- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
kafama göre yapıyorum canım :)Yaptiginiz bi diyet listesi mi var acaba
Yoksa kafaniza gore mi
çok iyi yapmışsın. benim de borçlarım var. adet oldum sabah . adet sonrası bi düzen yapmak lazım oruç içinGunaydin arkadadlar
Bugun niyetliyim
Dun gece en uzun gece en kisa gunduzu yasadik bundan sonra innsallah gunduzler uzayacak bnde kisa iken oruc tutayim dedim
Bakalim onumuzdeki 4gun tutayim diyorum
Allah razi olsun tutabildigim kadar tutmaya calisacagim bakalimçok iyi yapmışsın. benim de borçlarım var. adet oldum sabah . adet sonrası bi düzen yapmak lazım oruç için
Allah kabul etsin senin orucunu da
Tatil olmadı kızımı yollamadim öğretmeni aradım kimse gitmemiş gelen üç beş öğrenci ile tekrar yapacakmisokulunuz tatil oldu mu canım .çok yağmış . neredeydin .
Tatil olmadı kızımı yollamadim öğretmeni aradım kimse gitmemiş gelen üç beş öğrenci ile tekrar yapacakmisokulunuz tatil oldu mu canım .çok yağmış . neredeydin .
Cok iyi vermissinizkafama göre yapıyorum canım :)
Burasida asiri soguk ya vede karanlik insanin devamli uyuyasi geliyorTatil olmadı kızımı yollamadim öğretmeni aradım kimse gitmemiş gelen üç beş öğrenci ile tekrar yapacakmis
Ben hamurumu kendim yoguruyorum 1 cm den daha ince açıyorum iki katın arasına ic hazırlıyorum kıymalı çökelek peynirli 250 derece firinda alt üst kizarana kadar pisiriyorunAaa ole yapim o zaman snra da onu tiftiolar burda sen de ole yapio musun
Saatler ileri geri dengesi yanlış oldu sabah eşime kahvaltı hazırlamaya kalkıyorum 6.30 da ezan yeni okuyorBurasida asiri soguk ya vede karanlik insanin devamli uyuyasi geliyor
Canım bu konu açtım çaydanlık yerine çaydan dedim kıyamet koptu beni cahillikle eleştiren türkçe bilmeyen inatçı m bileyim nelerle itham ettiler konu amacından çıktı yaninoldu bunu kaçırdım canım ben. önemli bi şey değil inşallah
o tür şeyleri ben kullanamamArkadaslar bisey soracam
Eliptik bisiklet kullanan var mi
Almayi dusunuyorum da
Az yer kapliyor hep ama kararsizim
sen neredeydin. bizim birda dersleri 7.30 a aldılar. ama yine de karanlık oluyor tabi.Bn bu havlari hic sevmiyorum
Sogukta cocuklar okula gitmek zorunda kaliyor
Hele burfa sabah 7de dersler basliyor gunes 8.17de doguyor cocuklarada yazik
Mısır parmağı serbestmiymis çok severim yerken çok düşünüyorum damısır patlağını her zaman yiyorsun. diyetisyen yazdı galiba demi leylak.
bu sabah yine kahvaltı yapmadan geldim. ama canım da çekmiyor
mide bulantım var bi kaç gündür . bugün geçer diye düşündüm ama aynı.
belki fazla kilolarım da böyle gider . iştahım gitti çok garip . yeme isteği yok.
sonradan baktım senin mesajlarını açıp . gördüm canım benim. sen boş ver.Canım bu konu açtım çaydanlık yerine çaydan dedim kıyamet koptu beni cahillikle eleştiren türkçe bilmeyen inatçı m bileyim nelerle itham ettiler konu amacından çıktı yani
burda saat 7.10 da okunuyor ezan. çok çok ileri gitti gibi görüyor ama saatler geri alınsaydı 6.10 da okunmuş olacaktı. aslında bu saat uygulamasını sevdim ben. sabah zor oluyor ama işten erken çıkmış gibi oluyoruz .Saatler ileri geri dengesi yanlış oldu sabah eşime kahvaltı hazırlamaya kalkıyorum 6.30 da ezan yeni okuyor
serbest miymiş . ama lihgt olan ve 1 ya da 2 tane yiycen . ben oturup 2 paketi yiyorum çünküMısır parmağı serbestmiymis çok severim yerken çok düşünüyorum da
Bende bir cay bardağı misiri patlatiyorum çocuklarla beraber yiyorumserbest miymiş . ama lihgt olan ve 1 ya da 2 tane yiycen . ben oturup 2 paketi yiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?