yok vallahi zayıflamak lazım.Demirleke 1.70 boy mu ne güzel o boy bende olsa hiç zayıflamak zorunda kalmam ne güzel ama ben de kilomu göstermiyorum ve orantılı sayılırım giydiğim yakışır
evet inşallah olursunTabiki zayıflamak çok güzel benim de ideal kilom 52 evlendiğimde 48 e düşmüştüm kızıma 54 le hamile kaldım oğluma 58 le hamile kalmıştım şimdi de ne versem o kar diyorum 52 olamasam sa 54 55 de iyi
yok vallahi zayıflamak lazım.
kilo hiç bir zaman sağlıklı değil.ideal kilon olsun yeter.
ben 53-54 de kendimi çok rahat hissediyorum. şimdi kış diye üzerinde durmuyorum ama benim kilo fazlalaığımın sebebi tamamen aburcubur sevmemden kaynaklanıyor.
bu ara bıraktım yine aburcubur
elma getiriyorum işe . meyve . mandanila vs
bende gaza ne zaman geliyorum biliyor musunYa aglamak istiyirum cok pis gaza geldim
Metabolizma hizlandiran tavsiyerinizebende gaza ne zaman geliyorum biliyor musun
hani bazen fasiohn tv oluyor ya.
moda kanalı. arada denk geliyor .aynı böyle gözlerim oluyor
diyorum hatunlara bak . o kadar olmasa da yine de vermek lazım diyorum.
ve gaza geliyorum işte.
hadi devam . başladın bi kere. yok öyle ilk hedefine ulaşırsın inşallahKahvaltim bi elma
Canim istemedi
Hele sizlerin kilolarindan sonra hic istemedi
Rumuz: suspushanimcim
Baslangic kilo:81
Diyete baslama tarihi: 22 aralik
Ilk hedef :75
ben acıyı çok tüketirim.Metabolizma hizlandiran tavsiyerinize
Detoks tarifletinize
Onerilerinize acigim bayanlar
Bnde dizilerde kadinlarin yandan goruntulerini gorunce gozlerim doluyorbende gaza ne zaman geliyorum biliyor musun
ve gaza geliyorum işte.
çok güldüm.Bnde dizilerde kadinlarin yandan goruntulerini gorunce gozlerim doluyor
Nerdeyse belleri iplik gibi o kadar inceler ki baslari dusecek bedenlerinden diyorum
Kilo Bildirimim
Rumuz ficans
geçen hafta 72.3
bu hafta 71.2
fark 1100 gr
% 1.521
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:80.1 kg
bu hafta:80.4 kg
fark:+300
yüzde:%0.374
ilk hedef:75kg
spor:her gün 4-5 km yürüyüş
Haftaya böyle olmayacak tabiimesmeser kolay gelsin canım
TebriklerKilo Bildirimim
Rumuz ficans
geçen hafta 72.3
bu hafta 71.2
fark 1100 gr
% 1.521
Tebrik ediyorum siziKilo Bildirimim
Rumuz ficans
geçen hafta 72.3
bu hafta 71.2
fark 1100 gr
% 1.521
Sakin ole bisey yaoma canm ole yaparsan sonu gelir sakin ol o yag degildir suan sadece odemdir bir gunluk detoks yap hemen gderÇok canım sıkıldı sabah tartıldım 58.5 halbuki salı günü 57.7 dim o kadar da proteinli beslendim Tamam iki gündür ekmeği kaçırdım akşam da yedim normalde yemezdim bu kadar mı farkeder ya gluten bana yaramıyor çok canım sıkıldı herşeyi yiyesim var sinirden
Bende cok seviorum onlarin fiziklerini seyma subasiya bayiliorum onun fizigine harika ne zaman gaza gelmek istesem hep onun fizigine bakiorum benim boy 1.68 bnim vucut yapim.kasli o yuzden gostermiorum cok kilomubende gaza ne zaman geliyorum biliyor musun
ve gaza geliyorum işte.
Canim kahvaltiyi sakin atlama bir muz da olsa ye keske o muzu kahvaltida yeseydin hem meto erken calisio erotiosun hem de gun icinde kan sekerin dengede duruo kahvalti sayesindeDün toplamda 9 km yürüyüş
Menüm kahvaltı yok öğlen mercimek köfte kıymalı börek 1 kuru biber dolması yarım dilim kek
Akşam 2 kase mercimek çorbası çeyrek tost 1 kupa sütlü kahve
Bu sabah 5 km yürüyüş
Kahvaltım 1 kase yayla çorbası 1 muz fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?