Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

git gel bakalım canım . kaç kilo gitmiş . kaç kilo ile başladın diyetisyene. kaç kilo oldun şimdi ki. meraktayım. iyi gidiyorsun maşallah sana

800 gr vermişim 10 gün öncesine göre,detayları birazdan uzunca yazıcam canım.sizden fikir almak istiorum hem...

Mısır parmağı serbestmiymis çok severim yerken çok düşünüyorum da

Hani şu gong var ya canım mısır patlağı,onun yeşil olanından 2 tane yiyebilirsin..

Slm kızlar,diyetisyende moralim bozuldu bugün.kafam karıştı.800 gr eksik çıktım orda.fakat diyetisyen çok fazla kas kaybımın olduğunu,yürüyüş yapmadığımdan kaynaklandığını söyledi.bende aksine en az 40-45 dk haftanın 4-5 günü yürüdüğümü söyledim.bana yine yok yok yürümemişsin ondan olmuştur dediçok sinirlendim açıkcası.ben yürüyüp yürümediğimi bilmiyorum sanki.soğudum kadından resmen.eski beslenme düzenime dönsem mi diye düşünüyorum açıkcası.sizin düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar ne dersiniz?

bence biraz daha fazla yürüyebilirsin
ya da hareket yapabilirsin .
40 -45 dk az bence.
ve hızlı kilo veriyorsun . o nedenle daha fazla yapmalısın.
sinirlenme devam et . gayet güzel gidiyorsun

bence biraz daha fazla yürüyebilirsin
ya da hareket yapabilirsin .
40 -45 dk az bence.
ve hızlı kilo veriyorsun . o nedenle daha fazla yapmalısın.
sinirlenme devam et . gayet güzel gidiyorsun

Canım diyetisyenin bana önerdiği haftanın 3 günü 30 dk.benim yürüdüğümse haftanın 5 günü 45 dk...üstelik hiç yürümediğimi iddia ediyo...

Canım diyetisyenin bana önerdiği haftanın 3 günü 30 dk.benim yürüdüğümse haftanın 5 günü 45 dk...üstelik hiç yürümediğimi iddia ediyo...
önerdiği bence de azmış aslında.
ama hiç yürümedin demesi neden acaba. yani senden daha mı iyi bilecek.
daha fazla hareket yapman için seni kızdırmaya çalışıyor olmasın. ben çok pis gaza gelirim mesela bu konularda

Sanmıyorum kızdırmaya çalışsın,ama zaten zorlayamam kendimi belim yüzünden...

Sanmıyorum kızdırmaya çalışsın,ama zaten zorlayamam kendimi belim yüzünden...
benim belim batıyordu çocuklar küçükken .
bi dönem bi yerde kucağınıza almayın artık bi yaştan sonra diye okudum . ondan kaynaklı diye.
ve almadım . geçti ağrılarım.
tavsiye ederim. kızın artık kocaman olmuş . kucaklaman çok yanlış diye düşünüyorum. o büyüycek annesi inşallah . ama sen daha iyi olmalısın , kendine bakmalısın .

boynumda da düzleşme çıkmıştı. röntgene baktı ve doktor neden yere çok eğiliyorsun dedi.
boynun böyle duruyor farkında mısın dedi
1,5 yaşında oğlum var . ona sürekli eğiliyorum dedim.
eğilme ??? dedi
ve ben eğilmeden de onunla konuşmanın mümkün olduğunu gördüm. dizlerimin üzerine çöktüm çok zaman .
yüz yüze gelerek .
zaten psikologlar da bunu tavsiye ediyor .
yani biz kendimizi çok yıpratıyoruz . çocuklarımız için . sen benim kadar değilsin belki ama ben saçımı süpürge etmeyi seviyorum onlara. hala daha . bazen pil bitiyor ve yeter diyorum. ama sonra yine başa sarıyorum

Haklısın canım,bu kadar ağırlarken kucağa almamak gerek çok fazla.bende hep eğilir göz hizasında konuşurum.fakat artık kaldırmamaya çalışıyorum.gerçekten çok rahatladım,ağrılarım geçti...

Cok iyi vermissiniz
Ne kadar zamanda verdiniz
Bide bu sekilde mi besleniyorsunuz yani illa yumurta olmasi gerekmiyor degil mi gecen sene yumurtadan sogumustum artik
Cok soru sordum k bakmayin
ben arada detoks vs yapıyorum canım haftada 1 serbest günüm oluyor :) her an yumurta yemiyorum genelde kahvaltı alışkanlığım yok benim :)

Bende de var boyun duzlesmesi dr ileri derecede dedi sen kendine çok eziyet etmişsin biz kadınlar rahat durmayiz ki çocuklar hep kucagimizda kolumuzda yatiririz aman rahatlari hususları derken kendi canimizdan oluyoruz

Bende de var boyun duzlesmesi dr ileri derecede dedi sen kendine çok eziyet etmişsin biz kadınlar rahat durmayiz ki çocuklar hep kucagimizda kolumuzda yatiririz aman rahatlari hususları derken kendi canimizdan oluyoruz
öyle canım . sanki bi de çok çok kıymet bilseler .
ben de öyle işte . aman kucağımda olsun .çok yorgunsam sırtımda bile taşıdığım olmuştu oğlanı. hem de mutlu oluyor öyle taşıyınca diye taşırdım . kimseden çekinmezdim .
ver elini park , ver elini sokak, deniz , kum . tüm hayatım o idi. ilk çocuk. sonra kardeş oldu falan. daha da büyüdükçe bakıyorum da kendi hayatlarını kurma yolunda gidiyorlar . bireyler çünkü. benim bazı düşüncelerimi beğenmiyor . daha fazla ipad oynamak , bilgisayar oynamak istiyor. zararlı desem de peeehhhh yapıyor vs vs .
anlıyorum ki çok bi kendini hırpalamadan çocuk büyütecekmişsin .
ikinci çocuğumda yapmadım aynı şeyleri ama yine de aklım onlarda. yediler mi , meyve yedi mi. yeterli uyudu mu. saat hesaplarım . dakika hesaplarım bazen .
üçüncü çocukta hepten ihtisas yaptım .bıraktım. boş boş . daha rahatım tabi. rahat büyüyen çocuk her işini kendi hallediyor .
ama ilk çocukta her işini ben yapıyordum. aman ben yaparım diyerek . ne oldu . hiç.

şimdi de şeye taktım.
keçiboynuzu pekmezi aldım.
akşamları gidince bi tatlı kaşığı ve kavanoz ile peşlerinde geziyorum. yakaladığım yerde veriyorum ağzına bi kaşık.
vs vs . çok bi şey olmamak lazım .ama ben de her daim rahat olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…