Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum hoşgeldin arkadaşım
sağol canım...Uğramıştım azcık ..canım yeni topiğine baktım azcık takma o gıcıkları sen saçmalamışlar resmen..
he kıss alıştım

hee bebeeemm gideriyos çok şükür...

afiyet olsun.
sersum yok bugün kaçak

Ben de frambuazlı cheesecake e bayılırım...

Komşularım
Kalelerinde dışarıya tamamen kapalı hayatlar yaşıyorlar. Hiçbirini tanımıyorum.
hepüsüü çok güzel...Kıss sizin evi de çeksene görelim dıştan
geçmiş olsun canım

Kızlar selam....Eşim dün 9 gibi geldi..aldım tabii acayip özlemişiz..2 ye kadar oturduk..Kızımın çenesi bir durmadı
Tabii gelince yemek yedik
Şöyle bir sofra
Uzuuun süredir İlk defa bu saatte ve birazcık fazla
yedim
2 parça kol böreği
2 kadınbudu köfte
az patates kızartması(actifryda)
geri kalan da kahvaltılık

bugün çok kaçırmadım
sadece akşam 17.30 da akşam yemeği yedim
antrikot ızgara
2 kaşık mısırlı pilav
yoğurt
bol semizotu salatası

az önce de 4 km yürüdüm botlarla ..ağrıdı bacağım gene..kar var mecbur
benden şimdilik bukaa..yarından çok da umutlu değilim bakalım..

Arkadaslar yazmis sizde yazmissiniz cok guzel bnm oglum 2 yasina yeni girdi
Bakalim 6 7 ay sonra sizin dediklerinizi yapabiliruz
Bizde hamur oynuyoruz
Kinetik kum yaptim onu oynuyor
Renkli ponponlarla renk lere calisiyoruz
Cizim yapiyoz
patatese kurdan batirma
Meyve soyma
Vs vs
Bn biraz daha boyle planli biseyler ariyorum gun gun aktivite seklinde nette baktim ama daha bbuyuk yaslar icindi

liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı

sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı

sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı

filiztoprak:25 Kasım 2016 liste yaptı

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016 liste yaptı

özlemm1990:9 Aralık 2016 liste yaptı

ficans:16 Aralık 2016 liste yaptı

mesmeser :23 Aralık 2016

sarfansarı:30 Aralık 2016

mesmeser canım kolay gelsin ..Tartı yüzümüzü güldürsün kızlar...
suspushanimcim canım listeye girmek istiyorsan ilk yarın başlangıç kilosu bildireceksin haftaya listede olursun..

!!!!Duyuru!!!
Kızlar liste yılbaşı sonrası yenilenecek onun için ekleme yapmıyorum..yeni katılanları o zaman liste sırasına ekleyeceğim..Bilginize..

Afiyet olsun canım eşinin gelmesi şerefine o kadar olsun artık aylar sonra sofrada yalnız mi kalsin

Yaaa Bursa nın tahinli pidesi var çok severim ama bu yazdıklarınızı hiç yemedim. Eminim süperdirler!

Çok güzelmiş eviniz

Bunlar komşuların evleri canım benimki değil ama zaten hepsi birbirine benziyor.

Frambuazlı burda da var ben sevemedim bi türlü. Cheesecake Factory deki karamelli olanda fena değil ama vişneli bi başkaaa.
Canım evler birbirine benziyor zaten benimkide bunlara benziyor. Evin ön tarafta tekne olduğu için çekemedim uzaktan çeksem teknenin arkasından pek görünmüyor. Yakındanda sadece duvar çıkıyor. :)

Oh maşallah sofra süper. Afiyet olsun. Boşver diyeti eşinle tadını çıkar sonra halledersin.

@sersum.suoer bir sofra olmus canim bnce herseye ragmen gayet orantili yemissin o yuzden aferin sana esin farketti mi peki zayifladgini

leylak84 canim eger hep ole.diosa bnce onun makinesi bozuk sana yurucegin saatleri soledi mi bana aksam 7.30 gbi yuru.dedi genellikle.ole yuruorum yurucegim icinde aksamlari hep protein verio bna

Afiyet olsun canım eşinin gelmesi şerefine o kadar olsun artık aylar sonra sofrada yalnız mi kalsin
Aynen canım..Olan oldu zaten
vişneliyi de denemeli haklısın kesin güzeldir..
Tamam canım..Duvara ve tekneye gerek yok tabii
Aynen o gelmiş yemem mi..telafi edicez artık

İnşallah şekerini ayarlayabilmişimdir.
çok güzel görünüyor..
@sersum.suoer bir sofra olmus canim bnce herseye ragmen gayet orantili yemissin o yuzden aferin sana esin farketti mi peki zayifladgini
Sağol canım..Farketti kıss farketti ama o benden çok vermiş ..Çok güldüm
Evet bugunluk 7 km cepte cok sukur

Aynen canım

Yoo saat falan söylemedi bana canım,çok ilgisiz biri zaten gittiğimde gep aynı şeyleri duyuyorum

sersum cum esin seni görünce ne tepki verdi zayiflamanla ilgili
Çok farketmiş yavrum devam devam dediAma o benden daha fazla vermiş kilo
Tam 3 kase çorba içtim iftarda. Başka bişey yemedim ama şiştim. Şimdi keyif çayı içiyorum.
Allah kabul etsin

Bence sen bu gazlarla 75 e çabuk varirsin esin sana iltifat ettikçe

Günaydın güzeller...Eşim bugün mesaide..P.tesiden itibaren izinli..evde geçiricez tatili mecbur..aslında ılıca olan bir otele gitmeyi planlıyorduk ama kızımın sınavları başlıyor gidemiyoruz..cumartesi eşimin ailesini ziyarete gidicez..pazar dönücez..
Kilo meselesini hatırlattığınız iyi oldu kızlar..Eşim gördü devam çok iyi vermişsin dedi..ben dedim sen gıcık mısın sen benden çok vermişsinAdam 6 kilo vermiş..Biz biyerimizi yırtıyoz vermek için adam ekmeği kestim verdim diyorBu erkeklerin metabolizmasını acayip kıskanıyorum
Kahvaltımı yapiyim bari..kızlar ben ++ dayım maalesef..hemen farketmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…