Canm benim de ilk hafta yurumeme ragmen kas kaybim olmustu ama sebebi suydu ilk hafta kacamaklar yaotgim icin esas yemem gereken oroteinleri yememistim cnku dedim ki kendi kendime kurabiye kacamagi yaptm aksam yemim dedim bol bol da yurudum ama diyeti bozmadan yuruyus yapmak lazim sanirim bide ben dikkst ettim canm senin diyet listende hic protein yok ben 2.hafta kacamaksiz gittigimde hic kas kaybetmemistim meselaSlm kızlar,diyetisyende moralim bozuldu bugün.kafam karıştı.800 gr eksik çıktım orda.fakat diyetisyen çok fazla kas kaybımın olduğunu,yürüyüş yapmadığımdan kaynaklandığını söyledi.bende aksine en az 40-45 dk haftanın 4-5 günü yürüdüğümü söyledim.bana yine yok yok yürümemişsin ondan olmuştur dediçok sinirlendim açıkcası.ben yürüyüp yürümediğimi bilmiyorum sanki.soğudum kadından resmen.eski beslenme düzenime dönsem mi diye düşünüyorum açıkcası.sizin düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar ne dersiniz?
Yapacağım canım bir araMaalesef dikkat et kendine bitki çayı falan yap
yakınlarda ev falan var mı seyla
komşu vs . çocuklara arkadaş var mı mesela. park . ne bileyim öyle şeyler . türkiye de ki gibi
mısır patlağını her zaman yiyorsun. diyetisyen yazdı galiba demi leylak.
bu sabah yine kahvaltı yapmadan geldim. ama canım da çekmiyor
mide bulantım var bi kaç gündür . bugün geçer diye düşündüm ama aynı.
belki fazla kilolarım da böyle gider . iştahım gitti çok garip . yeme isteği yok.
seyla ben bunları yiyim yeminle 30 kilo olurum.
kaçamak yapmıyor musun.
metabolizmam hızlı benim. hareketli biriyim bir de. pek duramam yerimde . evde özellikle sürekli otur kalk yaparım.
çocuklara etkinlikler yaparım.
yediğim yemeği görenler senin yediklerini yeseydim 100 kilo olurdum derler .
çok az yemişsin . süt yoğurt tüketmiyor musun
meyve , elma portakal ya da sizin oralarda ne varsa
günaydın kızlar
sabah 2 dilim ayva yedim ilacımı almak için
Mısır parmağı serbestmiymis çok severim yerken çok düşünüyorum da
Bugün iş yerimden
aynen yaaa bende bugün oldum hasta yarın çok yoğun olur kadın olmak zorBelim ayrı ağrıyor kızlar karnım ayrı ayy ne zor bayan olmakher ay bu işkenceyi cekiyoruz resmen
ayyy çok güzel olur canım normal ceviz ezmeside var hatta burdurun bayanları evlerindede yaparlarfiliztoprak ay filizcim burdurdan gecerken tesadufen hashasli ceviz ezmesi aldim tum cesitleri meshurmis diye yok boyle bir lezzet simdi ara ara siparisliyorum ordan harika bi tadi var
bayıldım tek kelime ileKomşularım
Kalelerinde dışarıya tamamen kapalı hayatlar yaşıyorlar. Hiçbirini tanımıyorum.
Gecmis olsunaynen yaaa bende bugün oldum hasta yarın çok yoğun olur kadın olmak zor
ayyy çok güzel olur canım normal ceviz ezmeside var hatta burdurun bayanları evlerindede yaparlar
çok severler tahinli katmer,nokul bunları meşurdur
Çok güzelmiş evinizKomşularım
Kalelerinde dışarıya tamamen kapalı hayatlar yaşıyorlar. Hiçbirini tanımıyorum.
Saklambaç oynuyoruzArkdaslar 2 2.5 yaslarinda kuzucugu olanlar var mi
Evde ne tur oyunlar etkinlikler yapiyorsunuz
Kis zamani cikamiyoruzda biseyler yapiyoruz ama tabi gun boyu yetmiyor
Canm benim de ilk hafta yurumeme ragmen kas kaybim olmustu ama sebebi suydu ilk hafta kacamaklar yaotgim icin esas yemem gereken oroteinleri yememistim cnku dedim ki kendi kendime kurabiye kacamagi yaptm aksam yemim dedim bol bol da yurudum ama diyeti bozmadan yuruyus yapmak lazim sanirim bide ben dikkst ettim canm senin diyet listende hic protein yok ben 2.hafta kacamaksiz gittigimde hic kas kaybetmemistim mesela
Arkdaslar 2 2.5 yaslarinda kuzucugu olanlar var mi
Evde ne tur oyunlar etkinlikler yapiyorsunuz
Kis zamani cikamiyoruzda biseyler yapiyoruz ama tabi gun boyu yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?