Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Demirleke 1.70 boy mu ne güzel o boy bende olsa hiç zayıflamak zorunda kalmam ne güzel ama ben de kilomu göstermiyorum ve orantılı sayılırım giydiğim yakışır
yok vallahi zayıflamak lazım.
kilo hiç bir zaman sağlıklı değil.ideal kilon olsun yeter.
ben 53-54 de kendimi çok rahat hissediyorum. şimdi kış diye üzerinde durmuyorum ama benim kilo fazlalaığımın sebebi tamamen aburcubur sevmemden kaynaklanıyor.
bu ara bıraktım yine aburcubur
elma getiriyorum işe . meyve . mandanila vs

Bende de şu oluyor üst üste çok tartılırsam zayıflayınca zayıfladığını kilo birkaç gün sonra görünüyor bünyeden mi tartıdan mı anlamadım şimdi de öyle olabilir

Tabiki zayıflamak çok güzel benim de ideal kilom 52 evlendiğimde 48 e düşmüştüm kızıma 54 le hamile kaldım oğluma 58 le hamile kalmıştım şimdi de ne versem o kar diyorum 52 olamasam sa 54 55 de iyi

Tabiki zayıflamak çok güzel benim de ideal kilom 52 evlendiğimde 48 e düşmüştüm kızıma 54 le hamile kaldım oğluma 58 le hamile kalmıştım şimdi de ne versem o kar diyorum 52 olamasam sa 54 55 de iyi
evet inşallah olursun
senin gibi ilk evlendim bi süre 48 lere düştüm.
2 yıl sonra hamile kaldım ilk çocukta 52 ile kaldım
ikinci de yine 52 ile kaldım
üçüncü çocukta yine 52 kilo ile kaldım.
yine düşerim inşallah

Ya aglamak istiyirum cok pis gaza geldim

Ya aglamak istiyirum cok pis gaza geldim
bende gaza ne zaman geliyorum biliyor musun
hani bazen fasiohn tv oluyor ya.
moda kanalı. arada denk geliyor . aynı böyle gözlerim oluyor
diyorum hatunlara bak . o kadar olmasa da yine de vermek lazım diyorum.
ve gaza geliyorum işte.

Metabolizma hizlandiran tavsiyerinize
Detoks tarifletinize
Onerilerinize acigim bayanlar

Kahvaltim bi elma
Canim istemedi
Hele sizlerin kilolarindan sonra hic istemedi
Rumuz: suspushanimcim
Baslangic kilo:81
Diyete baslama tarihi: 22 aralik
Ilk hedef :75
hadi devam . başladın bi kere. yok öyle ilk hedefine ulaşırsın inşallah
özelden etkinlik mesajı attım sana canım

Metabolizma hizlandiran tavsiyerinize
Detoks tarifletinize
Onerilerinize acigim bayanlar
ben acıyı çok tüketirim.
bazen çorbalarım kırmızı ya da siyah olur.
karabiber de çok atarım.
mesela 1 kase çorbaya 2 çorba kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber gibi.
bunlar metabolizma çalıştırıyormuş ama ben yıllardır yerim zaten . çok da severim acıyı.
bazen aşağıda yemekhanede alırım yemek.
gelir oturur mesela bi öğrenci masaya
sizin çorbanız ne der. kendi çorbası beyazdır. farklı sanır benimkini.
derim ki pulbiler karabiber var içinde.

Bnde dizilerde kadinlarin yandan goruntulerini gorunce gozlerim doluyor
Nerdeyse belleri iplik gibi o kadar inceler ki baslari dusecek bedenlerinden diyorum

Bnde dizilerde kadinlarin yandan goruntulerini gorunce gozlerim doluyor
Nerdeyse belleri iplik gibi o kadar inceler ki baslari dusecek bedenlerinden diyorum
çok güldüm.
ama uzak bi şeyler değil bunlar bize ki .
benim eşim de zayıf ve kilodan pek hoşlanmaz . yani hali ben 60 küsür isem der ki tombul kuş . tosbik. dombili baykuş.

dalga geçer yani
çocuklarım da anne yağlarına bak der göbeğimi hamur gibi yoğurur .
yani evimde herkes bi garip galiba.
gerçi ben hiç 61 in üstüne çıkmadım. emzirme dönemlerimde öyle oldum .
hani benim bünye de müsait değil almaya galiba. yaş 39 çünkü. alsaydım alırdım diyorum

Sakin ole bisey yaoma canm ole yaparsan sonu gelir sakin ol o yag degildir suan sadece odemdir bir gunluk detoks yap hemen gder

Bende cok seviorum onlarin fiziklerini seyma subasiya bayiliorum onun fizigine harika ne zaman gaza gelmek istesem hep onun fizigine bakiorum benim boy 1.68 bnim vucut yapim.kasli o yuzden gostermiorum cok kilomu
Canim kahvaltiyi sakin atlama bir muz da olsa ye keske o muzu kahvaltida yeseydin hem meto erken calisio erotiosun hem de gun icinde kan sekerin dengede duruo kahvalti sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…