- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Tesekkur ederim canım haftaya rakibim sensinc+300 şansım var koşu bandim on günden fazladır kargoda insallah gelirse yürüyüşe de baslayacamrumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:80.1 kg
bu hafta:80.4 kg
fark:+300
yüzde:%0.374
ilk hedef:75kg
spor:her gün 4-5 km yürüyüş
Haftaya böyle olmayacak tabiimesmeser kolay gelsin canım
Bundan sonra nasıl olacak senin için daha zayiflamasi düşünüyor musun yoksa sadece formunu korumaya mi calisacaksin
Teşekkürler canım insallah darisi kalanın başına 8 kilo kaldı 65 olmak hedefimGunaydin kizlar ins herkes guzel guzel vermistir mesmeser tebrik ederim vermeye baslamissin sersumcum senin de 300 g dan bisey olmaz bigun dikkat et gder o
Canım ağzının tadını iyi biliyorsunSağol canım..ben de severim üstüne de accık yoğurt koyuyyom accık ta ketçap süper oluyor
Canım hemen şişyorum ben ödem oluşuyor..insülin direncim yoktu en son ama başlamış da olabilirCanım sen sporda yapıyorsun ama kaçamak yaptığın zaman + oluyor İnsülin direncin falan mı var ki
Aynen canım verilecek o 300 gr başka yolu yok..Gunaydin kizlar ins herkes guzel guzel vermistir mesmeser tebrik ederim vermeye baslamissin sersumcum senin de 300 g dan bisey olmaz bigun dikkat et gder o
ne uzun sürdü be canım..Gelsin artık bandın..Hadi bakalım diyosun yarışş..Tesekkur ederim canım haftaya rakibim sensinc+300 şansım var koşu bandim on günden fazladır kargoda insallah gelirse yürüyüşe de baslayacam
Ehehehe bu kilolar boşuna alınmadıCanım ağzının tadını iyi biliyorsun
canım ya. haklısın. bulmuşken ye. ben de olsam yerdim yani.Evler var hatta birkaç resim koyarım. Arazilerimiz biraz büyük ama yinede komşularımız yakın. Yinede Hiç birini tanımıyorum, yürürken falan köpek gezdirenlere rastlıyorum başlarıyla hafif bir selam veriyorlar o kadar.
Diyete başladıktan sonra benimde iştahım kesildi. Yemek yerken de çabuk doyuyorum artık.
Kaçamak yapmıyorum. Zaten abur cubur yeme alışkanlığım yoktu öncedende. Ara öğün olarak Çiğ sebze ve yeşillik yemeyi seviyorum. Meyveye gelince çok seviyorum ama burda Türkiyedeki gibi meyve bolluğu yok. Bulursam yerim. Süt çok nadir yerim ama yoğurdu çok seviyorum.
Ben normalde çok kilolu değildim. Geçen yaz Türkiye'de çok uzun kaldım (2 ay) ve anormal yedim ondan kilo aldım. İnsan gurbette olunca memleket yemeklerini çok özlüyor. Buluncada abarttım tabii. Hergün neredeyse her öğün dışarda yedim. Gece yarıları kokoreç yedim. Gittiğim evlerde hamur işi falan ne bulduysam ne ikram edildiyse yedim. Bide vişneli cheesecake diye birşey var Özellikle Denizli'de bir pastane yapıyor. Normalde cheesecake hiç sevmem ama buna aşık oldum resmen tonla yedim. Napiim çok özlemiştim. Hiç pişman değilim.
Ayva yok artık burda bitti satılmıyor
Yağsız patlamış mısır diyet için birebirdir. Hem tokluk hissi verir hemde hiç kilo aldırmaz.
Floridada hiç dağ yok dümdüz ve geneli bataklık. Dağları özlüyorum. Helede karlı dağları...
ben de dün akşam buna benzer bi çorba yaptım. çorba mı yemek mi bilmem
şekerim böyle evi olunca insanın başlı başına komşuluk yapma ihtiyacı kalmaz sanıyorum .çünkü ev . bahçe alışveriş vs derken insanın vakti kalmaz sanıyorum .Komşularım
Kalelerinde dışarıya tamamen kapalı hayatlar yaşıyorlar. Hiçbirini tanımıyorum.
Evet çok uzun sürdü eminim siz de duymaktan sıkıldınız ama geçen kandil günü sipariş verdik ama daha yokCanım hemen şişyorum ben ödem oluşuyor..insülin direncim yoktu en son ama başlamış da olabilir
Aynen canım verilecek o 300 gr başka yolu yok..
ne uzun sürdü be canım..Gelsin artık bandın..Hadi bakalım diyosun yarışş..
