Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende erkeklerin metabolizmasindan nefret ediyorum adam gece gündüz yiyor geliyor beş köşe de oturuyor ben bi onun bi bunun peşinden koşuyorum harap oluyorum ama on yıldır yıl yok ne göbek var ne bisi

Kaynanana gidersen az ye o şimdi oğlu gelecek diye doktürür olan sana olmasın canim
Yok canım kaynanam vefat etti babası yalnız yaşıyor..Görümceme gidicez kahvaltıya babası oraya gelecek..Gün içi dayılar teyzelere ziyaret..Gün sonu da eltimlere gidip orada kalıcaz..Görümcem de pek hamarat sayılamaz
Eltim de benim gibi hep diyette onda zorlanmam..Yapıcaz artık bişeyler

Hadi bakalım iyi gezmeler ama biz millet olarak çok misafirperveriz muhakkak ki haberi olan bu hazırlık yapar çok emek verdin canım bunca zamandır insallah heba olmaz esin yanında olunca yokken ki gibi esirgeyemiyorsun

Hadi bakalım iyi gezmeler ama biz millet olarak çok misafirperveriz muhakkak ki haberi olan bu hazırlık yapar çok emek verdin canım bunca zamandır insallah heba olmaz esin yanında olunca yokken ki gibi esirgeyemiyorsun
Aynen canım.Sağol.heba olmaması için elimden geleni yapıcam
Rumuz :maalesef
Başlangıç tarihi: 3 aralık
Geçen haftaki kilo:74
Bu haftaki kilo:73.2
Başlangıç kilo :73
Fark:800 gr
Yuzde:592
Spor yürüyüş yok

Umarim yuzdeyi doğru hesaplamisimdir
yüzden yanlış canım..
şöyle hesaplıyacaktın
800*100=80000
80000/74000=1.081 olacak

Canım sen sporda yapıyorsun ama kaçamak yaptığın zaman + oluyor İnsülin direncin falan mı var ki

@Seylanin Gunlugu cok guzel cnm cok begendim bulundgunuz bolgeyi ben turkiyede oldugum halde egeye memlekete gittigimde ozleidgim ne varsa yiyorum bende hic pisman olmuorum inanki

Bende erkeklerin metabolizmasindan nefret ediyorum adam gece gündüz yiyor geliyor beş köşe de oturuyor ben bi onun bi bunun peşinden koşuyorum harap oluyorum ama on yıldır yıl yok ne göbek var ne bisi
Alin benimkinden de o kadar yani adam kilo almak icin neler neler yapuo ama tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…