sağol canım...Uğramıştım azcık ..canım yeni topiğine baktım azcık takma o gıcıkları sen saçmalamışlar resmen..sersum hoşgeldin arkadaşım
he kıss alıştımiyiyiz canım çok şükür
aynen alıştın kıs maşallah
afiyet olsun canım güzel görünüyo
canım başladınmı yürümeye
bende çok severim tahinli haşhaşlı şeyleri annem burdur doğumlu onlar çok sever ondan heralde
benimde var memnunum açıkcası
hee bebeeemm gideriyos çok şükür...slm kızlar
antalyada kar yağdı inanamadık kepez tarafında antalyanın girişinde
sersumcum kocişinle hasret gideriyor sanırım
kahvaltım=1 yumurta+labne peynir+ zeytin 2 dilim tb. ekmeği+2 ceviz +çay
öğlen=kuru üzüm leblebi 1 tutam gibi
akşam=ıspanak yemeği +yoğurt
afiyet olsun.
sersum yok bugün kaçak
Ben de frambuazlı cheesecake e bayılırım...Evler var hatta birkaç resim koyarım. Arazilerimiz biraz büyük ama yinede komşularımız yakın. Yinede Hiç birini tanımıyorum, yürürken falan köpek gezdirenlere rastlıyorum başlarıyla hafif bir selam veriyorlar o kadar.
Diyete başladıktan sonra benimde iştahım kesildi. Yemek yerken de çabuk doyuyorum artık.
Kaçamak yapmıyorum. Zaten abur cubur yeme alışkanlığım yoktu öncedende. Ara öğün olarak Çiğ sebze ve yeşillik yemeyi seviyorum. Meyveye gelince çok seviyorum ama burda Türkiyedeki gibi meyve bolluğu yok. Bulursam yerim. Süt çok nadir yerim ama yoğurdu çok seviyorum.
Ben normalde çok kilolu değildim. Geçen yaz Türkiye'de çok uzun kaldım (2 ay) ve anormal yedim ondan kilo aldım. İnsan gurbette olunca memleket yemeklerini çok özlüyor. Buluncada abarttım tabii. Hergün neredeyse her öğün dışarda yedim. Gece yarıları kokoreç yedim. Gittiğim evlerde hamur işi falan ne bulduysam ne ikram edildiyse yedim. Bide vişneli cheesecake diye birşey var Özellikle Denizli'de bir pastane yapıyor. Normalde cheesecake hiç sevmem ama buna aşık oldum resmen tonla yedim. Napiim çok özlemiştim. Hiç pişman değilim.
Ayva yok artık burda bitti satılmıyor
Yağsız patlamış mısır diyet için birebirdir. Hem tokluk hissi verir hemde hiç kilo aldırmaz.
Floridada hiç dağ yok dümdüz ve geneli bataklık. Dağları özlüyorum. Helede karlı dağları...
hepüsüü çok güzel...Kıss sizin evi de çeksene görelim dıştanKomşularım
Kalelerinde dışarıya tamamen kapalı hayatlar yaşıyorlar. Hiçbirini tanımıyorum.
geçmiş olsun canımSlmlar guya bugun oructum ama sabah bulanti usume halsizlik ogleye kadar gecmedi esimde orucumu bozdurdu
Oglen kiymali menemen yedim esim hazirladi
Ikindi meyve yedim bolbol
Simdide yarim pogaca yedim komsu getirdi sicak sicak
Daha da insallah bisey yemem
Yagsiz misir i sevdim ben artij sık sık yaparim oglumla kendime
Arkadaslar yazmis sizde yazmissiniz cok guzel bnm oglum 2 yasina yeni girdiBen diyetisyene gittiğimden beri aynı şeyi duyuyorum,proteini yesem de yemesem de.kas kaybı olmuş yürümemişsin belli diye...bi süre kendi beslenme şeklimi oluşturucam bakalım...
27 aylık kızımla bol bol kitap okuyoruz,bazen ben soruyorum o cevaplıyo..tabak kaşık veriyorum Çok sever onlarla oynamayı.basket oynarız,he bir de kalem aldık bizim gözetimimizde karalama yapıyo.aklıma gelenler bunlar
Afiyet olsun canım eşinin gelmesi şerefine o kadar olsun artık aylar sonra sofrada yalnız mi kalsinKızlar selam....Eşim dün 9 gibi geldi..aldım tabii acayip özlemişiz..2 ye kadar oturduk..Kızımın çenesi bir durmadı
Tabii gelince yemek yedik
Şöyle bir sofra
Eki Görüntüle 1928660 Uzuuun süredir İlk defa bu saatte ve birazcık fazla
yedim
2 parça kol böreği
2 kadınbudu köfte
az patates kızartması(actifryda)
geri kalan da kahvaltılık
bugün çok kaçırmadım
sadece akşam 17.30 da akşam yemeği yedim
antrikot ızgara
2 kaşık mısırlı pilav
yoğurt
bol semizotu salatası
az önce de 4 km yürüdüm botlarla ..ağrıdı bacağım gene..kar var mecbur
benden şimdilik bukaa..yarından çok da umutlu değilim bakalım..