Ehehehe bu kilolar boşuna alınmadı
geçmiş olsun canım . şimdi nasılsın .Slmlar guya bugun oructum ama sabah bulanti usume halsizlik ogleye kadar gecmedi esimde orucumu bozdurdu
Oglen kiymali menemen yedim esim hazirladi
Ikindi meyve yedim bolbol
Simdide yarim pogaca yedim komsu getirdi sicak sicak
Daha da insallah bisey yemem
Yagsiz misir i sevdim ben artij sık sık yaparim oglumla kendime
gözün aydın canım.Kızlar selam....Eşim dün 9 gibi geldi..aldım tabii acayip özlemişiz..2 ye kadar oturduk..Kızımın çenesi bir durmadı
Tabii gelince yemek yedik
Şöyle bir sofra
Eki Görüntüle 1928660 Uzuuun süredir İlk defa bu saatte ve birazcık fazla
yedim
2 parça kol böreği
2 kadınbudu köfte
az patates kızartması(actifryda)
geri kalan da kahvaltılık
bugün çok kaçırmadım
sadece akşam 17.30 da akşam yemeği yedim
antrikot ızgara
2 kaşık mısırlı pilav
yoğurt
bol semizotu salatası
az önce de 4 km yürüdüm botlarla ..ağrıdı bacağım gene..kar var mecbur
benden şimdilik bukaa..yarından çok da umutlu değilim bakalım..
ben sık sık etkinlik yapıyorum. daha çok 10 yaş ve 6 yaş ilgileniyor.eğleniyorlar.Ben diyetisyene gittiğimden beri aynı şeyi duyuyorum,proteini yesem de yemesem de.kas kaybı olmuş yürümemişsin belli diye...bi süre kendi beslenme şeklimi oluşturucam bakalım...
27 aylık kızımla bol bol kitap okuyoruz,bazen ben soruyorum o cevaplıyo..tabak kaşık veriyorum Çok sever onlarla oynamayı.basket oynarız,he bir de kalem aldık bizim gözetimimizde karalama yapıyo.aklıma gelenler bunlar
güzel şeyler yapıyorsun . bi yerde görmüştüm .Arkadaslar yazmis sizde yazmissiniz cok guzel bnm oglum 2 yasina yeni girdi
Bakalim 6 7 ay sonra sizin dediklerinizi yapabiliruz
Bizde hamur oynuyoruz
Kinetik kum yaptim onu oynuyor
Renkli ponponlarla renk lere calisiyoruz
Cizim yapiyoz
patatese kurdan batirma
Meyve soyma
Vs vs
Bn biraz daha boyle planli biseyler ariyorum gun gun aktivite seklinde nette baktim ama daha bbuyuk yaslar icindi
bizim kız da abilerle yakalamaca oynuyor. abiler yakalıycam yakalıycam dediği an kaçmaya başyılor. paytak paytak . ona kaçmak denirse.Saklambaç oynuyoruz
Lego
Çok şirin oluyorlar benimkiler de öyle hem heyecan hem korku oluyor çocuktagüzel şeyler yapıyorsun . bi yerde görmüştüm .
onu da yaptırabilirsin canım.
bulursam atayım resim .
bizim kız da abilerle yakalamaca oynuyor. abiler yakalıycam yakalıycam dediği an kaçmaya başyılor. paytak paytak . ona kaçmak denirse.
ayarlamış mısın ?İnşallah şekerini ayarlayabilmişimdir.
peki yine ona gidecek misin . yoksa değğişilik mi yapacaksın. doktor değiştir leylak cımAynen canım
Yoo saat falan söylemedi bana canım,çok ilgisiz biri zaten gittiğimde gep aynı şeyleri duyuyorum
oooooovvvvvvvvvGünaydın güzeller...Eşim bugün mesaide..P.tesiden itibaren izinli..evde geçiricez tatili mecbur..aslında ılıca olan bir otele gitmeyi planlıyorduk ama kızımın sınavları başlıyor gidemiyoruz..cumartesi eşimin ailesini ziyarete gidicez..pazar dönücez..
Kilo meselesini hatırlattığınız iyi oldu kızlar..Eşim gördü devam çok iyi vermişsin dedi..ben dedim sen gıcık mısın sen benden çok vermişsin Adam 6 kilo vermiş..Biz biyerimizi yırtıyoz vermek için adam ekmeği kestim verdim diyor Bu erkeklerin metabolizmasını acayip kıskanıyorum
Kahvaltımı yapiyim bari..kızlar ben ++ dayım maalesef..hemen farketmiş..
Regl oldum dün akşam 8 i geçiyordu koltukta yorgunluktan sızmışim
Bugün De serbest günüm benim. 2 ay oldu diyete başlayalı 8.5 kg vermişim toplamda vay be :)
maşallah . harikasın.Evet bugunluk 7 km cepte cok sukur
salça değil o canım pul biberben de dün akşam buna benzer bi çorba yaptım. çorba mı yemek mi bilmem
netten aldım tarifi
ben salça koymadım.
havuç , patates , pirinli kiyma top top yaptım.
yumurta sarısı ve limon ile terbiye
nette böyleydi tarif
bir de yeşilmercimek , erişte soğan ile bi çorba yaptım, yemek kıvamına da yakın oldu aslında . onu da işten çıkmadan netten gördüm.
her gün ne pişirceğini şaşırıyoruz .
afiyet olsun canım. güzel mamalar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?