse diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…