- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
resim yok demi.öğlen
1tane talaş böreği
yarım bardak ayran
talaş böreğini kendim yaptım 1 yufkayı 4 e böldüm yaparken yani çeyrek yufka yemiş oldum
Evet maalesef bende kiyamazdim yatağına koymaya kucağında uyurdu kızım bende dalardim oturduğum yerde kaç defa uyudum boynum tutulurdu kalktığımda sonuç buöyle canım . sanki bi de çok çok kıymet bilseler .
ben de öyle işte . aman kucağımda olsun .çok yorgunsam sırtımda bile taşıdığım olmuştu oğlanı. hem de mutlu oluyor öyle taşıyınca diye taşırdım . kimseden çekinmezdim .
ver elini park , ver elini sokak, deniz , kum . tüm hayatım o idi. ilk çocuk. sonra kardeş oldu falan. daha da büyüdükçe bakıyorum da kendi hayatlarını kurma yolunda gidiyorlar . bireyler çünkü. benim bazı düşüncelerimi beğenmiyor . daha fazla ipad oynamak , bilgisayar oynamak istiyor. zararlı desem de peeehhhh yapıyor vs vs .
anlıyorum ki çok bi kendini hırpalamadan çocuk büyütecekmişsin .
ikinci çocuğumda yapmadım aynı şeyleri ama yine de aklım onlarda. yediler mi , meyve yedi mi. yeterli uyudu mu. saat hesaplarım . dakika hesaplarım bazen .
üçüncü çocukta hepten ihtisas yaptım .bıraktım. boş boş . daha rahatım tabi. rahat büyüyen çocuk her işini kendi hallediyor .
ama ilk çocukta her işini ben yapıyordum. aman ben yaparım diyerek . ne oldu . hiç.
şimdi de şeye taktım.
keçiboynuzu pekmezi aldım.
akşamları gidince bi tatlı kaşığı ve kavanoz ile peşlerinde geziyorum. yakaladığım yerde veriyorum ağzına bi kaşık.
vs vs . çok bi şey olmamak lazım .ama ben de her daim rahat olamıyorum.
Eklemedimresim yok demi.
Menullerini takibe aldimEklemedimyemek topigime koyacağım :)
şuan kaçsın canımMenullerini takibe aldim
Detoks derken mesela kac gun ve ne detoksu yapiyorsunuz acaba soyle nisan mayisa 68olsam bi ahhhh ahhhhhh
iyiyiz canım çok şüküriyisiniz demi . kalmadı hastalık falan .
salgın var buralarda da . çok fena . ishal . grip . karışık .
aynen alıştın kıs maşallahleslie de çok işe yarar ben dışarıda tempolu 4-5 km yürüyorum her gün..
afiyet olsun canım güzel görünüyoakşam yemeğim ve ardından 1 tane sade soda
canım başladınmı yürümeyeBenim de bebeğim var bırakacak kimsede olmadığı için yürüyüş bandı aldım. Yürüyüş yapmazsam asla kilo veremeyenlerdenim. En azından günde yarım saat yürüyüş yapsan o bile çok iyi gelir inan. Dışarıda yürüyüş yapmak daha zevkli.
bende çok severim tahinli haşhaşlı şeyleri annem burdur doğumlu onlar çok sever ondan heraldeBen de spor yaomadan veremiorm cnm malesef
Ayyy tahinli deme ya nasi canim cekti biz her yaz alacatiya gderiz orda kirabiye meshur bilirsin oranin tahinli kurabiyeleri citir citir oluo tabi tahinli corege de bayiliorum ben
Maşallah kızıma mor kuşak oldu dün akşam. Sonra kahverengi sonrada siyah kuşak olacak inşallah.
benimde var memnunum açıkcasıolur. bende mısır patlatma makinası var . hediye geldi. ve yağ koymadan patlatılıyor .
tatsız tuzsuz bi şey oluyor ama yine de pakettekinden daha sağlıklı tabi
Sokakta in cin top oynuyor. Sokağı böyle görüp şehir dışında yaşadığımı düşüneceksiniz ama burası şehrin içi.
Maşallah kızıma mor kuşak oldu dün akşam. Sonra kahverengi sonrada siyah kuşak olacak inşallah.
nerde bu yemek topigiEklemedimyemek topigime koyacağım :)
afiyet olsun.slm kızlar
antalyada kar yağdı inanamadık kepez tarafında antalyanın girişinde
sersumcum kocişinle hasret gideriyor sanırım
kahvaltım=1 yumurta+labne peynir+ zeytin 2 dilim tb. ekmeği+2 ceviz +çay
öğlen=kuru üzüm leblebi 1 tutam gibi
akşam=ıspanak yemeği +yoğurt
kk da canımnerde bu yemek topigi
Maalesef dikkat et kendine bitki çayı falan yapBelim ayrı ağrıyor kızlar karnım ayrı ayy ne zor bayan olmakher ay bu işkenceyi cekiyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?