Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arkadaslar bisey soracam
Eliptik bisiklet kullanan var mi
Almayi dusunuyorum da
Az yer kapliyor hep ama kararsizim

Gunaydin arkadadlar
Bugun niyetliyim
Dun gece en uzun gece en kisa gunduzu yasadik bundan sonra innsallah gunduzler uzayacak bnde kisa iken oruc tutayim dedim
Bakalim onumuzdeki 4gun tutayim diyorum
çok iyi yapmışsın. benim de borçlarım var. adet oldum sabah . adet sonrası bi düzen yapmak lazım oruç için
Allah kabul etsin senin orucunu da

Arkadaslar bisey soracam
Eliptik bisiklet kullanan var mi
Almayi dusunuyorum da
Az yer kapliyor hep ama kararsizim
o tür şeyleri ben kullanamam
Bn bu havlari hic sevmiyorum
Sogukta cocuklar okula gitmek zorunda kaliyor
Hele burfa sabah 7de dersler basliyor gunes 8.17de doguyor cocuklarada yazik
sen neredeydin. bizim birda dersleri 7.30 a aldılar. ama yine de karanlık oluyor tabi.

Mısır parmağı serbestmiymis çok severim yerken çok düşünüyorum da

Canım bu konu açtım çaydanlık yerine çaydan dedim kıyamet koptu beni cahillikle eleştiren türkçe bilmeyen inatçı m bileyim nelerle itham ettiler konu amacından çıktı yani
sonradan baktım senin mesajlarını açıp . gördüm canım benim. sen boş ver.
oğluşun için ise çaydanlığı boş olduğunda yıka ver eline. bizim kız da aynı. çok seviyor . 16 aylık ama seviyor . kapağını açıp kapamayı.
sen ya ucuz bi çaydanlık alıp hep oynasın diye vereceksin ya da evdekini vereceksin ki hevesi geçsin

ben bazen bulaşık fırçası , plastik banyo süpürgesi vs alıyorum kıza. oynasın diye. oyuncak sepetimizde duruyorlar . çünkü merak var bu şeylere karşı. ucuz şeyler zaten . alıyorum ki hevesi geçsin. sonra kullanırım onu bi yerde diye

Saatler ileri geri dengesi yanlış oldu sabah eşime kahvaltı hazırlamaya kalkıyorum 6.30 da ezan yeni okuyor
burda saat 7.10 da okunuyor ezan. çok çok ileri gitti gibi görüyor ama saatler geri alınsaydı 6.10 da okunmuş olacaktı. aslında bu saat uygulamasını sevdim ben. sabah zor oluyor ama işten erken çıkmış gibi oluyoruz .
ben de 6.30 da kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…