Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çocuklar evde diye hep onlarla uğraştım damla çikolatalı kek yaptım kavuklu badem ve antepfıstığı vardı onları kırıp fırına verdim kavrulsunlar diye
Akşam yemegi de yeşil fasulye vardı difrizde onu p isirdim bulgur pilavı artık bir iki kaşık yerim insallah

Canm benim de ilk hafta yurumeme ragmen kas kaybim olmustu ama sebebi suydu ilk hafta kacamaklar yaotgim icin esas yemem gereken oroteinleri yememistim cnku dedim ki kendi kendime kurabiye kacamagi yaptm aksam yemim dedim bol bol da yurudum ama diyeti bozmadan yuruyus yapmak lazim sanirim bide ben dikkst ettim canm senin diyet listende hic protein yok ben 2.hafta kacamaksiz gittigimde hic kas kaybetmemistim mesela

filiztoprak ay filizcim burdurdan gecerken tesadufen hashasli ceviz ezmesi aldim tum cesitleri meshurmis diye yok boyle bir lezzet simdi ara ara siparisliyorum ordan harika bi tadi var

yakınlarda ev falan var mı seyla
komşu vs . çocuklara arkadaş var mı mesela. park . ne bileyim öyle şeyler . türkiye de ki gibi

Evler var hatta birkaç resim koyarım. Arazilerimiz biraz büyük ama yinede komşularımız yakın. Yinede Hiç birini tanımıyorum, yürürken falan köpek gezdirenlere rastlıyorum başlarıyla hafif bir selam veriyorlar o kadar.

Diyete başladıktan sonra benimde iştahım kesildi. Yemek yerken de çabuk doyuyorum artık.

Kaçamak yapmıyorum. Zaten abur cubur yeme alışkanlığım yoktu öncedende. Ara öğün olarak Çiğ sebze ve yeşillik yemeyi seviyorum. Meyveye gelince çok seviyorum ama burda Türkiyedeki gibi meyve bolluğu yok. Bulursam yerim. Süt çok nadir yerim ama yoğurdu çok seviyorum.
Ben normalde çok kilolu değildim. Geçen yaz Türkiye'de çok uzun kaldım (2 ay) ve anormal yedim ondan kilo aldım. İnsan gurbette olunca memleket yemeklerini çok özlüyor. Buluncada abarttım tabii. Hergün neredeyse her öğün dışarda yedim. Gece yarıları kokoreç yedim. Gittiğim evlerde hamur işi falan ne bulduysam ne ikram edildiyse yedim. Bide vişneli cheesecake diye birşey var Özellikle Denizli'de bir pastane yapıyor. Normalde cheesecake hiç sevmem ama buna aşık oldum resmen tonla yedim. Napiim çok özlemiştim. Hiç pişman değilim.

günaydın kızlar

sabah 2 dilim ayva yedim ilacımı almak için

Ayva yok artık burda bitti satılmıyor

Mısır parmağı serbestmiymis çok severim yerken çok düşünüyorum da

Yağsız patlamış mısır diyet için birebirdir. Hem tokluk hissi verir hemde hiç kilo aldırmaz.

Bugün iş yerimden

Floridada hiç dağ yok dümdüz ve geneli bataklık. Dağları özlüyorum. Helede karlı dağları...

İftara zeytinyağlı yaprak sarma ve işkembe çorbası yapmak istiyorum. Evdekiler makarna yerler.
Birde sütlaç yapmak istiyorum ama daha önce denediğim hiç bir tarifi sevmedim. Yeni bir tarif bulmam lazım.

Komşularım
Kalelerinde dışarıya tamamen kapalı hayatlar yaşıyorlar. Hiçbirini tanımıyorum.

Eklentiler

• IMG_8015.webp
    47 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8009.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8012.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 43
Belim ayrı ağrıyor kızlar karnım ayrı ayy ne zor bayan olmak her ay bu işkenceyi cekiyoruz resmen
aynen yaaa bende bugün oldum hasta yarın çok yoğun olur kadın olmak zor

filiztoprak ay filizcim burdurdan gecerken tesadufen hashasli ceviz ezmesi aldim tum cesitleri meshurmis diye yok boyle bir lezzet simdi ara ara siparisliyorum ordan harika bi tadi var
ayyy çok güzel olur canım normal ceviz ezmeside var hatta burdurun bayanları evlerindede yaparlar
çok severler tahinli katmer,nokul bunları meşurdur

Slmlar guya bugun oructum ama sabah bulanti usume halsizlik ogleye kadar gecmedi esimde orucumu bozdurdu
Oglen kiymali menemen yedim esim hazirladi
Ikindi meyve yedim bolbol
Simdide yarim pogaca yedim komsu getirdi sicak sicak
Daha da insallah bisey yemem
Yagsiz misir i sevdim ben artij sık sık yaparim oglumla kendime

Arkdaslar 2 2.5 yaslarinda kuzucugu olanlar var mi
Evde ne tur oyunlar etkinlikler yapiyorsunuz
Kis zamani cikamiyoruzda biseyler yapiyoruz ama tabi gun boyu yetmiyor

Gecmis olsun
Isi bantlari varmis iyi geliyormus ama bn kullanmadim

Ben diyetisyene gittiğimden beri aynı şeyi duyuyorum,proteini yesem de yemesem de.kas kaybı olmuş yürümemişsin belli diye...bi süre kendi beslenme şeklimi oluşturucam bakalım...

Arkdaslar 2 2.5 yaslarinda kuzucugu olanlar var mi
Evde ne tur oyunlar etkinlikler yapiyorsunuz
Kis zamani cikamiyoruzda biseyler yapiyoruz ama tabi gun boyu yetmiyor

27 aylık kızımla bol bol kitap okuyoruz,bazen ben soruyorum o cevaplıyo..tabak kaşık veriyorum Çok sever onlarla oynamayı.basket oynarız,he bir de kalem aldık bizim gözetimimizde karalama yapıyo.aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…