Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dunku yediklerim
Sabah bi elma
Ara bi kucuk muz
Ogleye dogru hadlanmis karnibahar yesil mercimekli salata
Saat 2 gibi esim ciger yapti yarimdan az ekmegin icini aldi ekmek arasi yapti
Hastaydim reglimin ilk gunu ve zor gecti
Ikindi komsuya caya gittim
Bi dilim kek
Yarim pogaca
Aksam caya misafirim vardi 2 catal kek

Bn cok yemisim yaaaaaa((

Nasil az yiyorsunuz ya
Bn dayanamiyorum
Bide su icemiyorum yani oglum 2 yadinda demistim bn su ictigimi gorunce oda istiyor ve tabi bile bile ustune etrafa dokuyor suyu ne yapacam bilmiyorum
Su icmekten sogudum resmen

Yanlis seyler yiyosun cnm da ondan senin sekerini yukseltip dusurcek seyler tercih etmissin kek pogaca gibi oysa sabah sagliklo sevdgin seylerden yesen oglen de ole zaten bi iki gune normale baslarsin

Günaydın!
Saate bakınca anladım ki öğlen olmuş. Oğlum evde olunca nasıl vakit geçiyor anlamadım sürekli koşuşturan ve fazlaca konuşan bir oğlum var 1. sınıfa gidiyor ama çok fazla hiperaktiflik var. Dün gece ANNE KEŞKE UYUMAK DIYE BISEY OLMASA dedi ne kadar gereksiz bir durummuş ben şok oldum. 1 saat konuştum anlatmaya çalıştım en sonunda uyudu.

Kahvaltım:
1 yumurtayla sade omlet
1 tb ekmeği
2 bardak şekersiz çay

Artık canım hiçbirşey istemiyor sanırım sürekli evdeyim o yüzden yeme isteği duymuyorum. Ama 2ay öncesine kadar aburcuburlar tek dostumdu diyebilirim. Sonunda kurtuldum artık hiç canım istemiyor.

Öğlen:
1 portakal
2ceviz
1tane kurabiye

Akşam
2 tane tavuk ızgara yerim
Bol salata
1 bardak ayran

Cocuklarin hizina yetisilmio insan abur cuburu bi kez birakti mi bidaha cidden cani da istemio bncede

Yok
Sevmio musun cnm sevmiosan zorla yemege calisma istersen iyice soguyabilirsin
Yok cnm
Bn onume gelen herseyi yiyecek miyum diye demistim
Bn cok yiyorumda
Yani aclik hissetmesemde yiyordum taki dune kadar
Artik yemiyorum
Sizlerle ciddi motive oldum

Aradaki farkı bulalım :))

grili olan 29 ekim yani diyetimin 5. günü :)
pembeli ise geçtiğimiz pazar. 18 aralık :)

Kızlar ben 2 gün gelemem topik size emanet..pazar akşamı görüşürüz..inşallah fazla kaçırmam..
Hepiciğinizi öptüm

Bu arada kızlar su içmeyi unutmayalım bir kaç gün kendinizi alistirirsaniz gerisi gelir. Ben çok yararını görüyorum günde 13 yada 15 bardak içtiğim oluyor. Kendinizi zorlamadan 8 yada 10 bardak icsenizde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…