Ben yapiorum cnm leslie de yaptm ama hizli tempoda yuruyus yapiorum kosu bandindaYarin sabahtan menu vereyim bende olur mu bugun caya arkadasim geldi ama artik daha da bisey yemem
Peki spor yapan var mi
Gecen sene leslie yapmistim cok farketmisti
geç gelecek canım daha uçak kalkmadıEsin gelmedi mi canım seni burada göremeyiz diyordum
Owww çok güsell olur oooooAkşama kömbe yapıyorum bir dilimden fazla yemem insallah
Ayy ben bayiliorum onaAkşama kömbe yapıyorum bir dilimden fazla yemem insallah
leslie de çok işe yarar ben dışarıda tempolu 4-5 km yürüyorum her gün..Yarin sabahtan menu vereyim bende olur mu bugun caya arkadasim geldi ama artik daha da bisey yemem
Peki spor yapan var mi
Bidaha demesem mi sen de yap yarin komşum olsaydın iki dilim de sana verirdim canimAyy ben bayiliorum ona
Bende okudum konunu canım sinir oldum aynen bazı mesajlara. Sen ne diyorsun millet ne diyor kapattim konuyu. Bir zaman sonra elbet duzelecektir canım. Benim oğlumunda etiket takıntısı vardı nerde olursak olalım nereye gitsek hemen tirnagiyla sökmeye çalışırdı doktora dahi götürmeyi düşündüm çok abartılı davranıyordu. 1 sene sürdü böyle sonra bir baktım yapmamaya başladı. Sonra başka takıntıları edindi. Sabır canım inşallah düzelir. 7 yaşına girdi oğlum ve 2senedir tırnak yeme huyu başladı. Ailede böyle olan yada yapan yok nasıl biraktircaz bilmiyorum 2 senedir deli olduk bizde doktor da ilaç da çare olmadiKendimi oturduğum mahalleden taşınmış gibi hissediyorum çoktandır oğlumun caydanliklarla oynama huyu var belki aklı selim yol gösteren olur diye konu açtım biri dedi çaydan değil çaydanlık biri dedi kelime kökü çaydan bu ne ya pişman oldum
Ne guzelmisBen yapiorum cnm leslie de yaptm ama hizli tempoda yuruyus yapiorum kosu bandinda
Benim de bebeğim var bırakacak kimsede olmadığı için yürüyüş bandı aldım. Yürüyüş yapmazsam asla kilo veremeyenlerdenim. En azından günde yarım saat yürüyüş yapsan o bile çok iyi gelir inan. Dışarıda yürüyüş yapmak daha zevkli.Ne guzelmis
Bnm oyle bi imkanim yok
Bakalim spora gitmek istiyorum ama yakin bi salon yok
Hava iyi olunca oglumla yapiyoruz yuruyus ama simdilerde hava soguk bnde o uyurken leslie yapacagim artikBenim de bebeğim var bırakacak kimsede olmadığı için yürüyüş bandı aldım. Yürüyüş yapmazsam asla kilo veremeyenlerdenim. En azından günde yarım saat yürüyüş yapsan o bile çok iyi gelir inan. Dışarıda yürüyüş yapmak daha zevkli.
Yok tatlım akşama kadar eşim gelmiyor..anca 5-6 gibi gelir..Ben gelmem mi hiiççç
Canım filmlerini izliyoruz..197-1989-1983 nostalji yani..Viking i biz de izliyoruz..geçen hafta yeni bölümü başladı ama ben izlemedim eşim kızdı beni bekle diyeTlc de evet..çok güzel bir kanal devamlı takip ederim..Biz bir de walking dead -sherlock holmes takip ediyoruz tabii Game of Thrones u söylememe bile gerek yok..sherlock 1 ocakta başlıyor
evet canım inşallah 6-7 gibi gelir..uçak 2 saat sürüyormuş..ben alıcam hava alanından
Burada da kar yağıyor bence yarin çoğu yer tatil olur
Game of thrones e bayikirim yeni sezonu dort gozle bekliorum
Slmlar bayanlar
Ne zamndir takip ediyorum sizi
Bi arkadasim onermisti burayi
Beni de araniza alitmisiniz
Evliyim 2yasinda bi oglum var ev hanimiyim
Istanbulda yasiyorum
Yarin sabahtan menu vereyim bende olur mu bugun caya arkadasim geldi ama artik daha da bisey yemem
Peki spor yapan var mi
Kendimi oturduğum mahalleden taşınmış gibi hissediyorum çoktandır oğlumun caydanliklarla oynama huyu var belki aklı selim yol gösteren olur diye konu açtım biri dedi çaydan değil çaydanlık biri dedi kelime kökü çaydan bu ne ya pişman oldum
30 derece mi kiskandim vallaBen bu dizilerin ülkesinde yaşıyorum daha bir bölüm bile seyretmedim :)
Yaaa ne güzel her yer bembeyazdır şimdi. Burda sıcaklık 30 derece :)
Gurbette olduğum için herhalde sadece Türk tv izliyorum ara sıra yabancı sinema o kadar.
Hoşgeldin canım burası insanı çok güzel motive ediyor.
Ben spor yapmadan kilo veremeyenlerdenim. Diyetle beraber Günde 1-2 saat spor yapıyorum. Yürüyorum, koşuyorum, bisiklet sürüyorum.
Canım çocukların dönem dönem takıntıları oluyor üzerine düşersen dahada kötüye gider ilgilenme ve zamana bırak bence. Kendisine zarar veren bir şeyle oynamadığı sürece bırak oynasın.
tavuklu pırasa çorbası mı ? ilk defa duydum tarifini alabilir miyim canım ?Bugünki menüm;
Sabah kahvaltım 5 yeşil zeytin, az tulum peyniri 2 dilim kaymaklı ekmek.
Şimdi 1 saat yürüycem.
Öğlen tavuklu pırasa çorbası.
Arada salata, Türk kahvesi.
Akşam yine aynı çorbadan içerim.
Ayy cnm dusunmen yeterli ben yaomayi bilmiorum ki hayatimda ilk kez diguda yedim bayildim tadinaBidaha demesem mi sen de yap yarin komşum olsaydın iki dilim de sana verirdim canim
Ben de spor yaomadan veremiorm cnm malesefNe guzelmis
Bnm oyle bi imkanim yok
Bakalim spora gitmek istiyorum ama yakin bi salon yok
Ayyy tahinli deme ya nasi canim cekti biz her yaz alacatiya gderiz orda kirabiye meshur bilirsin oranin tahinli kurabiyeleri citir citir oluo tabi tahinli corege de bayiliorum benAra öğün
Bir bardak sade nescafe
1 tane tahinli kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?