Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugun 5. Km yurudum daha cok yurucektim de isim cikti ins yarin yururum
gayet iyi yürümüşsün maşallah
Ben de spor yaomadan veremiorm cnm malesef

Ayyy tahinli deme ya nasi canim cekti biz her yaz alacatiya gderiz orda kirabiye meshur bilirsin oranin tahinli kurabiyeleri citir citir oluo tabi tahinli corege de bayiliorum ben
ben de severim tahinli kurabiye.

mısır patlağını her zaman yiyorsun. diyetisyen yazdı galiba demi leylak.

bu sabah yine kahvaltı yapmadan geldim. ama canım da çekmiyor
mide bulantım var bi kaç gündür . bugün geçer diye düşündüm ama aynı.
belki fazla kilolarım da böyle gider . iştahım gitti çok garip . yeme isteği yok.

seyla ben bunları yiyim yeminle 30 kilo olurum.
kaçamak yapmıyor musun.
metabolizmam hızlı benim. hareketli biriyim bir de. pek duramam yerimde . evde özellikle sürekli otur kalk yaparım.
çocuklara etkinlikler yaparım.
yediğim yemeği görenler senin yediklerini yeseydim 100 kilo olurdum derler .
çok az yemişsin . süt yoğurt tüketmiyor musun
meyve , elma portakal ya da sizin oralarda ne varsa

Evet leylakcim bende tam onu sorcaktm diyetisyen mi ye dedi bide senin diyet listende hep kraker misir patlagi gbi seyler var

noldu bunu kaçırdım canım ben. önemli bi şey değil inşallah

Maşallah kızıma mor kuşak oldu dün akşam. Sonra kahverengi sonrada siyah kuşak olacak inşallah.

Tebrikler canım

Evet leylakcim bende tam onu sorcaktm diyetisyen mi ye dedi bide senin diyet listende hep kraker misir patlagi gbi seyler var

evet genelde paket gıda vermez diyetisyenler . dikkatimi çekti.
Evet kızlar diyetisyen verdi.bende verdiğinde gözlerim kocaman oldu yanlış duydum sandım amaişime de gelmedi değil.aburcuru çok yiyiyordum ben.böyle hiç vazgeçmemiş gibi oldu iyi oldu yani

Ama genelde ara ogun yapilir sen bunla aksam yemegi yapiosun sanki:):)

Akşam yemeğinden sonra da ara öğünüm var canım mısır patlağını o zaman yiyiyorum meyveyle beraber
git gel bakalım canım . kaç kilo gitmiş . kaç kilo ile başladın diyetisyene. kaç kilo oldun şimdi ki. meraktayım. iyi gidiyorsun maşallah sana

Gunaydin arkadadlar
Bugun niyetliyim
Dun gece en uzun gece en kisa gunduzu yasadik bundan sonra innsallah gunduzler uzayacak bnde kisa iken oruc tutayim dedim
Bakalim onumuzdeki 4gun tutayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…