İnşallah canım..Valla çok gaza geldim evetBence sen bu gazlarla 75 e çabuk varirsin esin sana iltifat ettikçe
Bende erkeklerin metabolizmasindan nefret ediyorum adam gece gündüz yiyor geliyor beş köşe de oturuyor ben bi onun bi bunun peşinden koşuyorum harap oluyorum ama on yıldır yıl yok ne göbek var ne bisiGünaydın güzeller...Eşim bugün mesaide..P.tesiden itibaren izinli..evde geçiricez tatili mecbur..aslında ılıca olan bir otele gitmeyi planlıyorduk ama kızımın sınavları başlıyor gidemiyoruz..cumartesi eşimin ailesini ziyarete gidicez..pazar dönücez..
Kilo meselesini hatırlattığınız iyi oldu kızlar..Eşim gördü devam çok iyi vermişsin dedi..ben dedim sen gıcık mısın sen benden çok vermişsin Adam 6 kilo vermiş..Biz biyerimizi yırtıyoz vermek için adam ekmeği kestim verdim diyor Bu erkeklerin metabolizmasını acayip kıskanıyorum
Kahvaltımı yapiyim bari..kızlar ben ++ dayım maalesef..hemen farketmiş..
Kaynanana gidersen az ye o şimdi oğlu gelecek diye doktürür olan sana olmasın canimİnşallah canım..Valla çok gaza geldim evet
Haklısın canım..Gıcık bunlar yawwwwBende erkeklerin metabolizmasindan nefret ediyorum adam gece gündüz yiyor geliyor beş köşe de oturuyor ben bi onun bi bunun peşinden koşuyorum harap oluyorum ama on yıldır yıl yok ne göbek var ne bisi
Yok canım kaynanam vefat etti babası yalnız yaşıyor..Görümceme gidicez kahvaltıya babası oraya gelecek..Gün içi dayılar teyzelere ziyaret..Gün sonu da eltimlere gidip orada kalıcaz..Görümcem de pek hamarat sayılamazKaynanana gidersen az ye o şimdi oğlu gelecek diye doktürür olan sana olmasın canim
Hadi bakalım iyi gezmeler ama biz millet olarak çok misafirperveriz muhakkak ki haberi olan bu hazırlık yapar çok emek verdin canım bunca zamandır insallah heba olmaz esin yanında olunca yokken ki gibi esirgeyemiyorsunYok canım kaynanam vefat etti babası yalnız yaşıyor..Görümceme gidicez kahvaltıya babası oraya gelecek..Gün içi dayılar teyzelere ziyaret..Gün sonu da eltimlere gidip orada kalıcaz..Görümcem de pek hamarat sayılamaz
Eltim de benim gibi hep diyette onda zorlanmam..Yapıcaz artık bişeyler
Aynen canım.SağolHadi bakalım iyi gezmeler ama biz millet olarak çok misafirperveriz muhakkak ki haberi olan bu hazırlık yapar çok emek verdin canım bunca zamandır insallah heba olmaz esin yanında olunca yokken ki gibi esirgeyemiyorsun
Rumuz :maalesef
Başlangıç tarihi: 3 aralık
Geçen haftaki kilo:74
Bu haftaki kilo:73.2
Başlangıç kilo :73
Fark:800 gr
Yuzde:592
Spor yürüyüş yok
yüzden yanlış canım..Umarim yuzdeyi doğru hesaplamisimdir
Afiyet olsun. Canım bayılırım kadın Budu köfteye :)Kahvaltımı yapıyorum şimdi
2 kadın budu köfte(akşam kalanı da eşime yediricem)
1 dilim çavdar ekmeği (kızarmış tereyağlı)
peynir zeytin
çayy
Sağol canım..ben de severim üstüne de accık yoğurt koyuyyom accık ta ketçap süper oluyorAfiyet olsun. Canım bayılırım kadın Budu köfteye :)
Canım sen sporda yapıyorsun ama kaçamak yaptığın zaman + oluyor İnsülin direncin falan mı var kirumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:80.1 kg
bu hafta:80.4 kg
fark:+300
yüzde:%0.374
ilk hedef:75kg
spor:her gün 4-5 km yürüyüş
Haftaya böyle olmayacak tabiimesmeser kolay gelsin canım
@Seylanin Gunlugu cok guzel cnm cok begendim bulundgunuz bolgeyi ben turkiyede oldugum halde egeye memlekete gittigimde ozleidgim ne varsa yiyorum bende hic pisman olmuorum inanki
Alin benimkinden de o kadar yani adam kilo almak icin neler neler yapuo ama tik yokBende erkeklerin metabolizmasindan nefret ediyorum adam gece gündüz yiyor geliyor beş köşe de oturuyor ben bi onun bi bunun peşinden koşuyorum harap oluyorum ama on yıldır yıl yok ne göbek var ne bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?