Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kendimi oturduğum mahalleden taşınmış gibi hissediyorum çoktandır oğlumun caydanliklarla oynama huyu var belki aklı selim yol gösteren olur diye konu açtım biri dedi çaydan değil çaydanlık biri dedi kelime kökü çaydan bu ne ya pişman oldum

İyi akşamlar kızlar.yediklerimi yazayım

Sabah:tam buğday unundan yapılmış 2 tane küçük krep,1 dilim lor peyniri,5 zeytin,domates,salatalık

Ara:1 portakal,1 avuç leblebi

Öğle:yemek yemeye vaktim olmadı ayaküstü 3 kayısı,yarım paket çubuk kraker yedim.

Akşam:1 kase çorba,1 dilim ekmek,salata

Ara:1 elma,2 tane light mısır patlağı

Bugün yürüyüş yok...

Bende okudum konunu canım sinir oldum aynen bazı mesajlara. Sen ne diyorsun millet ne diyor kapattim konuyu. Bir zaman sonra elbet duzelecektir canım. Benim oğlumunda etiket takıntısı vardı nerde olursak olalım nereye gitsek hemen tirnagiyla sökmeye çalışırdı doktora dahi götürmeyi düşündüm çok abartılı davranıyordu. 1 sene sürdü böyle sonra bir baktım yapmamaya başladı. Sonra başka takıntıları edindi. Sabır canım inşallah düzelir. 7 yaşına girdi oğlum ve 2senedir tırnak yeme huyu başladı. Ailede böyle olan yada yapan yok nasıl biraktircaz bilmiyorum 2 senedir deli olduk bizde doktor da ilaç da çare olmadi

Ne guzelmis
Bnm oyle bi imkanim yok
Bakalim spora gitmek istiyorum ama yakin bi salon yok
Benim de bebeğim var bırakacak kimsede olmadığı için yürüyüş bandı aldım. Yürüyüş yapmazsam asla kilo veremeyenlerdenim. En azından günde yarım saat yürüyüş yapsan o bile çok iyi gelir inan. Dışarıda yürüyüş yapmak daha zevkli.

Hava iyi olunca oglumla yapiyoruz yuruyus ama simdilerde hava soguk bnde o uyurken leslie yapacagim artik

Ben bu dizilerin ülkesinde yaşıyorum daha bir bölüm bile seyretmedim :)

Burada da kar yağıyor bence yarin çoğu yer tatil olur

Yaaa ne güzel her yer bembeyazdır şimdi. Burda sıcaklık 30 derece :)

Game of thrones e bayikirim yeni sezonu dort gozle bekliorum

Gurbette olduğum için herhalde sadece Türk tv izliyorum ara sıra yabancı sinema o kadar.

Slmlar bayanlar
Ne zamndir takip ediyorum sizi
Bi arkadasim onermisti burayi
Beni de araniza alitmisiniz
Evliyim 2yasinda bi oglum var ev hanimiyim
Istanbulda yasiyorum

Hoşgeldin canım burası insanı çok güzel motive ediyor.

Yarin sabahtan menu vereyim bende olur mu bugun caya arkadasim geldi ama artik daha da bisey yemem
Peki spor yapan var mi
Gecen sene leslie yapmistim cok farketmisti

Ben spor yapmadan kilo veremeyenlerdenim. Diyetle beraber Günde 1-2 saat spor yapıyorum. Yürüyorum, koşuyorum, bisiklet sürüyorum.

Canım çocukların dönem dönem takıntıları oluyor üzerine düşersen dahada kötüye gider ilgilenme ve zamana bırak bence. Kendisine zarar veren bir şeyle oynamadığı sürece bırak oynasın.

30 derece mi kiskandim valla
Oglum 2 yas sendromunda ve cok hareketli havalarda soguk olunca disari cikamiyoruz sadece evde etkinlik yapmaya calisiyoruz

tavuklu pırasa çorbası mı ? ilk defa duydum tarifini alabilir miyim canım ?

Ne guzelmis
Bnm oyle bi imkanim yok
Bakalim spora gitmek istiyorum ama yakin bi salon yok
Ben de spor yaomadan veremiorm cnm malesef
Ara öğün

Bir bardak sade nescafe
1 tane tahinli kurabiye
Ayyy tahinli deme ya nasi canim cekti biz her yaz alacatiya gderiz orda kirabiye meshur bilirsin oranin tahinli kurabiyeleri citir citir oluo tabi tahinli corege de bayiliorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…