- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
amin canım inşallahÇok güzel canım ..Allah tamamına erdirsin mesut etsin inşallah...Dediğim gibi oldu di mi resimler
Soğuk sütle de tadını azaltıyorum çok güzel oluyor..
Gitme kıss kendin halledersin sen..
Senin tartın yanlış tartıyor bence..pilini değiştirebilirsin azalınca sapıtıyor tartılar genelde
maşallah canım çok hızlısın
amin canım
amin canım
leylakcım diyetisyeni bıraktınmı artık
Tatli yorgunluk bunlarbirazdanda anneme gidicez kardeşimin eşyalarını çıkardı o da berbat olmuş bazayıda kaldıramamış eşim yardım edecek bende etrafı toparlarım yediğim erir banada spor olur
kardeşimde eşya yerleştiriyor kendi evinde bu aralar herkez telaşlı yılbaşındada bizde toplanıcaz herkez dinlenir artık çok yoruldular
olsun canım o kadar olur önemli olan devamı gelmesinKızlar bu akşam çok kötü bişey yapacam
Sigara böreği kizartacam başka yemek bulamadım yapacak artık cay börek kahvalti lik falan hazirlayacam
iyi yapmışın canım karatayla çok güzel vermiştin sen yine verirsin devam etBıraktım canım
aynen canımTatli yorgunluk bunlar
Elbisen cok guzel canm cok yakiscak sana erir gder birazdan iyi calis orda :)birazdanda anneme gidicez kardeşimin eşyalarını çıkardı o da berbat olmuş bazayıda kaldıramamış eşim yardım edecek bende etrafı toparlarım yediğim erir banada spor olur
kardeşimde eşya yerleştiriyor kendi evinde bu aralar herkez telaşlı yılbaşındada bizde toplanıcaz herkez dinlenir artık çok yoruldular
canım ya. haklısın. bulmuşken ye. ben de olsam yerdim yani.
dağ yok mu
bataklıklar peki tehlikeli mi .
yetişen meyveler nedir sizin orada. ?
şekerim böyle evi olunca insanın başlı başına komşuluk yapma ihtiyacı kalmaz sanıyorum .çünkü ev . bahçe alışveriş vs derken insanın vakti kalmaz sanıyorum .
çok güzelmiş evleri yalnız . bayıldım.
çok güldüm.
ama uzak bi şeyler değil bunlar bize ki .
benim eşim de zayıf ve kilodan pek hoşlanmaz . yani hali ben 60 küsür isem der ki tombul kuş . tosbik. dombili baykuş.
dalga geçer yani
çocuklarım da anne yağlarına bak der göbeğimi hamur gibi yoğurur .
yani evimde herkes bi garip galiba.
gerçi ben hiç 61 in üstüne çıkmadım. emzirme dönemlerimde öyle oldum .
hani benim bünye de müsait değil almaya galiba. yaş 39 çünkü. alsaydım alırdım diyorum
Kilo Bildirimim
Rumuz ficans
geçen hafta 72.3
bu hafta 71.2
fark 1100 gr
% 1.521
Çok yemem ben eşim seviyor diye yaptım her zaman firinda yapardım kizarmisibi en son ağustos da yapmıştım bu akşamda böyle olsun iki yada üç tane yerim benolsun canım o kadar olur önemli olan devamı gelmesin
iyi yapmışın canım karatayla çok güzel vermiştin sen yine verirsin devam et
aynen canım
Kendi kendinin diyetisyen i olursun canım bunyeni tanıdıkçaBıraktım canım
Kızlar bu akşam çok kötü bişey yapacam
Sigara böreği kizartacam başka yemek bulamadım yapacak artık cay börek kahvalti lik falan hazirlayacam
canım liste sırası sen de biliyorsun değil miKendi kendinin diyetisyen i olursun canım bunyeni tanıdıkça
olsun canım o kadar olur önemli olan devamı gelmesin
iyi yapmışın canım karatayla çok güzel vermiştin sen yine verirsin devam et
aynen canım
Kendi kendinin diyetisyen i olursun canım bunyeni tanıdıkça
Üç tane yedim ben bi kac tane de limonlu cayO hatayi bende sabah yapicam, esime kahvaltiya. İnsalah az yerim.
Hayircanım liste sırası sen de biliyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?