- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Bundan sonra nasıl olacak senin için daha zayiflamasi düşünüyor musun yoksa sadece formunu korumaya mi calisacaksin
Simdi daha iyiyim canim degisik etkinliklerini paylasirsan sevinirimgeçmiş olsun canım . şimdi nasılsın .
gözün aydın canım.
kahvaltı nasıl da mükemmel. ay ay . çok kaçırma. yürüyüş de yapmışsın .
ben sık sık etkinlik yapıyorum. daha çok 10 yaş ve 6 yaş ilgileniyor.eğleniyorlar.
16 aylık kızım ise bakıyor sadece.
kitap okuyum dedim akşam .
hayvanları gördükce hırlama sesi çıkayor.
konuya kendini vermiyor .
ben de okumadım akşam.
ama her güne bi etkinlik mutlaka yapıyoruz. kış gelince böyle oldu. yazın her gün dışarı çıkarken kışın eve kapanıyoruz
Masallah ya cok imrenfim sizebir 10 kg daha vermek istiyorum canım:) dikkat edeceğim hiç değilse 58 falan olmalıyım
spor yapmıyorum canım :) spor yapınca duruyor benm kg vermem geçen hafta 3-4 gün 5-6 km yürüdüm o hafta veremedimMasallah ya cok imrenfim size
Spor yapiyor musunuz peki
Yoksa sadece yemeyle
hahahahsalça değil o canım pul biber
yok değil canım pul biberi çok atınca kıpkırmızı oldu çorba :)hahahah
kız salça sandım yaaa
benmde 2 ay olacak yarın canım 2 ayda 8.5 kg :)yazarhanim35 super vermissin cnm beminde sali gunu bir ay olcak o zaman bir aylik somucumu yazcam
Boyun kaç senin 58 çok zayıf olmaz mibir 10 kg daha vermek istiyorum canım:) dikkat edeceğim hiç değilse 58 falan olmalıyım
ben de acıyı çok severim ve fazla tüketirimyok değil canım pul biberi çok atınca kıpkırmızı oldu çorba :)
benim 170 boyum ben 57 kiloyum. ince kemikliyim. o nedenle yağ gibi duruyor üzerimdeki kilolar.Boyun kaç senin 58 çok zayıf olmaz mi
yanlışlık mı var kiÇok canım sıkıldı sabah tartıldım 58.5 halbuki salı günü 57.7 dim o kadar da proteinli beslendim Tamam iki gündür ekmeği kaçırdım akşam da yedim normalde yemezdim bu kadar mı farkeder ya gluten bana yaramıyor çok canım sıkıldı herşeyi yiyesim var sinirden
yok canım ne sıkılması yazık gelseydi biran önceEvet çok uzun sürdü eminim siz de duymaktan sıkıldınız ama geçen kandil günü sipariş verdik ama daha yok
Yarıda var misin
sağol canımgeçmiş olsun canım . şimdi nasılsın .
gözün aydın canım.
kahvaltı nasıl da mükemmel. ay ay . çok kaçırma. yürüyüş de yapmışsın .
ben sık sık etkinlik yapıyorum. daha çok 10 yaş ve 6 yaş ilgileniyor.eğleniyorlar.
16 aylık kızım ise bakıyor sadece.
kitap okuyum dedim akşam .
hayvanları gördükce hırlama sesi çıkayor.
konuya kendini vermiyor .
ben de okumadım akşam.
ama her güne bi etkinlik mutlaka yapıyoruz. kış gelince böyle oldu. yazın her gün dışarı çıkarken kışın eve kapanıyoruz
şiştim hemenoooooovvvvvvvvv
sersum
+ yı görmüşsün .
eşin vermiş maşallah . darısı başına.
haklısın bi ara baktırıyımsersum bir baktır canım ileride sorun olmasın
lezzet katıyor birde meto çalıştırıyor :)ben de acıyı çok severim ve fazla tüketirim
165 canım ideal kg 57Boyun kaç senin 58 çok zayıf olmaz mi
canım bazen benim tartım da fazla tartıyor.Valla bilmiyorum Demirleke ya çok canım sıkıldı ama belim incelmiş kotumda bolluk var aşağı düşüyor sonuçta 59 60 dım yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?