gayet iyi yürümüşsün maşallahBugun 5. Km yurudum daha cok yurucektim de isim cikti ins yarin yururum
ben de severim tahinli kurabiye.Ben de spor yaomadan veremiorm cnm malesef
Ayyy tahinli deme ya nasi canim cekti biz her yaz alacatiya gderiz orda kirabiye meshur bilirsin oranin tahinli kurabiyeleri citir citir oluo tabi tahinli corege de bayiliorum ben
yakınlarda ev falan var mı seyla
Sokakta in cin top oynuyor. Sokağı böyle görüp şehir dışında yaşadığımı düşüneceksiniz ama burası şehrin içi.
mısır patlağını her zaman yiyorsun. diyetisyen yazdı galiba demi leylak.İyi akşamlar kızlar.yediklerimi yazayım
Sabah:tam buğday unundan yapılmış 2 tane küçük krep,1 dilim lor peyniri,5 zeytin,domates,salatalık
Ara:1 portakal,1 avuç leblebi
Öğle:yemek yemeye vaktim olmadı ayaküstü 3 kayısı,yarım paket çubuk kraker yedim.
Akşam:1 kase çorba,1 dilim ekmek,salata
Ara:1 elma,2 tane light mısır patlağı
Bugün yürüyüş yok...
ayyyyyyyyyyyyyyyyakşam yemeğim ve ardından 1 tane sade soda
Aaa ole yapim o zaman snra da onu tiftiolar burda sen de ole yapio musunAslında çok kolay iki mayali hamurum arasına ic yapıp firinda pisiriyorsun görev yaptigin yerde ekmek fırını varsa mayali hamur alıp yapabilirsin
seyla ben bunları yiyim yeminle 30 kilo olurum.Bugünki menüm;
Sabah kahvaltım 5 yeşil zeytin, az tulum peyniri 2 dilim kaymaklı ekmek.
Şimdi 1 saat yürüycem.
Öğlen tavuklu pırasa çorbası.
Arada salata, Türk kahvesi.
Akşam yine aynı çorbadan içerim.
okulunuz tatil oldu mu canım .çok yağmış . neredeydin .Geceden beri resmen göz gözü görmedi çocukları okula yollamayı düşünmüyordum tatil haberi de yok şimdilik
Evet leylakcim bende tam onu sorcaktm diyetisyen mi ye dedi bide senin diyet listende hep kraker misir patlagi gbi seyler varmısır patlağını her zaman yiyorsun. diyetisyen yazdı galiba demi leylak.
bu sabah yine kahvaltı yapmadan geldim. ama canım da çekmiyor
mide bulantım var bi kaç gündür . bugün geçer diye düşündüm ama aynı.
belki fazla kilolarım da böyle gider . iştahım gitti çok garip . yeme isteği yok.
evet genelde paket gıda vermez diyetisyenler . dikkatimi çekti.Evet leylakcim bende tam onu sorcaktm diyetisyen mi ye dedi bide senin diyet listende hep kraker misir patlagi gbi seyler var
noldu bunu kaçırdım canım ben. önemli bi şey değil inşallahKeşke herkes senin gibi fikrim yok deyip geçse idi ama boş boş yorumlar yapmışlar çok moralim bozuldu ne var yani öyle değilde boyyle demişim ağız alışkanlığı oglu da hep böyle kullaniyor hiç dikkat etmedim
Maşallah kızıma mor kuşak oldu dün akşam. Sonra kahverengi sonrada siyah kuşak olacak inşallah.
mısır patlağını her zaman yiyorsun. diyetisyen yazdı galiba demi leylak.
bu sabah yine kahvaltı yapmadan geldim. ama canım da çekmiyor
mide bulantım var bi kaç gündür . bugün geçer diye düşündüm ama aynı.
belki fazla kilolarım da böyle gider . iştahım gitti çok garip . yeme isteği yok.
Evet leylakcim bende tam onu sorcaktm diyetisyen mi ye dedi bide senin diyet listende hep kraker misir patlagi gbi seyler var
evet genelde paket gıda vermez diyetisyenler . dikkatimi çekti.
Ama genelde ara ogun yapilir sen bunla aksam yemegi yapiosun sanki:):)Evet kızlar diyetisyen verdi.bende verdiğinde gözlerim kocaman oldu yanlış duydum sandım ama
Tebrikler canım
işime de gelmedi değil.aburcuru çok yiyiyordum ben.böyle hiç vazgeçmemiş gibi oldu iyi oldu yani
Ama genelde ara ogun yapilir sen bunla aksam yemegi yapiosun sanki:):)
git gel bakalım canım . kaç kilo gitmiş . kaç kilo ile başladın diyetisyene. kaç kilo oldun şimdi ki. meraktayım. iyi gidiyorsun maşallah sanaAkşam yemeğinden sonra da ara öğünüm var canım mısır patlağını o zaman yiyiyorum meyveyle beraber
afiyet olsun canım :)ayyyyyyyyyyyyyyyy
ayy ne kadar güzel mamalar .
afiyet olsun
akşam pırasa yedim . üszerine sarımsaklı yoğurt döktüm
Yaptiginiz bi diyet listesi mi var acabagünaydın kızlar
sabah 2 dilim ayva yedim ilacımı almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?