kas ve kemik ağırlıklı olanlar göstermiyor. bende kas da yok kemik de. hahahahSakin ole bisey yaoma canm ole yaparsan sonu gelir sakin ol o yag degildir suan sadece odemdir bir gunluk detoks yap hemen gder
Bende cok seviorum onlarin fiziklerini seyma subasiya bayiliorum onun fizigine harika ne zaman gaza gelmek istesem hep onun fizigine bakiorum benim boy 1.68 bnim vucut yapim.kasli o yuzden gostermiorum cok kilomu
Canim kahvaltiyi sakin atlama bir muz da olsa ye keske o muzu kahvaltida yeseydin hem meto erken calisio erotiosun hem de gun icinde kan sekerin dengede duruo kahvalti sayesinde
uuuuuuuuuuuuuu süpersinnnnKilo Bildirimim
Rumuz ficans
geçen hafta 72.3
bu hafta 71.2
fark 1100 gr
% 1.521
harikasın. yuruyüş yapmışsın . bravoDün toplamda 9 km yürüyüş
Menüm kahvaltı yok öğlen mercimek köfte kıymalı börek 1 kuru biber dolması yarım dilim kek
Akşam 2 kase mercimek çorbası çeyrek tost 1 kupa sütlü kahve
Bu sabah 5 km yürüyüş
Kahvaltım 1 kase yayla çorbası 1 muz fındık
canım sen iyi olda o zaman tutarsın önemli olan sağlıkSlmlar guya bugun oructum ama sabah bulanti usume halsizlik ogleye kadar gecmedi esimde orucumu bozdurdu
Oglen kiymali menemen yedim esim hazirladi
Ikindi meyve yedim bolbol
Simdide yarim pogaca yedim komsu getirdi sicak sicak
Daha da insallah bisey yemem
Yagsiz misir i sevdim ben artij sık sık yaparim oglumla kendime
amanınnn ben bi kullandımda çıkarana kadar canım çıktı çok yakıyo çok acı verdi çıkarırkenGecmis olsun
Isi bantlari varmis iyi geliyormus ama bn kullanmadim
hımmmmm güzel görünüyo canımcımİnşallah şekerini ayarlayabilmişimdir.
amanın eşide gelmişte köfteyide eşine yedirecekmişte kıssss sonunda kavuştun da bunları söylemek nasip oldu allah ayırmasın bidahaKahvaltımı yapıyorum şimdi
2 kadın budu köfte(akşam kalanı da eşime yediricem)
1 dilim çavdar ekmeği (kızarmış tereyağlı)
peynir zeytin
çayy
bravosssRegl oldum dün akşam 8 i geçiyordu koltukta yorgunluktan sızmışim
Bugün De serbest günüm benim. 2 ay oldu diyete başlayalı 8.5 kg vermişim toplamda vay be :)
benimki kilolu 94 lerde falan ama boyuda var malesef göbek varrAlin benimkinden de o kadar yani adam kilo almak icin neler neler yapuo ama tik yok
bizde o günleri görürmüyüz acaba
senin çocuklar bizi görse fıçı falan der korktum bençok güldüm.
ama uzak bi şeyler değil bunlar bize ki .
benim eşim de zayıf ve kilodan pek hoşlanmaz . yani hali ben 60 küsür isem der ki tombul kuş . tosbik. dombili baykuş.
dalga geçer yani
çocuklarım da anne yağlarına bak der göbeğimi hamur gibi yoğurur .
yani evimde herkes bi garip galiba.
gerçi ben hiç 61 in üstüne çıkmadım. emzirme dönemlerimde öyle oldum .
hani benim bünye de müsait değil almaya galiba. yaş 39 çünkü. alsaydım alırdım diyorum
ficansım tebrik ederim maşallah kısKilo Bildirimim
Rumuz ficans
geçen hafta 72.3
bu hafta 71.2
fark 1100 gr
% 1.521
Aynen canım hallederim inşallahGözünaydın sersumum 300 gr bişey değil halledersin sen onu
Şu sıralar ekibimiz iyi falakaya gerek yokdiğer arkadaşları bekliyoruz .bildirim için . meraktayım.
sersum falakayı hazır et . belki lazım olur
Ben de kullandıydım onlardan çıkarırken çok fena oluyor haklısınamanınnn ben bi kullandımda çıkarana kadar canım çıktı çok yakıyo çok acı verdi çıkarırken
hımmmmm güzel görünüyo canımcım
amanın eşide gelmişte köfteyide eşine yedirecekmişte kıssss sonunda kavuştun da bunları söylemek nasip oldu allah ayırmasın bidaha
sofrada gayet hafif 300 gr nedirki kıs verdin bil
eşine güldüm kıs hasretine dayanamamış adam erimiş bitmiş
ama o kadar vermesine rağmen senide fark etmiş canım
allah mutluluğunuzu daim etsin
benimki kilolu 94 lerde falan ama boyuda var malesef göbek varr
bi aldı öyle kaldı ne yese değişmiyo artık gece çerezleri falan tabaktaki meyvenin hepsini yiyo ben ise 1 tanesini
amannnn allah başımızdan eksik etmesin
Hastalıktan olduğu için geri gelmiştir canım..gider nasılsafiliztoprak
başlangıç kilo=75
geçen hafta=72.1
bu hafta=73.4
fark=1.3
haftalık yüde=1.803
hedef=65
zaten hastalıktan verdiydim o kadar kiloyu normalde böyle kilom ama şeytanın bacağını kırıcam elbette
geçmiş olsun canım mideni bozdu demekkızlar kaçamak yapayım bugün dedim köri soslu tavuk yedim üzerine soda içtim ama ne var ne yok çıktı. midem çok kötü sanırım köriyi midem kabul etmiyor benm. kaçamak yalan oldu şimdi midemi bastırsın diye sade türk kahvesi içiyorum bu saatten sonra başka kaçamak yapmam
buda başarı canım haftaya verirsinRumuz sarfansari
Gecen hafta 56.7
Bu hafta 56.5
Gecen hafta aldigim.200 gr mi geri vermisim. Yani bir degisiklik.yok bende 3 haftadir.
geçmiş olsunkızlar kaçamak yapayım bugün dedim köri soslu tavuk yedim üzerine soda içtim ama ne var ne yok çıktı. midem çok kötü sanırım köriyi midem kabul etmiyor benm. kaçamak yalan oldu şimdi midemi bastırsın diye sade türk kahvesi içiyorum bu saatten sonra başka kaçamak yapmam
Allah mesut etsin kardeşini insallah mutlu olsunbu da kardeşimin nikahında giyeceğim kıyafetler
çok kibar şık duruyor Eki Görüntüle 1929114 Eki Görüntüle 1929115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?