aynen yaaa bende bugün oldum hasta yarın çok yoğun olur kadın olmak zor
ayyy çok güzel olur canım normal ceviz ezmeside var hatta burdurun bayanları evlerindede yaparlar
çok severler tahinli katmer,nokul bunları meşurdur
Çok güzelmiş eviniz
sağol canım...Uğramıştım azcık ..canım yeni topiğine baktım azcık takma o gıcıkları sen saçmalamışlar resmen..
he kıss alıştım
hee bebeeemm gideriyos çok şükür...
Ben de frambuazlı cheesecake e bayılırım...
hepüsüü çok güzel...Kıss sizin evi de çeksene görelim dıştan
geçmiş olsun canım
Kızlar selam....Eşim dün 9 gibi geldi..aldım tabii acayip özlemişiz..2 ye kadar oturduk..Kızımın çenesi bir durmadı
Tabii gelince yemek yedik
Şöyle bir sofra
Eki Görüntüle 1928660 Uzuuun süredir İlk defa bu saatte ve birazcık fazla
yedim
2 parça kol böreği
2 kadınbudu köfte
az patates kızartması(actifryda)
geri kalan da kahvaltılık
bugün çok kaçırmadım
sadece akşam 17.30 da akşam yemeği yedim
antrikot ızgara
2 kaşık mısırlı pilav
yoğurt
bol semizotu salatası
az önce de 4 km yürüdüm botlarla ..ağrıdı bacağım gene..kar var mecbur
benden şimdilik bukaa..yarından çok da umutlu değilim bakalım..
Ellerime saglik canm cok guzel gorunuo ben sutlac sevmem ama.gorunus cok hosİnşallah şekerini ayarlayabilmişimdir.
leylak84 canim eger hep ole.diosa bnce onun makinesi bozuk sana yurucegin saatleri soledi mi bana aksam 7.30 gbi yuru.dedi genellikle.ole yuruorum yurucegim icinde aksamlari hep protein verio bna
Allah kabul etsin canım bende daliya basliyum insallah çok kazam varTam 3 kase çorba içtim iftarda. Başka bişey yemedim ama şiştim. Şimdi keyif çayı içiyorum.
Aynen canım..Olan oldu zatenAfiyet olsun canım eşinin gelmesi şerefine o kadar olsun artık aylar sonra sofrada yalnız mi kalsin
vişneliyi de denemeli haklısın kesin güzeldir..Yaaa Bursa nın tahinli pidesi var çok severim ama bu yazdıklarınızı hiç yemedim. Eminim süperdirler!
Bunlar komşuların evleri canım benimki değil ama zaten hepsi birbirine benziyor.
Frambuazlı burda da var ben sevemedim bi türlü. Cheesecake Factory deki karamelli olanda fena değil ama vişneli bi başkaaa.
Canım evler birbirine benziyor zaten benimkide bunlara benziyor. Evin ön tarafta tekne olduğu için çekemedim uzaktan çeksem teknenin arkasından pek görünmüyor. Yakındanda sadece duvar çıkıyor. :)
Oh maşallah sofra süper. Afiyet olsun. Boşver diyeti eşinle tadını çıkar sonra halledersin.
çok güzel görünüyor..İnşallah şekerini ayarlayabilmişimdir.
Sağol canım..Farketti kıss farketti ama o benden çok vermiş ..@sersum.suoer bir sofra olmus canim bnce herseye ragmen gayet orantili yemissin o yuzden aferin sana esin farketti mi peki zayifladgini
Evet bugunluk 7 km cepte cok sukur
Aynen canım
Yoo saat falan söylemedi bana canım,çok ilgisiz biri zaten gittiğimde gep aynı şeyleri duyuyorum
Çok farketmiş yavrum devam devam dedisersum cum esin seni görünce ne tepki verdi zayiflamanla ilgili
Allah kabul etsinTam 3 kase çorba içtim iftarda. Başka bişey yemedim ama şiştim. Şimdi keyif çayı içiyorum.
Bence sen bu gazlarla 75 e çabuk varirsin esin sana iltifat ettikçeAynen canım..Olan oldu zaten
vişneliyi de denemeli haklısın kesin güzeldir..
Tamam canım..Duvara ve tekneye gerek yok tabii
Aynen o gelmiş yemem mi..telafi edicez artık
çok güzel görünüyor..
Sağol canım..Farketti kıss farketti ama o benden çok vermiş ..Çok güldüm
Çok farketmiş yavrum devam devam dediAma o benden daha fazla vermiş kilo
Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?